HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Blogg :

Det har vært et stort savn

14.10.2014 // kl.19:17 // Blogg // 5 kommentarer

Hallo alle sammen ♥

Wow, jeg hadde aldri trodd den dagen her skulle komme. Jeg var helt sikker på en ting, og det var at jeg aldri trodde skulle starte å blogge igjen! Jeg var ferdig med bloggen, den tok for mye tid og jeg ville begynne å prioritere litt anderledes. Det er nå snart et halvt år siden jeg postet mitt siste innlegg og fy søren som tiden har gått. Jeg har savnet det her. Savnet å få tilbake meldinger, savnet at folk maser om flere innlegg, savnet å skrive. For det er rett og slett det jeg har. Jeg har savnet alt sammen så fryktelig mye. 
Det jeg har savnet aller mest det er å skrive. skrive hva jeg føler, skrive hva jeg tenker og skrive om hvordan jeg har det. For det er ikke det samme å legge ut et instagram bilde med noen kort linjer med hva jeg føler. Eller å skrive en lang melding til venninne mine om hvordan jeg har det. Det er ikke det jeg vil. Jeg vil skrive alt, jeg vil skrive side på side med hva jeg føler. Og det jeg føler akkurat nå er en lykkelighets følelse, en mestrings følelse, fordi jeg klarte faktisk å sette meg ned og skrive det innelgget her. Jeg har hatt så ekstremt lyst til det her lenge. Jeg følte det var het feil å bare la bloggen stå åpen. Jeg måtte komme med en forklaring på hvorfor jeg ikke har lagt ut innlegg på kjempe lenge. Jeg har gått å tenkt på at enten skal jeg legge ut et innlegg hvor jeg "takker for meg" eller så skal jeg fortsette. Og det har seg sånn at jeg tror nok det blir den siste. Lysten bestemmer denne gangen. Hvor lenge lysten kommer til å dra meg frem får tiden vise. Men enn så lenge kommer jeg til å fortsette å blogge. Og jeg skal bli flink, jeg vil oppnå noe og jeg vil nå frem til folk. Denne gangen vil jeg ikke bare poste masse hverdags innlegg med noen videoer i ny og ne. Nei for nå vil jeg nemlig skrive om litt mer alvorlige ting. Om jeg får det til er det ingen som vet, men jeg skal prøve mitt beste.

Jeg kommer så klart til å legge ut hverdags innlegg, outfite bilder, videoer og sånt også. Men i tillegg til alt det vil jeg skrive om litt andre ting. Litt mer alvorlig ting og kanskje litt personlige ting, vi får se hva det blir til. Men er det en ting som er sikkert og visst så er det det at nå skal jeg faktisk klare det her. Jeg skal blogge gjevnlig og jeg skal ha kvalitet på det jeg legger ut!

I det siste har det vært folk som har kommet bort å sakt at de leser bloggen min hver dag og gleder seg masse til jeg skal begynne å blogge igjen. Det er da jeg kjenner på det. Jeg merker jeg får en klump i halsen og føler at nå må jeg faktisk få lagt ut no snart. Om det så er 1,2,10 eller 1000 personer som leser innelggene mine bryr jeg meg ingen ting om, så lenge den ene jenta som stadig kommer bort å sier hun elsker bloggen min blir glad for det jeg poster, ja da kommer jeg til å fortsette. For det er det jeg bryr meg om. Jeg vil gjøre folk glade ♥

Så da håper jeg noen av dere ble glade for at jeg er tilbake igjen? Og hvis det er noe spessielt dere vil jeg skal skrive om så gjerne legg igjen en kommenter. Da hadde jeg blitt veldig glad! 

FINALLY

30.01.2014 // kl.17:33 // Blogg // 5 kommentarerååh, lykkerus ♥

Christmas morning

24.12.2013 // kl.11:58 // Blogg // 1 kommentar

Heii ♥ Endelig var dagen kommet, julaften! åå, har gått å gledet meg til denne dagen i 365 dager nå. Jeg elsker absolutt alt ved julen. Maten, alle stearinlysene, familie selskaper og ikke minst gaver ♥♥ Sist nevnte er vel noe av det jeg liker best ved julen, hihi. 

I år blir faktisk første året mitt hvor jeg ikke skal feire hjemme. Vi skal feire oppe hos tanten min i den nye leiligheten hennes! Det blir nok veldig koselig det også ♥ Det deiligste med å ikke feire hjemme er nok at jeg ikke trenger å rydde/vaske rommet! 

Fine Fredrik ♥♥

Juletreet vårt ♥♥♥ Årets julestrømpe (blir aldri for stor til det) ♥Kan ikke si jeg har særlig julestemning for øyeblikket, men mye skylles nok været.. Min morgen har gått med til å spise julestrømpe, sett på Johannas jul med familien og slappet av i joggedressen! Og nå er det tre nøtter til Askepott ♥♥ Når det er ferdig skal jeg hoppe i dusjen før jeg tar på meg finstasen, krøller håret og fikser sminken ♥ 

Hvordan har deres "julemorgen" vært?

God jul alle sammen ♥

verdens beste mamma!

17.12.2013 // kl.19:41 // Blogg // 3 kommentarer

Mamma miin ♥ I dag har min kjære mamma som jeg er så uendelig glad i bursdag. Mamma er verdens beste på hele jord. Jeg kan fortelle alt til henne. Vi ler sammen, gråter sammen og koser oss sammen. Gratulerer masse med dagen mamma. Du betyr mere enn alt for meg! Elsker deg av hele mitt hjertet ♥♥♥♥

Fine mamma ♥

åå du betyr alt for meg ♥

♥♥♥♥♥

14.12.2013

14.12.2013 // kl.18:49 // Blogg // 2 kommentarer

Heii ♥ okei, først, wow de bildene ble faktisk utrolig stygge. Jeg skulle bara ta noen kjappe bilder sånn at jeg fikk slengt sammen et lite innlegg før jeg drar. Jeg har egentlig sykt dårlig tid nå..Jeg skal nemlig på bursdag og jeg må være i bilen om typ 2 minutter. Så jeg tror egentlig jeg runder av her ♥

Litt useriøs er det vel lov å være? Vi vant forresten håndball kampen og kretslagstreninga gikk kjempe fint! Vi snakkes i morra og da kommer det noen bilder fra bursdagen. Hvis jeg husker på å ta noen bilder da så klart.. Ha en fin kveld da søtinger ♥♥

♥♥♥♥♥♥

Tentamen

13.12.2013 // kl.19:18 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen ♥ Fredag den trettende.. Kan ikke si jeg har merket så veldig mye forskjell akkurat... Det eneste som har skjedd med meg var at på treninga i stad klarte jeg å skade ankelen mere. Noe som er utrolig dumt i og med at i morra er første kretslagstrening + at jeg har kamp mot Slemmestad.

Men bortsatt fra det har jeg hatt engelsk tentamen i dag, så nå mangler jeg bare to tentamener før jeg er ferdig. Engelsk tentamen gikk helt greit, på del 1 fikk jeg 5+. Og del 2 og 3 er ikke rettet enda så det vet jeg ikke hva jeg fikk på!

Tok noen bilder før jeg spilte inn spørsmålsrunde svar del 3. Jeg driver å redigerer på videoen nå. Men er usikker på om jeg skal legge den ut i kveld eller i morra. Videoen var på rundt 20 minutter uredigert, men jeg skal redigere den mye kortere! De to andre spørsmålsrunde svar-videoene ble veldig korte. Så den her blir da mye lenger siden jeg har igjen en del spørsmål, men det kan jeg ikke tenke meg gjøre noe?

Vil du ha videoen i kveld eller i morra?

♥♥♥♥♥

Siden sist

07.12.2013 // kl.14:21 // Blogg // 1 kommentar

1. Måtte dra hjem fra skolen på fredag, syk // 2. Jeg har fått helt dilla på glee og bilde er av cory monteith // 3. Foten min etter håndballkampen i dag // 4. Justin, han er perfekt! // 5. WOW.. Den ene YouTube videoen min har nå runda 7000 noe som er helt sykt // 6. Klarte å tråkke over forrig lørdag // 7. Som da endte opp med at jeg har hoppet rundt på krykker hele uka.. // 8. Også må jeg slenge med ett siste bilde av Justin <3


Ellers så har jeg da som sagt spilt håndballkamp i dag. Som endte opp med en 13-3 seier. Og jeg slapp utrolig nok ikke inn noen mål i 2. omgang! Bortsett fra det så er jeg helt i 100 i dag. Siden jeg har blitt tatt ut til å være kretslags keeper! Er faktisk utrolig stolt over meg selv, hihi <3

big hair, don´t care...

