HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Bilder :

autumn.

15.10.2014 // kl.16:00 // Bilder // 1 kommentar
Ahh, høsten må jo være den koseligste årstiden av de alle. Jeg personlig er jo et sommer menneske og elsker sommeren mer enn noe annent. Men høsten er definitivt den kosligste. Store deilig strikkegensere, store skjerf, fine luer, deilige votter, seine kvelder der man ligger godt pakket inn under dyna med en god kopp kakao, ja det er høsten for meg! Følelsen av å kunne gå rundt på skolen i store deilige strikkegensere er jo helt fantastisk. Ikke bare er det deilig, men etter min mening er det jo også dødsfint ♥ Ikke minst er det jo så fantatsisk mye fine farger om høsten!! Ute er det masse gul/oransje blader som ligger strødd rundt langs gatene. Klesskapet blir fylt opp med masse fine burgunder farger og alt blir så mye finere. 

Jeg føler også at man kommer mye nærmere venner og familie på høsten. Jeg høres sikkert helt sprø ut nå, men det er jo sant. Det blir mye mere kosing, man vil hele tiden varme hverandre og det er rett og slett bare noen herlige måneder propp fulle av masse kosing ♥ ♥ ♥ ♥

Q: Hva er dine tanker om høsten?

Inspirasjon

16.02.2014 // kl.10:39 // Bilder // 3 kommentarer

åå, sånne bilder som det her er helt fantastisk. Jeg kan sitte å bla gjennom we heart it i timesvis uten å bli lei!

Før - Nå

29.01.2014 // kl.14:46 // Bilder // 2 kommentarer

Helloo ♥ Nå har jeg kommet hjem fra skolen! Snille broren min kom å hentet meg, så jeg slapp å gå. Det var utrolig deilig i og med at det er så kaldt ute.

Jeg måtte jo få blogget et innlegg i dag også! Fantasien er ikke helt på topp for øyeblikket, men jeg kom på noe jeg kunne blogge om da. Så her skal dere få se en god del av mine headere gjennom årene jeg har blogget. Jeg har veldig lyst på en ny header nå også, men jeg fer så treig med å ta bilder og sånn.. Men jeg skal snakke med Julie ( min kusine) å høre om hun kan lage en header til meg så fort jeg har tatt noen greie bilder! Her er hvertfall en god del av headerene jeg har hatt gjennom tiden som "blogger" :Jeg ser det at jeg har forandret meg en god del siden jeg først startet bloggen! Tiden flyr noe helt ekstremt altså. Jeg husker jo fortsatt utrolig godt den dagen jeg lagde bloggen. Men hadde det ikke vært for dere lesere hadde jeg ikke blogget da. Så tuuusen takk til alle dere som leser bloggen min ♥

Hvem av headerene syntes DU er finest?

♥♥♥♥♥♥

 

bursdag nr. 2

15.12.2013 // kl.19:10 // Bilder // 3 kommentarer

Heisann ♥ Da er bursdagen til mamma over! Hun har bursdag på tirsdag, men hun skulle feire den med familien i dag. Gjestene har nå gått og jeg sitter her med kosedressen min og må snart øve til matte tentamen.. Noe som er det siste jeg vil akkurat nå :( Vi skal ha matte tentamen i morra og flinke meg har ikke startet å øve enda. Så med en gang jeg er ferdig med det innlegget her så måå jeg sette meg ned å øve litt ♥ Ønsk meg lykke til åååå, det finnes ingen kusine i hele verden som er så fin som Maria miin Elsker deg fine mammaen min ♥

Hva har dere gjort i dag da? 

♥♥♥♥♥


Forresten så skal jeg få redigert sammen den videoen fra bursdagen til Louise enten i kveld eller i morra. Så ja det blir video! Egentlig bør jeg ta det i morra, men vi får se hva som skjer ♥ Ha en fin kveld videre fininger ♥

bursdagen til Louise

15.12.2013 // kl.12:59 // Bilder // 1 kommentar

Heihei ♥ Som jeg lovte kommer det nå ett innlegg med bilder fra bursdagen! Det var utrolig koselig i går. Alle var glade, vi spiste god mat og koste oss rett og slett. Det var bursdagen til Louise om noen skulle lure på det. Vi satt å så på skrekkfilm i går og da måtte jeg bare filme noen klipp. Så jeg lurer på om jeg skal redigere sammen en liten video til dere fra kvelden i går og fra når vi så på skrekkfilm. Det ble litt hyl og skrik for å si det sånn, haha ♥ Jeg fikk ikke tatt så utrolig fine bilder siden det var så vanskelig lys. Så da ble det blits bilder, men det er vel bedre enn ingen ting?

