HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Det har vært et stort savn

14.10.2014 // kl.19:17 // Blogg // 5 kommentarer

Hallo alle sammen ♥

Wow, jeg hadde aldri trodd den dagen her skulle komme. Jeg var helt sikker på en ting, og det var at jeg aldri trodde skulle starte å blogge igjen! Jeg var ferdig med bloggen, den tok for mye tid og jeg ville begynne å prioritere litt anderledes. Det er nå snart et halvt år siden jeg postet mitt siste innlegg og fy søren som tiden har gått. Jeg har savnet det her. Savnet å få tilbake meldinger, savnet at folk maser om flere innlegg, savnet å skrive. For det er rett og slett det jeg har. Jeg har savnet alt sammen så fryktelig mye. 
Det jeg har savnet aller mest det er å skrive. skrive hva jeg føler, skrive hva jeg tenker og skrive om hvordan jeg har det. For det er ikke det samme å legge ut et instagram bilde med noen kort linjer med hva jeg føler. Eller å skrive en lang melding til venninne mine om hvordan jeg har det. Det er ikke det jeg vil. Jeg vil skrive alt, jeg vil skrive side på side med hva jeg føler. Og det jeg føler akkurat nå er en lykkelighets følelse, en mestrings følelse, fordi jeg klarte faktisk å sette meg ned og skrive det innelgget her. Jeg har hatt så ekstremt lyst til det her lenge. Jeg følte det var het feil å bare la bloggen stå åpen. Jeg måtte komme med en forklaring på hvorfor jeg ikke har lagt ut innlegg på kjempe lenge. Jeg har gått å tenkt på at enten skal jeg legge ut et innlegg hvor jeg "takker for meg" eller så skal jeg fortsette. Og det har seg sånn at jeg tror nok det blir den siste. Lysten bestemmer denne gangen. Hvor lenge lysten kommer til å dra meg frem får tiden vise. Men enn så lenge kommer jeg til å fortsette å blogge. Og jeg skal bli flink, jeg vil oppnå noe og jeg vil nå frem til folk. Denne gangen vil jeg ikke bare poste masse hverdags innlegg med noen videoer i ny og ne. Nei for nå vil jeg nemlig skrive om litt mer alvorlige ting. Om jeg får det til er det ingen som vet, men jeg skal prøve mitt beste.

Jeg kommer så klart til å legge ut hverdags innlegg, outfite bilder, videoer og sånt også. Men i tillegg til alt det vil jeg skrive om litt andre ting. Litt mer alvorlig ting og kanskje litt personlige ting, vi får se hva det blir til. Men er det en ting som er sikkert og visst så er det det at nå skal jeg faktisk klare det her. Jeg skal blogge gjevnlig og jeg skal ha kvalitet på det jeg legger ut!

I det siste har det vært folk som har kommet bort å sakt at de leser bloggen min hver dag og gleder seg masse til jeg skal begynne å blogge igjen. Det er da jeg kjenner på det. Jeg merker jeg får en klump i halsen og føler at nå må jeg faktisk få lagt ut no snart. Om det så er 1,2,10 eller 1000 personer som leser innelggene mine bryr jeg meg ingen ting om, så lenge den ene jenta som stadig kommer bort å sier hun elsker bloggen min blir glad for det jeg poster, ja da kommer jeg til å fortsette. For det er det jeg bryr meg om. Jeg vil gjøre folk glade ♥

Så da håper jeg noen av dere ble glade for at jeg er tilbake igjen? Og hvis det er noe spessielt dere vil jeg skal skrive om så gjerne legg igjen en kommenter. Da hadde jeg blitt veldig glad! 

4 kommentarer

LillAnn

14.10.2014 kl.19:32

Så bra Frida !:) syntes du hadde en fin blogg , gleder meg til å titte innom ! Lykke til ❤️

Marte Jørgensen

14.10.2014 kl.19:36

Gledet meg til denne dagen ❤️ visste den ville komme! Blir braa ❤️

TCMN

14.10.2014 kl.19:36

Du er utrolig flink❤️

Anniken

14.10.2014 kl.21:18

Gleder meg <3 <3

Malin H

15.10.2014 kl.13:45

du er så flink frida❤️ gleder meg

Skriv en ny kommentar

hits