29.11.2013 // kl.19:11 // Blogg // 5 kommentarer

Heisann ♥ på onsdag hadde vi et valgfag "prosjekt" på skolen. Som gikk ut på at vi skulle ta 35 bilder til en blogg vi har. Og da benyttet jeg muligheten til å ta noen "selfies". Jeg tok jo så klart noen ordentlige bilder også, men på den bloggen her viser jeg bildene av meg selv ( selvdigger...)!! 

Hvis noen skulle lure: Genser: Hamton Republic (Kappahl)  Bukse: Super flex (Bik bok) Jakke: Only

Ellers sitter jeg her hjemme å spiser brownies, namnam ♥ Også sitter jeg å venter på at håndball kampen til Norge skal starte!

♥♥♥♥

26.11.2013

26.11.2013 // kl.20:15 // Blogg // Ingen kommentarer

Hello ♥♥ Da er del 1 og del 2 av svarene på spørsmålsrunden spilt inn! Jeg har bare et lite problem med at jeg ikke får filmene inn på iMovie. Jeg ver ikke helt hvorfor, men jeg skal prøve å få fikset det så fort som mulig od da kommer det videoer på løpende bånd. Etter jeg hadde spilt inn begge videoene fikk jeg en god del spørsmål til. Så det er ikke forsent å stille flere spørsmål, fordi jeg skal ha en del til. Så hvis du lurer på noe så er det bare å stille spørsmål >HER<. savn.. ♥♥

forresten i dag er det 2 mnd til jeg har bursdag, hihi..

lurer du på noe?

24.11.2013 // kl.19:09 // Blogg // 17 kommentarer

Oi, wow! Den følelsen av å trykke på "nytt innlegg" var veldig spesiell må jeg si. Jeg har jo ikke blogget på en god stund nå. Det har jeg veldig dårlig samvittighet for..

Hei forresten ♥ Siden forrig innlegg tror jeg det har skjedd en god del. Jeg tenker at jeg kjører i gang med en spørsmålsrunde nå. Så hvis det er noe dere lurer på så kan dere få svar på det. Dere får svarene i video så fort jeg har fått nok spørsmål. Jeg har veldig lyst til å spille inn masse videoer til dere. Jeg vet bare ikke hva jeg skal lage videoer om.. Så da lurer jeg på om dere har noen forslag til video? Og om det er noe dere lurer på til spørsmålsrunden?65

29.10.2013 // kl.13:00 // Blogg // 8 kommentarer

Tror egentlig ikke jeg gidder å ta opp en gang at jeg ikke har blogget på en stund. Det har på en måte bare blitt sånn. Trening, skole og venner thats the reason. Frem over tror jeg at bloggingen blir litt sånn her og der. Heldigvis er fotball sesongen ferdig nå. Så da har jeg fri tirsdag og torsdag som vil si mere tid ♥ Det eneste som er vanskelig er lys. Nå som det er høst og snart vinter er det vanskelig å rekke å få tatt bilder før det er helt svart ute.

Ellers har jeg veldig lyst til å begynne å lage flere videoer! Syntes det er så utrolig gøy også får jeg så mye positiv respons på det. Så gjerne kom med forslag til hva jeg kan ha video om. 

Har du ett video tips?

Vi snakkes ♥

sophisticated

08.10.2013 // kl.21:57 // Blogg // 2 kommentarer

Hello ♥ På søndag var Silje hos meg. Vi tenkte da at vi kunne utnytte det fine været til å ta litt bilder. Som dere kanskje ser så trenger jeg virkelig å få fikset opp i designet mitt og ikke minst få bytett ut headeren min. Jeg er ikke helt sikker på om jeg kan bruke de bildene vi tok, men jeg skal se litt nærmere på dem.  Noen av dem syntes jeg ble gankse så fine, så vi får se hva det blir til!

butterfly

28.09.2013 // kl.13:52 // Blogg // Ingen kommentarer

I dreamed I was a butterfly, flitting around in the sky; then I awoke. Now I wonder: Am I a man who dreamt of being a butterfly, or am I a butterfly dreaming that I am a man?

fredag den trettende

13.09.2013 // kl.21:56 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii, ulykkedag i dag ja. Jeg er egentlig ikke sånn veldig overtroisk, men eg jo litt nervøs. Dagen startet supert uten noen "problemer". Helt frem til vi skulle spille fotball kamp.. Rundt 15 minutter inn i første omgang klarte jeg selvfølgelig å "skade" meg. Det var en jente som stod ca tre meter unna. Hun skøyt en sinnsykt hard ball som traff meg rett i kjeven. Jeg holdt meg i rundt 2 minutter også knakk jeg sammen. Hadde så vondt så vi måtte stoppe kampen et øyeblikk. Men siden jeg er den eneste keeperen vi har så måtte jeg nesten spille hele kampen. Det gikk helt greit, men hadde sinnsykt vondt! Vi tapte kampen 6-0, noe som egentlig var ganske ufortjent!

Har det skjedd noe med dere i dag?

Vi snakkes <3

the key

05.09.2013 // kl.15:31 // Blogg // 2 kommentarer

Ja! Jeg lever.. "Du må blogge, du må blogge, du må blogge" . Ja, jeg er fullstendig klar over det og jeg føler at det ikke hjelper om jeg bare sier unnskyld. Det har seg sånn at hele grunnen til at jeg ikke har blogget er rett og slett fordi jeg har ikke tid. Jeg hadde sett for meg at jeg kom til å ha tid til å blogge minst 1 innlegg om dagen. Men, jeg trener hver eneste dag og jeg har omtrent null enrgi når jeg kommer hjem. Og dere tenker sikkert ja, men i helgene har jeg sikkert mye tid. Og jepp det har jeg egentlig, jeg bare prioriterer litt feil. Prøver jo å bruke alt av fri til å samle opp mest mulig krefter så jeg er klar for nye skoledager og treninger! Men jeg får prøve å oppdatere bloggen oftere enn det jeg har gjort til nå i det minste ♥ Har lyst til å lage en videoe snart, noen forslag? ååh ♥ den er såå god! Fikk den for noen dager siden og er helt avhengig.

 

i miss you *

24.08.2013 // kl.18:39 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii ♥ I går sov jeg hos silje, noe som var utrolig koselig ( som jeg sier hver gang,hahha). Vi gjorde så å si ingen ting omtrent. Det enste var å slappe av å spise. Vi la oss til å sove rundt klokka 1. Siden vi hadde på vekking klokka halv 10 idag. Grunnen til det var fordi vi skulle på elvefestivalen i dag. Noe som var super koselig, det var meg, Maria, Mina, Marte, Silje, Martine og Helene. Vi gikk rundt å kikket litt i boder, i butikkene også spiste vi litt lunsj. Nå er jeg hos fetteren min, som jeg ikke har sett siden 17.mai. Jeg skal sove her i natt, det blir nok kjempe hyggelig ♥ Er så skjelden vi ser hverandre dessverre!ahh, så nydelig bilde ♥♥

Har du vært på elvefestivalen i dag?

Vi snakkes ♥

sandefjord

09.08.2013 // kl.15:21 // Blogg // 2 kommentarer

Aloha ♥ Har ikke fått blogget noe i dag. Har bare holdt på med pakking og sånt frem til nå. Er endelig blitt ferdig nå, gleder meg til å dra! Baggen min ble sinnsykt tung sikkert 10 kg... Er ikke den beste til å pakke nei, men bedre med for mye enn for lite. Skal jo være der til søndag og da må man jo ha med seg rundt 10 anntrekk,hhaha ♥ Blondie ♥Hvis noen lurer på hvor jeg redigerer bildene mine så er det på picmonkey.com :)

Er dere flinke til å pakke?