Hahhaha, jeg elsker fjeset til Mehmet på det bilde!

"Reste-fest"Ser dere den lille skålen med skje oppi? Det er det mest geniale jeg har vært borti. De hadde bare tatt og skjært opp mange små biter med brownies. Hvor smart er ikke det? I stede for å spise sånn gigantiske stykker så kan man heller bare ta sånn små i ny og ne. Det skal jeg begynne med i allefall, haaha!

Vil dere ha video fra skrekkfilmen og bursdagen?

♥♥♥♥♥♥

Match day

11.12.2013 // kl.15:14 // Bilder // 1 kommentar

Heii <3 Nå har jeg endelig kommet meg inn døra, slengt på meg morgenkåpa og nå ser jeg på tv. Herlig. Jeg må snart sette i gang med middagen. Siden jeg har oppmøte om ikke så altfor lenge og hold er det værste jeg vet! Jeg skal nemlig spille kamp etterpå, mot konnerud. Og de er det beste laget vi har i serien.. Så kan ikke akkurat si jeg gleder meg så fryktelig mye! Men vi skal i allefall gjøre vårt beste også får det gå som det går!

ååh, elsker de bildene!!

mor & far

31.07.2013 // kl.23:26 // Bilder // Ingen kommentarer

Hei fininger <3 wow, må jeg først si. Det har vært veldig mange innom bloggen min nå de siste dagene. Det setter jeg utrolig stor pris på. I morgen skal jeg spille inn svarene på spørsmålsrunden og kanskje en annen video. Siden jeg ikke skal gjøre noe som helst :)

Dagen i dag har gått bort til å være hos familien til Silje. Nærmere sakt mor & far. Det er alltid like hyggelig og morsomt å være med dem. I dag var også Maria og Magnus (kusinen og fetteren) på besøk. Noe som gjorde det ekstra hyggelig <3 Tok noen bilder med telefonen som jeg tenkte dere kunne få se.

Silje som leter etter jordbær.

Vi fant faktisk overraskende mye. Både jordbær og bringebær faktisk.

Og selvfølgelig mitt i det vi stod å plukket begynte det å sprut regne.. Så vi løp hjem igjen :(

Det siste vi gjorde var å gå opp til ett sted med noen hester... Vi matet dem noe som Maria og Celina syntes var veldig gøy!

Har dere plukket noe bringebær eller jordbær i sommer?

Vi snakkes i morgen <3

nå e det på´an igjen, på´an igjen..

31.07.2013 // kl.00:30 // Bilder // 3 kommentarer

Good night babes ♥

Det ble altså ikke noe tid til å spille inn videoblogg i dag. Tiden fløy og jeg glemte det litt bort. I dag sover jeg hos Silje, noe som har vært utrolig koselig hittil.Vi har selvfølgelig vært ute å tatt nye "spøkelses-bilder", men denne gangen med Celina (søsteren til Silje). Vi hadde veldig dårlig tid til å ta bildene så det ble ganske så dårlig fokus på de flestene bildene, men noen ble bra! Vi ble ganske så fornøyd med bildene selv

Hva syntes du om bildene og sminken?

Vi snakkes ♥

Rihannaaaa'

25.07.2013 // kl.20:35 // Bilder // Ingen kommentarer

Hello babes <3

Nå blogger jeg fra Telenor arena. Sitter her med mamma nå. Vi venter på at Rihanna skal komme på scenen. Noen som ser ut til at kan ta sin tid, dessverre..

I morgen skal jeg få lagt ut litt bilder fra Tyrkia. Har tatt ganske så mange bilder så jeg må nok dele opp i flere innlegg. Også har jeg ikke fått lagt ut svarene på hele spørsmålsrunden min enda. Så jeg må få spilt inn resten av den så fort som mulig. Mye å se frem til her altså :)

Vi snakkes i morgen :*

Flowers

23.05.2013 // kl.21:20 // Bilder // 3 kommentarer

Som jeg sa i stad så skulle jeg gå ut for å ta litt bilder av "omgivelsene". Det entde med at jeg tok masse bilder av blomster! Det var ganske så gøy egentlig å gå rundt ute å bare ta bilder til jeg ble fornøyd. I forrige innlegg så fikk jeg spørsmål om jeg kanskje kunne ha flere videoer på bloggen eller spørsmålsrunde. Så da trenger jeg forslag til videoer som jeg kan lage. Siden nå har jeg endelig fått til sånn at jeg kan redigere videoene fra kamera på iMovie. Jeg kan godt ha spørsmålsrunde snart hvis noen er intressert i det? 

