HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Innkjøp fra onsdag

04.10.2013 // kl.21:41 // Videoer // 3 kommentarer

Heii ♥ På onsdag var jeg og Bessa på sandvika og Liertoppen! Jeg trengte å få kjøpt inn litt høst tøy osv. Så jeg har nå fått redigert videoen til dere, so here you go ♥
Jeg driver å redigerer en ny video til dere nå. Er litt usikker på når jeg legger den ut, men blir nok enten i morgen eller på søndag! Kommer ann på når jeg får redigert den ferdig og når dere vil ha den. Så når vil dere ha neste video?
Har du vært ute på "høst shopping" enda?

3 kommentarer

Bessa

04.10.2013 kl.21:54

Veldig hyggelig shoppingtur vi hadde sammen du og jeg. Og veldig fin video du hadde laget.

Love you

Vikky

05.10.2013 kl.06:13

Heisan!!!! Jeg vil helt til å begynne meed si at dennne bloggen er til kjempe masse inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de tøffeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen?? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger drit ofte fremover!!!!

Martine <3

05.10.2013 kl.10:58

så fine klær <3

Skriv en ny kommentar

hits