Vi snakkes kanskje senere ♥

sleep tight

08.08.2013 // kl.21:40 // Blogg // 8 kommentarer

Helluen ♥ Nå har jeg kommet hjem fra trening, tatt meg en god dusj og spist mat. Kjenner det skal bli deilig å legge seg snart. Trenger å ta igen litt søvn, etter så mange netter hvor klokka har blitt 2-3 før jeg sovner. Tenker jeg tar meg en tidlig kveld i dag. Skal jo tross alt på sandar-cup i helgen. Og da er det viktig å være uthvilt til hver kamp. Vi drar halv fem i morgen ettermiddag. Gleder meg masse til lagets første overnattings cup. Er usikker på hvor mye blogging det blir når vi er der, men jeg har jo 3G. Så jeg skal prøve så godt jeg kan å få oppdatert dere litt inni mellom ♥Good night ♥

Skal noen av dere på sandarcup?

Dagens plan

08.08.2013 // kl.12:55 // Blogg // 1 kommentar

Hei! Planen i dag er ikke akkurat særlig stor. Emilie har sovet her i natt, noe som har vært kjempe hyggelig. Har ikke sett henne siden før jeg dro til Tyrkia. Så det var godt å se henne igjen. Tror vi bare skal slappe av i dag. Og i kveld 18.30 har jeg fotball trening igjen. Gleder meg, bare krysser fingrene for at regnet stopper.. Er litt kjipt å møtte løpe rundt i regn. Og særlig når man er keeper så er det ikke dødsdeilig å slenge seg i helt vått gress.

Hahaa, gammelt bilde..
Hva er deres plan i dag?

Oohyes

06.08.2013 // kl.12:23 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii :)

Tusentusen takk alle som leser/kommenterer bloggen min. Leser tallet mitt i går var på 113 noe som er ganske mye til å være meg. Så nå ligger jeg på 2. Plass på Nedre Eiker sin toppliste. Kommer aldri til å gå forbi Anniken for å si det sånn.. Men tusentakk altså <3

Tenker å spille inn i "tag" i dag. Men hvem "tag" ønsker dere mest? F.eks summer tag, this or that tag, beauty tag.. Deres valg hvem det blir. Jeg har trening i kveld også. Så vi får se når videoen kommer ut da.

Vi snakkes <3

Jeg "jugde"

05.08.2013 // kl.14:22 // Blogg // 3 kommentarer

Aloha ♥ Jeg vet jeg egentlig sa jeg skulle poste ett innlegg til i går, men når jeg hadde gjort klart innlegget så var klokken allerede halv tolv.. Så jeg tok heller å forhåndspubliserte det til i dag, håper det gikk fint. I natt har jeg sovet hos Silje, noe som har vært utrolig koselig ( som alltid). Vi var ute å tok bilder i går som dere kanskje så på innlegget før i dag. Vi ble utrolig fornøyd med mange av bildene. Så da har jeg bilder jeg kan poste litt hist og pist. Ellers så har vi ingen planer i dag, annent enn å slappe av. Vi skal kanskje en liten tur ut med båten til Alexander (broren til Silje).

Liker dere best innlegg eller videoblogger?

Frida ♥

bare en "snartur" innom

04.08.2013 // kl.16:35 // Blogg // Ingen kommentarer

Hello ♥ Skulle bare stikke innom for å si hei til dere. Jeg er hos Silje nå sammen med Martine. Vi har vært ute å tatt bakke intervaller og trent styrke. Nå sitter vi bare å slapper av. Det har vært sinnsykt fint og varmt vær i dag, men akkurat nå kom dessverre regnet. Jeg vet ikke hva som skjer videre utover kvelden. Vi får se hva som skjer, men ett blogg innlegg til kommer i allefall :)

♥ verdens beste jenter, elsker dere ♥

Vi snakkes ♥

ikke noe overskrift i dag nei..

03.08.2013 // kl.13:10 // Blogg // Ingen kommentarer

Heisann ♥ Regn, regn, regn.. Hvor blir det av sommerværet? Vil ha sol og fint vær de siste dagene av sommerferien. Det er bare 16 bittesmå dager igjen av denne fantastiske ferien. Tiden har gått så fort, men jeg har hatt det utrolig fint så langt da! Nå er det bare å nyte sistedelen og håpe på fin vær. Planen i dag var egentlig å dra på gulskogen eller buskerud med mamma og fredrik. Men mamma har endret mening. Noe som vil si at jeg tror jeg bare skal være hjemme i dag :(

Sånn ser jeg ut for øyeblikket ♥ Jeg skal nå prøve å få dratt meg mamma på buskerud .. For jeg trenger noen ting derfra :) ( og der kom mamma inn å sa vi skulle på buskerud ) Jepp, neimen da blogges vi når jeg kommer hjem da. Kanskje det kommer en videoblogg i kveld :))) 

Skal du på noe senter i dag?

Vi snakkes ♥

Trene, trene, trene

02.08.2013 // kl.16:15 // Blogg // Ingen kommentarer

Helloen ♥ Jeg sov hos Martine fra i går til i dag. Vi hadde bestemt oss for at vi skulle ta oss en kjapp løpetur med styrke etterpå. Noe som vi greide å gjennomføre ( applaus for det ). Jogge/løpe/ gåturen brukte vi ca 1 og en halv time på og styrke rundt en halv time. Vi har også hoppet masse på trampolina. Så alt i alt har vi brukt så og si hele dagen på å trene. Noe som er utrolig deilig å tenke på. Vi knipset bare noen kjappe bilder mens vi hoppet på trampolina. 

Søte Frøya, nabohunden til Martine ♥

Martine ble brent av homle rett før vi skulle hoppe på trampolina. Jeg vet ikke om dere kan se det?

Sunn mat er viktig etter trening :)


Har dere trent noe i dag?

Vi snakkes ♥

klikk.......

01.08.2013 // kl.21:41 // Blogg // 4 kommentarer

Hello alle sammen! Jeg har sittet nå i snart 1 time å redigert den spørsmålsrunde svar videoen til dere.. Og akkurat i det den nesten var ferdig så klikket hele iMovie. Så jeg må da redigere hele videoen på nytt igjen! Jeg er så sur akkurat nå... Hele videoen varer i til sammen 13 minutter, men jeg hadde redigert sånn at det bare var 8 minutter. Jeg tenkte at det ikke skulle bli så kjedelig for dere, og selvfølgelig måtte hele driten klikke. Gud så irriterende, menmen.. Da starter jeg på nytt og håper at det skal gå bra denne gangen ♥ Men av den grunn så er jeg veldig usikker på om videoen kommer ut i dag eller i morgen, men jeg satser selvfølgelig på i dag. Skal prøve mitt beste :) Det var egentig bare det jeg skulle si. Så da får vi se hva som skjer da ♥♥Vi får se om videoen kommer i kveld eller i morgen da ♥

Kribling

28.07.2013 // kl.19:14 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii babes ♥ 

Dagene, tiden og ferien bare flyr forbi. Vi er nå kommet over halveis i sommerferien, dessverre. Skulle så gjerne hatt sommerferie hele året.. Men kjenner kribling i magen når jeg tenker på hva som står fremfor meg nå. Ny skole, ny klasse, nye lærere og en helt ny start. Det kommer til å bli spennende og litt skummelt på en gang. Overgangen fra å være den eldste på skolen til å så bli den minste igjen er ganske så stor. Men det skal nok gå ganske så greit,  jeg har jo alle mine bestevenner i klassen min ♥


Ja,hehh.. Hadde ingen bilder så da ble det noen photo booth bilder istede. 

Hvem klassetrinn skal du starte på?

Vi snakkes ♥


Alt for lang tid...

29.05.2013 // kl.21:37 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei dere! Nå har jeg gjort ett forsøk på å spille inn spørsmålsrunde svarene på video. Men jeg har nettopp kommet hjem fra trening så jeg ser ikke akkurat så særlig fresh ut. Og i tillegg så har det igjen skjedd noe tull med iMovie nå som jeg endelig hadde fått det til... Jeg skal prøve å finne ut så mye som mulig i morgen etter skolen. Også satser vi på at videoen har kommet ut innen helgen er over hvertfall. Tar litt lenger tid enn det man tror. Noen screenshots fra alt tullet under videoen:

Beklager for seint blogg innlegg i dag. Mye som har skjedd, hahah! Vi snakkes i morgen da.

Frida!