Ble det fine blomster bilder?   Forslag til videoeblogg? 

Frida ♥

- Nothing like us, nothing like you and me..

21.05.2013 // kl.19:16 // Bilder // 2 kommentarer

 

Frida ♥

The last time

14.04.2013 // kl.19:49 // Bilder // 4 kommentarer

I det siste har jeg ligget rett ut som et slakt og vært spysyk. Jeg har derfor ikke gjort noe som helst med bloggen sånn som bilder og sånn. Så derfor tenkte jeg at da legger jeg bare med litt mobilbilder fra hytteturen til Ida og fra litt div annent!

Hva har dere gjort i det siste?

Vi snakkes!

Africa pictures del 2!

02.04.2013 // kl.19:00 // Bilder // 5 kommentarer

Frister det å dra til Afrika når du ser sånne bilder som det her? 

Vi snakkes ♥

Inspirasjon

14.03.2013 // kl.20:17 // Bilder // 1 kommentar

Hei alle fine ♥ I stad var Mina hos meg noe som var kjempe hyggelig! Og som vanlig hadde vi photoshoot. Bare at i dag skulle vi prøve å gjør det litt mere "inspirasjon-ish".  Jeg syntes bildene ble veldig fine! Jeg har prøvd å redigere noen av de sånn kjempe smått og jeg syntes det blir så fint!!

Det er egentlig nesten det eneste sånn spesielle vi har gjort i dag annent enn å se på film. Vi så paranormal activity 4, men vi hadde sett halve fra før da. I morgen drar min kjære bestevenn til U.S.A. Jeg er så misunnelig på Mina, men jeg drar jo snart til Afrika så det går fint. Jeg holder ut i noen dager til. 
Det var bare noen få av bildene da! Vi tok 130 bilder så jeg bare tok noen fine, haha ♥ Ellers vil jeg jo da ønske Mina en super duper tur! Håper du koser deg super masse og blir kjempe brun. Eller forresten ikke bli så brun! Liker å ikke føle meg så hvit, haha ♥ Uff, kommer til å savne deg alt for mye. 3 uker uten deg er ganske så kjedelig :( 

Likte du bildene? // Fikk du noe inspirasjon?

Vi snakkes ♥

Bilder av meg og Mina!

29.01.2013 // kl.18:00 // Bilder // 3 kommentarer

Heii ♥ 

På søndag var Mina hos meg! Noe som var utrolig koselig. Vi bestemte oss for å ta litt bilder. Siden begge ville ha nytt profilbilde på facebook og sånt. Hahha, jeg må le litt! Siden vi skulle liksom bare ha et fint bilde hver, men vi ente opp med til sammen å ha tatt 220 bilder! Selvfølgelig var jo over halvparten bare tullebilder og stygge. Jeg tenkte at det egentlig ikke gjorde så mye! Siden da har jeg jo noen bilder å legge ut hvis jeg ikke er helt i bilde " mood ". Men hvertfall her er noen av bildene ↓
 

Mina er bare sååå perfekt ♥♥

Profilbilde på Facebook!

Elsker deg så mye bestevenn ♥

Jeg kommer da som sakt til å legge ut flere bilder i andre innlegg. Det kommer nok et innlegg til i kveld med bilder fra voksen bursdagen til meg og broren min! Har glemt litt bort å legge ut bilder fra det.. Ellers har det vært en helt grei skole dag. Utenom at vi fikk noen litt " dårlige " nyheter. Nyhetene var at på fredag blir det periodeprøve, halvårs prøve i matte og engelsk presentasjon! Ikke akkurat drømmedagen om jeg kan si det sånn. Sitter nå på rommet mitt alene å hører på den nye plata til Justin. ♥♥ Believe Acoustic ♥♥ Den er såååå fin! Er forelsket allerede. 

