HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Christmas morning

24.12.2013 // kl.11:58 // Blogg // 1 kommentar

Heii ♥ Endelig var dagen kommet, julaften! åå, har gått å gledet meg til denne dagen i 365 dager nå. Jeg elsker absolutt alt ved julen. Maten, alle stearinlysene, familie selskaper og ikke minst gaver ♥♥ Sist nevnte er vel noe av det jeg liker best ved julen, hihi. 

I år blir faktisk første året mitt hvor jeg ikke skal feire hjemme. Vi skal feire oppe hos tanten min i den nye leiligheten hennes! Det blir nok veldig koselig det også ♥ Det deiligste med å ikke feire hjemme er nok at jeg ikke trenger å rydde/vaske rommet! 

Fine Fredrik ♥♥

Juletreet vårt ♥♥♥ Årets julestrømpe (blir aldri for stor til det) ♥Kan ikke si jeg har særlig julestemning for øyeblikket, men mye skylles nok været.. Min morgen har gått med til å spise julestrømpe, sett på Johannas jul med familien og slappet av i joggedressen! Og nå er det tre nøtter til Askepott ♥♥ Når det er ferdig skal jeg hoppe i dusjen før jeg tar på meg finstasen, krøller håret og fikser sminken ♥ 

Hvordan har deres "julemorgen" vært?

God jul alle sammen ♥

Én kommentar

JULENISSEN

24.12.2013 kl.13:51

Heihei Frida, jeg har akkurat lest bloggen din og er svært overrasket over hvor bra den var:)

Fullt med videoer og dagelige innlegg, stå på, du kommer nok til å få masse mere lesere, folka trenger bare litt tid for å finne seg fram til rett sted.

God Jul

-Julenissen

Skriv en ny kommentar

hits