ATM

28.05.2013 // kl.15:41 // Blogg // 2 kommentarer

Hei allihoppa ♥ Først må jeg bare si tusen millioner takk for alle spørsmålene! Skal prøve å få lagd videoen så fort som mulig. Det blir nok flere deler tror jeg, hvis ikke blir den ene så utrolig lang. Akkurat for øyeblikket sitter jeg på rommet sammen med Emilie. Vi har nesten nettopp kommet hjem, vært på leksehjelp. Så fort jeg har blogget ferdig skal jeg spise middag før vi skal spille fotballkamp. Vi skal spille mot et lag som heter Stoppen. De er helt sinnykt flinke, men vi skal gjøre vårt beste. Og hvis noen skulle lure på er jeg keeper.  

Song to the sea - dj antoine vs mad mark feat. james gruntz

Slenger med en sang jeg digger. Den er veldig bra, og særlig bra til å danse til. 

Har du hørt sangen før?

Frida ♥

Kan du se det?

27.05.2013 // kl.15:26 // Blogg // 3 kommentarer

Hei ♥ Har dere sett det nye deisgnet mitt? Jeg er så utrolig fornøyd med det. Julie er bare så ekstremt flink, tusen takk! Forresten hvis dere også vil ha design av Julie. Så kan dere enten bruke gratisdesignene hennes eller så kan dere bestille fra bloggen hennes HER

Før :Etter : Jeg er utrolig fornøyd med det nye designet ♥ Det forrige er også utrolig fint, men det her er litt mere sommerlig. 

Liker du det nye designet mitt eller ikke?

Frida ♥

 

Sundance

26.05.2013 // kl.19:49 // Blogg // 1 kommentar

I stad fortalte jeg så vidt om en messe som jeg var på. Grunnen til at vi skulle dit var fordi pappa skulle jobbe. Jeg tok masse fine bilder fra dagen. Sundance jobber med boblebad, griller, utemøbler osv. Og boblebadene er helt fantastiske ♥♥

Tenk at det her er inne, så fint!Her er da det pappa jobber med, SurfaPore ♥Noe av det mest herlige med hele dagen var dette. Sundance har nemlig sånn at man kan prøve boblebadene de har. Og det gjorde jo selvfølglig vi. De hadde et boblebad som stod ute på taket, som gjorde at vi fikk sola i fjeset. Takker ikke nei til å prøve det igjen for å si det sånn. Vi fikk servert fantastisk andebryst av mesterkokken Gunnar Hvarnes. Han er helt sinnsykt flink til å lage mat. Namnamnam ♥

Har du noen gang hørt om Sundance?

Frida ♥

Ps. ikke glem spørsmålsrunden da! HER

Messe

26.05.2013 // kl.13:49 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen! Nå sitter jeg ute å koser meg i sola. Jeg, Mina og Martine ble med pappa på en sånn messe i Holmestrand. Her har vi testet ut boblebad, slush, strawberry diaquri og god mat. Jeg skal snakke litt mere om det i kveld.

Vi skal snart dra fra dette herlige stede(dessverre). Siden jeg og Martine skal på viktig fotballtrening. Noe som kommer til å bli veldig spennende. Kommer tilbake til det senere. Vi snakkes hvertfall i kveld da. Forresten så skal jeg prøve å smekke sammen en videoblogg med litt småklipp fra i går.

Frida <3

Spørsmålsrunde

25.05.2013 // kl.16:17 // Blogg // 10 kommentarer

Hei ♥ I det siste har flere lurt på om ikke jeg kan ha en spørsmålsrunde her på bloggen. Og jeg tenkte at mye har forandret seg siden forrige runde. Så da kjører vi på! Spør i vei og jeg svarer på videoe. 

Noe du lurer på?

Frida ♥

Papir herfra og til evigheten

23.05.2013 // kl.15:47 // Blogg // Ingen kommentarer

Uff, syksyksyk! Kan noen komme å redde meg fra denne forkjølelsen. Jeg blir helt gal av å gå rundt å hoste, spise halstabeletter og tørke snørr. Har vært syk i 2 dager nå, og i går kom feberen også. Derfor orket jeg ikke å blogge i går. Nå blogger jeg fra mobilen min, men i kveld skal jeg få lagt ut et innlegg fra macen også. Jeg tenkte kanskje at jeg skulle ta litt bilder ute av "omgivelsene" (veldig voksent).

Legger bare med et bilde jeg tok for noen dager siden. Ser ikke akkurat særlig vakker ut nå! Jeg dro på skolen i dag fordi vi skulle ta sprøyte. Formen var ikke 100% så jeg kunne ikke ta sprøyten. Jeg vurderte å dra hjem, men jeg holdt ut hele dagen! Så nå sitter jeg her hjemme å slapper av så mye som mulig.

Frida :)

Nye Iphone deksler

06.03.2013 // kl.18:51 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle søtinger ♥ For en uke siden fikk jeg 9 super fine Iphone deksler hjem i posten. Jeg elsker alle sammen! Jeg bestilte de fra Miniinthebox.com. Det er verdens smarteste nettside, de har super fine og ikke minst KJEMPE billige ting. De har alt fra mobil utstyr til klokker. Jeg betalte ikke mere enn 237 kroner for 10 deksler og et løpebånd! Det er helt sinnsykt billig for noe som er så fint. I tilleg er det kjempe kort leveringstid, eller det kommer ann på hvor mye du kjøper for. Men med meg tok det bare 5 dager. Anbefaler virkelig alle å handle derfra ♥

Hvem likte dere best?

Vi snakkes ♥

Bursdag 2013

09.02.2013 // kl.17:05 // Blogg // 2 kommentarer

Beklager at bildene fra bursdagen kommer så sent, men de kommer nå i allefall ♥ Det var jeg, Martine og Abhilash som feiret sammen. Vi leide ett lokale som heter Eldres. Vi inviterte 36 stk og vi hadde det utrolig gøy! Vi hadde Black & White party, det vil si at alle gjestene skal ha på seg svart og hvitt mens vi skal ha på oss farger. Fordi det er liksom vi som skal synes hvis du skjønner. Ja, i allefall vi spiste pizza, kaker og hadde noen leker. Kommer til å huske den bursdagen en stund tror jeg ♥

Lek 1. Eggeleken!

Lek 2. Quiz!

En herlig kveld ♥

Så det gøy ut?

Vi snakkes!

Bursdagen til Marte!

04.02.2013 // kl.16:10 // Blogg // 6 kommentarer

Hei sann sveisann! På torsdag var jeg på bursdag til søte Marte ♥ Det var utrolig koselig. Jeg var litt redd for at jeg ikke skulle ha det gøy på en måte. Siden jeg ikke kjente de andre sånn super godt liksom. Men det var såååå gøy. Jeg hadde en av de beste latterkrampene noen gang. Jeg vet jeg sa jeg skulle ta med kameraet, men jeg gjorde ikke det. Siden Marte skulle ta bilder med sitt kamera og sånn. Så da tenkte jeg at det var greit! Vi spiste Taco, cupcakes, brownies og godteri ♥ Vi så på en film som heter Abduction. Den var veldig bra, og utrolig spennende. Rett og slett en herlig kveld med søte jenter og masse latter. Fine Alexandra!

Fine Johanne!

Haahh, Mina, Marte, Alexandra og Lisa!

Alexandra, nydelige Mina og bursdags barnet Marte!

Hannah og Marte!Verdens beste bursdags barn ♥ Kjempe glad i deg Marte! Håper du hadde en fin dag. Ellers så feiret jeg selv bursdagen min på lørdag. Skal legge ut et innlegg fra dagen. Vet ikke helt når det kommer, men skal prøve å få lagt det ut så fort som mulig. Tok ganske mange bilder. Så jeg må derfor sjekke gjennom alle de å redigere noen og sånt. 

Vi snakkes!

Klipt meg!

30.01.2013 // kl.20:11 // Blogg // 1 kommentar

 Hei alle sammen! Etter treninga i dag skulle mamma klippe meg. Ble veldig fornøyd. Det var ikke noe stor forskjell egentlig. Bare litt kortere og lysere ♥ I morra vet ikke jeg helt hvordan det blir med blogging. Siden jeg skal på bursdag fra klokka 17-21. Derfor vet jeg ikke helt om jeg rekker å blogge før jeg drar. Tar hvertfall med meg kamera så jeg får se om jeg rekker å ta litt bilder!! Her er hvertfall resultatet etter klippen ↓↓

Hvordan syns du håret ble?

