HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Ny greie!

09.04.2012 // kl.13:46 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen. Jeg tenkte jeg skulle begynne med ukens blogg. Det jeg kommer til å gjøre er at jeg plukker ut en blogger hver uke som jeg skriver litt om på bloggen min. Siden da kanskje blogg lysten min stiger litt. Denne ukens blogger blir Anniken.

Anniken Englund Jørgensen er en 15 år gammel jente. Hun har bursdag den 22. august. Hun bor bare noen meter unna meg. Hun blogger hos femelle.no. Før blogget hun hos blogg.no. Jeg er fast leser. Det har jeg vært siden hun postet sitt første innlegg den 26. desember 2011. Hun har ikke blogget så lenge, men hun ligger på 2. plass på topplista over nedre eiker. Hun er veldig flink til å blogge, hun blogger om interessante, spennende og morsomme ting. Hun er UTROLIG pen, snill og ikke minst hyggelig. Jeg kjenner henne ikke så veldig godt, men hun gikk i klassen til broren min før. Hun er veldig flink til å synge også.

Her er noen bilder av Anniken :

Hun har noe på bloggen som hun kaller Street outfite. Der kler hun på seg klær som hun synes er kule, men som hun personelig ikke kunne godt rundt i selv. Jeg synes hun alltid tar på seg fine klær !

Hun har en veldig fin hest som heter Tøffen <3 Hun elsker hesten sin !

Jeg kan ikke si noe annent enn ELSK! Hun matcher de fineste klærene å får det til å se sinnsykt kult ut! <3
Hun gjør alt for leserne sin skyld ! Hun går ut i snø, regn tåke å sol. Kun for at vi skal få se på hennes sinnsykt fine outfite <3

Det her var litt om Anniken Englund Jørgensen <3 Jeg håper dere begynner å lese bloggen hennes <3 Så får hun flere lesere å kommer høyt opp på topplista <3

Synes dere jeg burde fortsette med ukens blogg ?

Blogges <3

- Frida <3


2 kommentarer

truuelife<33

10.04.2012 kl.12:11

fin blogg<3 du kan godt kommentere på vår blogg www.truuelife.blogg.no <33

Frida Frivoll

10.04.2012 kl.14:05

truuelife : Tusen takk <3 Jeg har kommentert :)

Skriv en ny kommentar

hits