Hva synes du om bildene ? // Har du hørt den nye plata hans ? 

Vi snakkes senere ♥

Diva bursdag!

13.01.2013 // kl.20:38 // Bilder // 2 kommentarer

Ja, nå kommer da innlegget jeg pratet om i stad. Forresten filmen vi så på ( Historien om pi ) var ganske så bra. Jeg hadde trodd den kom til å være enda litt bedre og at jeg kom til å grine mere. Men jo på lørdag var jeg på diva bursdag til en venninne av meg. Det var veldig morsomt. Jeg tok rudt 100 bilder. Men ikke så mange ble bra. Siden det var så mørkt, og da tok det så lang tid.. Men noen fine ble det jo så klart. Vi så på skrekkfilm noe som var så gøy! Filmen vi så på heter 7 Below. Anbefaler alle å se på den!! Jeg og Victoria var litt redd vi skulle få mareritt av den, men det gikk helt fint. Det ble også delt ut et gavekort fra  buskerud storsenter til  en verdi av 100,-  til " beste diva ".  Og vinneren ble Ida Celine ♥

Resultatet av krøllinga..Jeg hadde egentlig på meg fakenegler og et armebånd også ♥

Ida, meg, Mathilde, Martine og Victoria ♥

Silje og Ida Celine ♥Martine og meg ♥♥

Victoria, Katinka og Soumya ♥

Soumya og bursdags barnet ( Malin ) ♥De siste bildene ble mindre.. Orker ikke å rette på det nå, har brukt over 1 time på detta innlegget! Tar så sinnsykt lang tid å laste opp bildene. Men ellers var kvelden utrolig koselig. Og jeg kjenner at jeg gleder meg ekstra mye til min bursdag nå! Men vi skrives/snakkes eller blogges ♥

Loveu all! 

Årets juletre!

22.12.2012 // kl.18:18 // Bilder // 6 kommentarer

Dette er da årets juletre! Ble veldig fornøy med det ? Sorry for mobil bilder..

My dream guys!!

04.12.2012 // kl.14:59 // Bilder // 8 kommentarer

<3 <3

Hvem syns du er kjekkest ?

Gamle bilder !!

30.08.2012 // kl.16:16 // Bilder // 20 kommentarer
Drømmesko!

08.07.2012 // kl.23:07 // Bilder // 6 kommentarer

Hei alle sammen. Da tenkte jeg at jeg skulle legge ut et bilde av noen fotballsko som jeg ønsker meg noe så skikkelig!! De er enda finere på ekte! Siden da er det nesten som om de lyser. De koster rundt 1300 kroner! Jeg liker helt klart de rosa best! Jeg har ikke helt peiling på fotballsko.. Så jeg aner ikke om det er dyrt eller ikke!! Her er bilde av alle 4 fargene ! De grønne er også veldig kule <3
Hvem likte du best ?

loveyou

Teenagers !

25.06.2012 // kl.19:10 // Bilder // 2 kommentarer

Tumblr_m663fhrkjb1qdu0vro1_500_large

Tumblr_m6635xxw3h1qdu0vro1_500_large

Tumblr_m662tkuuci1qdu0vro1_500_large

Tumblr_m662l9guue1qdu0vro1_500_large

Tumblr_m662hdg3on1qdu0vro1_500_large

Tumblr_m6625ygwfi1qdu0vro1_500_large

Tumblr_m642kv7hgh1qdu0vro1_500_large

Tumblr_m642xdun6w1qdu0vro1_500_large

Tumblr_m63zivb9jp1qdu0vro1_500_large

Tumblr_m63zpsk82b1qdu0vro1_500_large

Alle sammen er så sanne !

Blogges <3

- Frida <3

So true!

25.06.2012 // kl.19:00 // Bilder // 2 kommentarerTumblr_m5xfqm5gae1qimobmo1_500_large

269361_366352190091487_569389744_n_large

I can't say more and i can't say less <3

Blogges <3

- Frida <3

Sliten .....

06.02.2012 // kl.20:20 // Bilder // 2 kommentarer

Hei, jeg har dessverre ikke rekt å blogge idag. Siden jeg har vært så veldig opptatt. Uff, nå er jeg så sliten. Jeg har jo hatt 3 timers trening og aking på skolen. Så det forklarer vel litt.

Er du sliten i dag ?

Blogges <3

- Frida <3

hits