Da får vi se om jeg rekker å blogge i morra da!

Syk

19.01.2013 // kl.18:05 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen... Det blir ikke særlig mye blogging nå. Fordi jeg er syk, sliten og trenger å hvile. Siden i morgen skal jeg og broren min feire voksen bursdag. Og da må jeg være frisk <3 Gleder meg veldig mye!

Jeg skal nok ta litt bilder i morra. Så da blir det nok et innlegg, men når.. Det vet jeg ikke. Ellers så har jeg spilt håndballkamp i dag. Vi vant 16-11 noe som var veldig bra. Var ganske død etter kampen siden formen ikke er på topp. Etter kampen kom Martine en tur. Vi så litt på tv og sånt. Nå har hun dratt og vi skal spise middag og kose oss <3

Vi snakkes!

Lenge siden!

08.01.2013 // kl.22:30 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen. Det var alt for lenge siden! Jeg har hatt en veldig fin jul. Vi var 12 stykker hjemme hos oss vi spiste god mat og åpnet masse gaver! Jeg ble veldig fornøyd med gavene jeg fikk. Jeg har veldig lyst til å legge ut mine julegaver 2012, men det funker ikke å legge ut videoer fra pcen min på en måte. Også greier jeg ikke å redigere det fra pcen. Men jeg har planer om å kjøpe meg Mac om ikke så alt for lenge. Og da får jeg til å redigere og alt. Jeg er også ganske så fornøyd med nyttårsaften. Vi var hos noen venner av oss og spiste god mat og skøyt opp raketter og sånt.

Nå har hverdagen begynt igjen for fullt. Skole, lekser, treninger og kamper. Satser på at jeg får tid til blogging også. Det er ikke bare bare å ha 3 treninger i uka og som regel 2 kamper hver helg. Men jeg kan ikke glemme bort bloggen helt av den grunn ( noe jeg akkurat har greid )... Har også satt meg noen nyttårsforsetter. Hvis dere vil kan jeg lage et eget innlegg med mine nyttårsforsetter ? Og endelig blir jeg snart 13. Bare 18 dager igjen! Gleder meg masse til å endelig ha bursdag igjen <3

Håper dere også har hatt en veldig fin jul! Gjerne kommenter hva dere har gjort i jula. Håper/ satser på 1-2 innlegg hver dag etter jeg har kjøpt meg Mac. Det er faktisk et av mine nyttårsforsetter. Skal jo prøve på det nå og da. Er bare redd det blir litt mye mobilblogging sånn som nå. Men vi snakkes så for som mulig.

God natt da <3

Syk !!

21.12.2012 // kl.17:56 // Blogg // 3 kommentarer

Uff, ja da var det min tur. Så å si hele klassen min har vært syke nå.. Og selvfølgelig rett før julaften var det min tur. Jeg har feber, hode pine også er jeg hele tiden veldig svimmel. Noe som er veldig ubehagelig.

I går var vår siste skoledag i 2012 noe som var utrolig deilig!! Vi hadde en utrolig avslappende dag. Vi gikk først rundt juletreet. Så hadde vi masse morsomme leker i klasse rommet. Også til slutt pratet vi litt bare <3 Utrolig koselig.

Etter skolen ble jeg med Silje hjem. Vi satt bare å slappet av litt. Før vi gikk ned til meg hvor jeg skulle hente lommeboka mi siden vi skulle på Buskerud storsenter. Hahaha, smarte meg og Silje.. Vi visste ikke når bussen gikk. Så jeg spurte Fredrik, og han sa om 1 minutt!! Så vi spurta alt vi hadde og bussen gikk rett forbi oss.. Men flaks nok var det feil buss. Vi rakk akkurat den riktige bussen da!! Men grunnen til at jeg og Silje skulle på Buskerud det var fordi at Heidi Løke satt på Notabene og signerte ting. Og fordi vi skulle kjøpe ferdig julegaver da, men mest fordi Heidi Løke var der <3

Jeg ble litt " starstruck " for å si det sånn. Flinke meg greide å glemme noe å få autografen til Løke på. Så jeg spurte om hun kunne skrive på lommeboka mi :D

Hadde dere en deilig skoledag ?

Spørsmålsrunde del 2

11.12.2012 // kl.20:30 // Blogg // 7 kommentarer

Helt ærlig. Er det noen jenter i klassen din som plager deg eller du ikke liker, hvorfor?

Ja, eller det er ingen som plager meg på en måte. Det er bare noen som gjør meg litt irritert!

Har du noen gang følt deg selv utestengt fra en gjeng?

Ja, det tror jeg nok alle jenter har..

Favorittmat?

Mammas hjemmelagde pizza, Encheladas og Nachos.

Favorittfarge?

ROSA ♥

Beste minne?

Den dagen jeg fikk mine JB billetter.

Jeg har golden circle ♥

Verste frykt?

SLANGER!!!!!

Hvor er du om 10 år?

Da tror jeg nok jeg har en egen leilighet med en kjæreste. En fin jobb, venner og familien min.

Hvem er dine 3 bestevenner?

Greier ikke å velge mellom 3, men de aller beste er Mina, Marte, Martine, Silje og Marte 

3 ting du hater?

Slanger, mobbere og smatting!Favoritt blogger?

Erica ( HER ), Aurora ( HER ), Anniken ( HER ), Julie ( HER ), Betina ( HER ), Anna ( HER ), Mathilde ( HER ) og  Anna ( HER ).

Kan du ha 10 ting du hater video?

Ja, hvis jeg får tid 

3 ting du er mest fornøyd med, med kroppen din.

Håret, øyen fargen og tenna.

JB vs 1D?

Justin Bieber Favoritt sanger?

One Direction ? Little Things ♥ 

1 av de beste dagene i dit liv hittil?

Da jeg fikk JB billetter.

Hvorfor blogger du?

Fordi det er gøy.

Kan du si hei Sabii?

Hei Sabii  Jeg vil faktisk takke deg veldig! Siden du er en veldig ? aktiv ? fast leser.

Har du blitt mobbet noen gang?

Ja.

Har du Instagram? Hva heter du?

Ja, jeg heter FRIDAFRI26.

Er det noe du er veldig stolt av?

Nei, ikke noe jeg kommer på i alle fall.

Hva mener du om livet?

Har ikke så store formeninger om det egentlig. Jeg er skapt og jeg lever, sånn er det.

Eller hvis noen spør deg ?hvorfor lever vi ? hva ville du ha svart?

Da ville jeg svar ? fordi vi er skapt til det. Og sånn er det bare?.

Hva er lesertallet på bloggen?

Det går veldig opp og ned, men nå er det 309.

Er du fornøyd med leserne dine?

Veldig! Dere er best 

Hvor mage kommentarer er det meste du har fått i et innlegg på bloggen?

Det aner jeg ikke.

Kan du si dine bestevenner du møtte på leirskolen og hvem du savner mest?

Marie, Mathilde, Julie, Noah, Thomas og Joachim. Det er de jeg savner mest også.Noah ♥ Han har forresten bursdag i dag. Gratulerer masse med dagen!! Savner deg masse 

Kan du legge ut noen bilder på bloggen fra leirskolen?

Ja, jeg kan prøve å lage et eget innlegg fra leirskolen. Har bare helt glemt det bort!

Kan du ha et eget innlegg om leirskolen hvor du var og sånt?

Ja.

Hvilken uke dro dere på leirskole?

Uke 41.

Hva var beste minne fra leirskolen?

Det var helt klart alle folka!

Hva het leirskolen dere var på? Hva heter skolen du går på?

Brennabu, og jeg går på Solberg skole. 

Råtten og muggen :(

Det kommer en del 2 også ♥

Spørsmålsrunde del 1

08.12.2012 // kl.23:01 // Blogg // 6 kommentarer

 

 

Hva er dine favoritt antrekk til skole, bursdag, kino osv...

Er litt usikker egentlig. Kan prøve å lage et eget innlegg om det.

Er du forelsket?

Nei eller jo.. Egentlig ikke sånn veldig.

Hva er ditt drømmereise mål?

Thailand og USA ♥


Beskriv din stil!

Har ikke noe spesiell stil. Tar på akkurat hva jeg vil der og da!

Hvem er dine bestevenner?

Mina, Marte, Silje, Martine, Marte og Victoria.

Når har du bursdag?

26. januar

Hva ønsker du deg til jul?

Penger, div. håndball ting og litt klær. Skal lage et innlegg om det.

Hva driver du med på fritida?

Håndball, fotball, venner og blogging.

Hva får deg til å blogge, hvorfor startet du?

Jeg startet av ren nysgjerrighet egentlig. Har alltid lest så mange andre blogger. Så jeg hadde jo lyst til å prøve ut selv. Det som får meg til å blogge. Det er all inspirasjonen jeg får fra andre blogg.

Hvis det var 3 ting du kunne forandret med deg selv hva ville det vært?

Kroppsstørrelsen min(er alt for tjukk), føtta mine og nesa mi.

Spiller du håndball hvis ja hvilket lag?

 Ja, jeg spiller på Solberg(SSK).

Hva mener du om islam?

Har egentlig ikke så veldig mye meninger om det.

Er du kristen?

Ja.

Hva er din største flause?

Det var en gang som jeg mistet en tampong på bakken. Også sa en mann bak meg, du mistet noe der. Og jeg sa bare, å ja.. Der var den. Også knakk jeg sammen av latterkrampe!

Hvis du kunne endret en ting du angrer eller angret på hva ville det vært?

Aner ikke.

Hva synes du om skolen? Er du flink på skolen, har du fått 6-er som karakter?

Jeg syns skolen er ganske kjedelig. Ja jeg er flink på skolen. Vi har ikke karakterer.Hva er den laveste karakteren du har fått?

Vi har ikke karakterer enda.

Hva synes du om de som leser bloggen din?

Jeg setter UTROLIG stor pris på dere. Bare fortsett ♥♥

Helt ærlig fra en skala 1-10, hvor pen syns du selv du er?

Syns ikke jeg er noe særlig pen! Kanskje 5-6 ?

Har du hatt kjærester? Hva het han/ henne ?

Jeg har hatt en kjæreste og han heter Stian.

Har du noen gang følt deg selv mobba? Når og hva skjedde?

Jeg ble mobbet fra 1-3. klasse. Fordi jeg var tjukkere en de andre..

Er du fornøyd med utseendet ditt? Fra skala 1-10?

Ikke noe særlig.. 5-6 eller noe sånt.

Hva vil du bli i framtiden?

Vet ikke helt. Vil tjene greit med penger skaffe meg mann, barn og eget hus.


Hva syntes du ?

En gang for alle!!

05.12.2012 // kl.20:58 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle søte blogglesere ?? Overskriften "en gang for alle" det jeg mener med det er at spørsmålsrunden går ikke helt som planlagt!! Jeg får aldri mulighet til å spille den inn og redigere den på en Mac. Siden jeg får ikke til å redigere den på min "vanlige" pc. Så derfor lurer jeg på om dere vil vente til jeg får spilt den inn å redigert den eller at jeg bare skal skrive spørsmålene ? Dere velger siden jeg kan gjøre begge. Bare at det kan ta litt tid før videoen kommer. Også fikk jeg et spørsmål i går om hvem han på det første bildet var. Og det er Benjamin Lasnier. Han kommer fra Danmark og er 13 år ?? Min fremtidige mann!!

Tusen takk!! Dere er best ?

Synes du jeg burde vente eller bare skrive spørsmålene som et innlegg??

Blogges ?

24.11.2012

24.11.2012 // kl.12:36 // Blogg // 1 kommentar

Hei, jeg må bare beklage å si at jeg å Silje  ikke fikk spilt inn spørsmålsrunden min. Siden You Tube videoen tok " litt " lengre tid enn jeg trodde!! Denn ble ikke lagt ut før klokka 02.30 eller noe i natt, og da lå jeg å sov. Men jeg har endelig lært meg å redigere videoer på Imovie. Så da er det bare for meg å dra til venninner som har mac, neida.. Men jeg får prøve å lage noen videoer når jeg først er hos en venninne med mac. Det hørtes litt dumt ut!! Men hvertfall samma det.. " overraskelse videoen " ligger ute på youtube nå. Så det er bare å søke opp kanalen min Fridaacorneliaa. 

Ellers så har jeg sovet hos Silje i natt. Og etter på skal jeg spille håndball kamp i Eknes hallen. Vi skal spille mot Skoger. Vi har nok en ganske så stor mulighet for å vinne den kampen. Og etter kampen så skal jeg ikke noe spesielt. Jeg skal kanskje finne på noe med Marte. Noe som er UTROLIG lenge siden, dessverre. 

Ferdig

23.11.2012 // kl.23:38 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei, nå vil jeg bare si ifra om at spørsmålsruden er ferdig. Jeg skal spille den inn nå, også redigere den. Så den kommer nok i morgen ♥ Jeg har også en liten " overraskelse " på lur til dere. Den kommer ut om ikke så veldig lenge, ca 1 time eller noe. Så det er bare å glede dere. Jeg må bare si TUSEN TUSEN TUSEN TAKK til alle spørsmålene. Til å være min blogg er det egentlig veldig mange spørsmål!! Å jeg setter utrolig stor pris på at så mange leser bloggen min. 

PS.. Jeg rekker ikke legge ut " overraskelsen " på bloggen. Så gå inn på youtube å søk opp Fridaacorneliaa. Så ser du min bruker, og der kommer videoen til å ligge om ca 30 min eller noe sånt.

?? 

Da er det bare å glede seg til " overraskelsen" ♥

Noen som kan gjette hva det er ?

Klikk!!

15.11.2012 // kl.21:38 // Blogg // 6 kommentarer

Pc-en min er helt klikk når jeg laster opp videoer. Så jeg får prøve å laste opp videoene på mamma sin data. Så da kommer det dessverre ikke noe video enda. Måtte bare ha en kjempe kjapp oppdatering!! Så snakkes vi i morgen <3

Spørsmålsrunde svar på vei

15.11.2012 // kl.16:14 // Blogg // 1 kommentar

Nå skal jeg vært øyeblikk lage svarene på spørsmålsrunden. Har egentlig lagd den alt, men den varte i litt over 15 min !! Så jeg tror nok at jeg heller tar å deler opp å lager 2 nye i stede for 1 lang ♥ Kameraet lader nå, men det tar jo ganske lang til å lage den og legge den ut. Får dessverre ikke redigert den, siden jeg har ikke noe program som funker. Men jeg skal prøve å se hva jeg får til da. Tusen takk for så mange spørsmål ♥ 

Webcam bilder... 

Videoen kommer nok ikveld en gang ♥

Spørsmålsrunde

12.11.2012 // kl.19:38 // Blogg // 19 kommentarer

↑↑↑↑↑↑↑↑ Ja, overskriften sier vel det meste.. Jeg tenkte jeg skulle sette i gang en liten spørsmålsrunde. Jeg kommer til å svare på video tenker jeg. Så jeg håper det kommer inn MASSE spørsmål jeg kan svare på..

                                                 


                                                 


Ikke de beste bildene, men... Bilder er bilder ♥ 

Noe du lurer på til spørsmålsrunden ?

Tomter skole !!

03.11.2012 // kl.19:59 // Blogg // 7 kommentarer

I dag så har jeg og Martine vært på ski storsenter. Grunnen til det var fordi vi skulle se igjen de fra leirskolen. Det var så fantastisk å se de igjen..  Vi gikk litt rundt å snakka, kikka i butikker og spiste lunsj. Det var super koselig ♥ Når jeg sier vi så mener jeg.. Martine, meg, Mathilde, Thomas, Vegard, Noah og ikke minst Julie. Mathilde søta  ♥Herlige Julie ♥Thomas ♥Vegard ♥Verdens beste Noah ♥Det var egentlig litt flere som skulle komme, men de kunne dessverre ikke. Det var jo fint å se igjen noen da !! Skulle veldig gjerne ønske at Marie også kunne komme.. Men sånn skjer, man kan ikke alltid være med på alt. Dårlig kvalitet på bildet. Men dette er da Marie ♥ Savner deg masse jenta mi !! 

Loveu all ♥

 

Girl's night

31.10.2012 // kl.21:59 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle herlige folk ♥ I dag er det jo Halloween!! Det er sikkert veldig mange som har gått rundt i dag og sånt. Noe jeg ikke har. Siden jeg hadde jentekveld her hos meg. Det var Mina, Marte, Martine og meg. Det har vært super koselig! Vi har spist cupcakes, popcorn og litt annen snacks ♥ Jeg tokk dessverre ikke noe bilder. Tiden fløy og vi hadde det super gøy. Så det var ikke akkurat det som var det viktigste for meg. Ellers så må jeg takke masse for at Julie linket til bloggen min i går. Så jeg hadde veldig høye lesertall. Noe som er utrolig gøy for meg. Håper det fortsetter da.Jeg håper dere også har hatt en utrolig koselig dag i dag. I morgen skjer det ikke noe spesielt med meg. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å få til et par innlegg og kanskje så kan jeg legge ut en liten overraskelse også. Vi får vente og se hva som skjer da. Jeg har også lyst til å lage videoblogg snart, men jeg må nesten lage meg en youtube bruker først. Sånn at videoene blir bedre kvalitet og finere. Så det er bare å komme med forslag til hva jeg kan lage video om. Så får jeg prøve å se hva som skjer.

Snakkes ♥

 

Ny start, nye mulighter!

29.10.2012 // kl.18:53 // Blogg // 8 kommentarer

Heii ♥

Jeg er nå tilbake for fult. Jeg har hatt en lang pause eller hva jeg skal si. Som dere ser så har jeg endelig fått nytt design og header. Det er fantastiske Julie som har lagd det. Hun er så flink til design og alt det greiene der. Jeg har ikke akkurat så mye peiling på sånt, så da er det jo fint å ha en så snill kusine! Jeg har jo ikke hatt noe som helst av blogglyst i det siste som dere kanskje vet. Den er fortsatt ikke helt på plass, men den begynner å bli bedre nå. Nå er det bare å håpe at jeg ikke har mistet alle leserne mine !!

Ellers så har jeg hatt det veldig bra i det siste. Jeg har jo vært på leirskole som jeg har nevt x-antall ganger at jeg skulle. Det var etter all forventning og enda mye bedre!! Ble kjent med så mange herlige mennesker. Det var veldig tungt for meg å måtte dra fra folka.. Grein i 1 time, haha. Jeg skal lage et eget innlegg om leirskolen så dere får vite litt mere. Hvis dere er intrissert i det ♥
Jeg håper du fortsetter å lese bloggen min da ♥

Loveu all ♥

Tenke litt

20.09.2012 // kl.15:05 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen. I det siste har jeg vært litt i tenke boksen angående bloggen. Er så i tvil om jeg vil slutte å blogge eller bare om jeg skal ha en pause. Jeg tror nok at jeg bare tar meg en pause også ser jeg om jeg vil fortsette eller om jeg vil slutte. Jeg har planer om nytt design og header. Så kanskje blogg lysten stiger litt da. Jeg trenger bare å ta litt bilder og så sender jeg det til Julie så hun kan fikse og dikse litt med design og header. Synes dere jeg burde slutte og blogge eller bare ta en pause ? 

Ellers så tenkte jeg at jeg skulle lage et eget innlegg om leirskolen som jeg snart skal på ♥ Gleder meg kjempe masse !! Jeg kan jo røpe hvem jeg kom på rom med da SILJE OG MARTINE !!!!! SÅÅÅÅ LYKKELIG ♥♥♥ Kunne omtrent ikke blitt bedre. Er hos Mina nå. Vi tenkte oss ut for å ta litt bilder.  Kanskje dere får se noen etter på ? Vi får se. 

Snakkes ♥

Curlz !

08.09.2012 // kl.12:44 // Blogg // 8 kommentarer

Heihei, i dag har jeg og Marte sovet hos Mina ♥ Vi har bakt cupcakes og Cakepops. Det er alltid kjempe koselig og sove hos Mina. Etter på skal jeg også bake cupcakes siden Far fyller nemmelig 70 år ♥ Nå har jeg krøllet håret, eller marte har krøllet håret mitt.  Her er ialleall bilde av krøllene.Very nice, jeg blir snart hentet av mamma, og da ska jeg hjem og bake.. Planen var også å lage sminkevideo ♥

Loveyou ♥

Hvil i fred Sigrid !!

05.09.2012 // kl.19:50 // Blogg // 4 kommentarer

Ja, HVIL I FRED SIGRID SCHETNE ♥♥ Helt utrolig trist det som har skjedd med henne! Onde Onde menn. Man får en oppvekker når noe sånt skjer.. Først Breivik, og nå detta.

Sigrid var innmari pen !! Og virket som en hyggelig og livlig jente. Hun får det nok fint dit hun drar ♥ ♥ ♥

Ellers så har jeg absolutt ikke vært i form.. Føler meg SLAPP SOM EN STRØMPE!! Og enten så renner nesa eller så er den tett. Har blitt litt mye i det siste..  ukene blir sånn : slitne skole dager og 5 treninger i uka. Og da i tillegg når du er i dårlig form så blir det ikke helt tipp topp. Sånn føler jeg, jeg ser ut :

Fant det på google.. Ganske ekkelt, men veldig sant. Nå sitter jeg å ser på Hotel Cæsar. Så jeg får se ferdig det også snakkes vi. Sorry for ELENDIG blogging !!

LOVE FRIDA ♥♥♥

Vet ikke hva det kan være !!

26.08.2012 // kl.22:02 // Blogg // 24 kommentarer

Hei alle sammen. Ja, overskriften.. Jeg vet ikke hva konkuransen kan være ! Men jeg har premien klar, også vet jeg heller ikke hvordan sminkevideo dere vil ha! Så bare roooop ut hva dere kunne tenke dere. Jeg har tenkt litt, men det er litt vanskelig å komme på hva dere må gjøre for å vinne. Også må jeg takke for alle de super søte kommentarene deres ! Kjempe hyggelig ♥

Helgen har vært kjempe koslig. På fredag sov Sanna her. Vi hadde det utrolig artig. Har dessverre ikke noe bilder fra det. I natt har Line sovet hos meg. Siden mamma og pappa var på elvefestivalen. Vi så på film, spiste masse godis og var ute å tok litt bilder. Nå sitter jeg på rommet å ser på tv mens jeg spiser frossene bringebær.  ELSKER DET ♥♥♥ Bildene jeg og Line tok :1 // Topp - Primark // Bukse - Kapphal // Bandana - ?? // Sko - H&M

2 // Kjole - Tyrkia // Blazer - Bessa's // Sko - Toms // Bandana - ??

Hva synes du om bildene ?

Loveyou all ♥

 

Litt bilder

19.08.2012 // kl.21:49 // Blogg // 8 kommentarer

Hei igjen ♥ Da er jeg hjemme fra Tyrkia. Jeg valgte å ikke bruke dagen min forran pc-en i går. Så det var grunnen til null-blogging. Eller så har jeg selvfølgelig begynnte å flasse!! Det er bare litt over begge puppene da...  Den dagen vi kom hjem så hadde verdens beste Mina og Marte stått ute i hagen min i 30 minutter for å overaske meg med besøk ♥ Jeg ble så glad at jeg begynnte å grine!! Det er i allefall det man kan kalle VERDENS BESTE VENNER ♥♥♥  Jeg tok nesten ingen bilder i Tyrkia, men mamma har tatt noen bade bilder av meg da :Også fikk jo jeg VERK i øyet !!I morgen starter jo skolen. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Jeg gleder meg bare til å se igjen alle folka ! Så nå må jeg vel egentlig gå å legge meg.. Det kommer til å bli den tidligste kvelden i hele sommerferien, haha.. Har ikke hatt den aller beste døgn rytmen. Så det skal bli litt deilig å få den på plass igjen! Når vi er i Tyrkia så drar vi alltid til en spesiell gullsmed! Og denne gangen tok jeg bilde sammen med han ♥Også spørte vaske damen vår om jeg kunne ta bilde av henne. Det gjorde jeg jo selvfølgelig.Så søt atte ♥

God natt da ♥

Foressten jeg har tenkt til å lage sminke video også skal jeg ha en konkuranse!! Premien er kjempe kul !! Gled dere !!

Nyter livet for fullt !!

13.08.2012 // kl.18:52 // Blogg // 26 kommentarer

Hei, det er 40 grader å strålende sol hver dag. Kan ikke akkurat klage på det!! Vi har solt oss kjempe masse, badet og spist god mat. Det er deilig å finne ut at vi har internett. Jeg tenkte jeg skulle prøve å snike til et lite innlegg, men det blir ikke så stort. Siden vi skal snart spise litt mat. Jeg føler jeg har blitt ganske så brun til kun å ha vært her i 3 dager.

I kveld blir det "misse" kåring på hotellet. Noen som blir morsomt å se på <3 Det blir ikke noe shopping i dag. Siden jeg har VELDIG vondt i ørene. Jeg har fått masse vann i ørene når jeg har dukket. Så nå driver det å sprenger i ørene, men jeg har tatt paracet da. Jeg håper det snart går over. Eller skal jeg bare nyte de siste dagene.

Synes du jeg har blitt brun ? Hilsen fra Tyrkia <3

2 DAYS !!

08.08.2012 // kl.20:13 // Blogg // 10 kommentarer

Hejhåå ♥

Nå er det bare 2 dager til jeg reiser til Tyrkia!!! Jeg gleder meg helt sinnsykt mye. Jeg driver å pakker og sånt nå. Flyet går ikke før 9 på kvelden. Så vi er fremme rundt 4 på natta. Da legger vi oss til å sove. Også drar vi på market, siden det bare er market på lørdag formiddag. Og etter market skal jeg og mamma dra å ta HAMAM ♥♥♥ Og etter det blir det TÆÆÆÆNIG på høyt nivå! Haha, i allefall fra min side. Ellers skal jeg bare shoppe, bade, sole meg, spise god mat og kose meg masse sammen med mamma og Bessa ♥

Disse bildene her er fra Tyrkia for 2 år siden :Kjempe kort hår!Jeg gleder meg kjempe masse altså. Har telt ned fra litt over 60 dager.. Og nå er det ikke mere enn 2 dager igjen ♥

Skal du på noe ferie ?

Blogges ♥

- Frida ♥

Blogger jeg leser fast

05.08.2012 // kl.22:46 // Blogg // 8 kommentarer

1 // Erica - HER

2 // Aurora - HER

3 // Mathilde - HER

4 // Anniken - HER
5 // Julie - HER
6 // Anna - HER7 // Anna - HERDet er de mest " kjente " bloggerne som jeg leser! Jeg leser også venninner og bekjente <3

Leser du noen av de ??

Blogges <3

- Frida <3

Hos Julie

01.08.2012 // kl.19:32 // Blogg // 3 kommentarer

Nå er jeg hos Julie min herlige kusine. Jeg er her sammen med morfar. Siden jeg har sovet hos han i natt. Også skal jeg sove her en natt til. I går var jeg egentlig bare hjemme hos morfar og slappet av. Og i dag har vi gått en lang tur på spiralen, jeg har lagd vafler og hjemmelget syltetøy ♥ Vi spiste det før vi dro opp til Julie. Etter på skal vi hjem og spise pølser og se på Sommertid. Siden Anna Rasmussen  er der ♥ I det siste har jeg vært på Hemsedal, Norefjell og hjemme. Også har jeg fått tak i 2 stk Justin Bieber billetter til konserten hans den 17. april ♥♥♥ Om 9 dager drar jeg mamma og Bessa til Tyrkia !! Det kommer til å bli så deilig å komme til varmen i Tyrkia. Det er jo rundt 30 grader i skyggen kan jeg tenke meg. 

Jeg anbefaler dere på det sterkeste å ta en titt innom bloggen til Julie. Du får utrolig mye inspirasjon, design tips og masse annent. Hun har ikke blogget så lenge, men hun har allerede blitt ganske så populær. Hun har også konkurannser, med utrolig bra premier. 

Hun er veldig veldig veldig flink til å lage design og headere !! Så da håper jeg dere går innom bloggen hennes og legge inn en kommentar da ♥

Vi snakkes  ♥

Litt info !!

18.07.2012 // kl.19:28 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen, jeg tenkte jeg bare skulle gi litt info. Jeg er på Norefjell. Vi har internett her og jeg har pcen min her og sånt. Men jeg velger å ikke blogge nå som jeg er her. Siden når jeg er her på ferie vil jeg egentlig bare kose meg med familien. Så når jeg kommer hjem så skal jeg blogge et stort innlegg om alt det vi har gjort her.

Hvis jeg får tid så skal jeg prøve å lage en liten rom video eller snakke video til dere når jeg kommer hjem. Men jeg kan ikke love noe.

Love you all <3

Justin Bieber til Norge!

06.07.2012 // kl.21:07 // Blogg // Ingen kommentarer

Hey everybody!

Ja dere har helt sikkert fått med dere at Justin Bieber kommer til Norge 16. og 17. april 2013. Jeg skal selvfølgelig prøve å få tak i billetter. Mamma skal sitte klar på jobben den 11. og 12. juli klokka 9 begge dagene. Siden det er da billettsalget åpner. Det er bare noen få som får lov til å kjøpe billetter den 11. da.. Jeg har meldt meg på i håp om å få lov <3

Jeg forteller mere om det senere. Nå sover jeg hos Bessa. Jeg sov her i går også. Det er utrolig koselig å sove her. I dag har vi vært ute på by'n og shoppet litt, spist på Lizzis og spist is med jordbær. Det er utrolig godt <3

// Google

Vi prates da <3

loveyou

Ny header!

05.07.2012 // kl.22:56 // Blogg // 8 kommentarer

Heii <3

Nå har Ronja Viktoria fikset en kjempe fin header til meg ( synes jeg ). Men jeg er ikke helt fornøyd med designet og sånt enda. Så jeg hadde tenkt jeg skulle prate litt med kusina mi Julie <3 Om hun kunne hjulpet meg litt siden hun er skikkelig flink med design og headere og sånt.  Det var hun som hadde lagd den gamle headeren min <3

FørJeg må også gi en takk til Kjersti for en kjempe fin header :

Tusen takk til alle 3 !

Hvem syntes du var den fineste 1,2 eller 3 ?

Blogges <3

- Frida <3

Prøver på nytt!

25.06.2012 // kl.17:52 // Blogg // Ingen kommentarer

video:clip20120623 001036


Da prøver jeg å laste opp videoen på nytt <3

Innkjøpsvideo !

23.06.2012 // kl.19:58 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen. Nå er jeg hos Mina, jeg sov her i går. Også skal jeg sove her i natt. Nå har vi en liten jentekveld det er utrolig hyggelig <3 I går var jeg, Marte og Mina på shopping <3 Så jeg brukte opp veldig mye av kvelden min i går til å lage videoblogg. Men før vi shoppet hadde vi en liten piknik i byparken. Mina og Marte hadde dratt en tur innom kiwi å kjøpt jordbær, chips, salsa og nøtter. Det var utrolig hyggelig <3

 Her kommer videoen :

video:clip20120623 001036

 

Hva syntes du om videoen ? ( det kan hende den ikke fungerer )

Blogges <3 

- Frida <3
Maria !

14.06.2012 // kl.15:28 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen. Nå er jeg så lei av matte at jeg snart DØR... Vi har to timer matte vær eneste dag! Kun fordi vi skal ha helårsprøve i matte neste uke! Egentlig er det utrolig teit at vi skal ha det den siste og nest siste dagen før ferien! I morgen reiser jeg og resten av laget vårt til BØ ! Det kommer til å bli sååååå gøy ! Vi var der i fjor også. Det er en kjempe stor håndballcup. Vi skal spille 4 kamper, også skal vi være en dag i bø sommerland <3 Jeg og Martine skal sove sammen på en dobbel luftmadrass <3 Nå kommer snart kusina mi Maria <3 Det kommer til å bli kjempe koselig. Siden hun er bare så heeerlig ! Hun har foresten bursdag på søndag! Hun fyller 18 år ;) Er på ipoden, så jeg får ikke lagt ut bilde akkurat nå. Frida Frivoll :)

Krykker !

12.06.2012 // kl.16:29 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen. Nå er jeg hos Bessa ♥ Jeg skal sove her i natt. Siden mamma, pappa og Fredrik er på Honsvannet. Fredrik skal ha avslutnings tur med klassen. De skal sove der også, det er derfor jeg er her. Vi har nesten akkurat kommet hjem fra shopping. Det ble en nydelig baguette på la baguette, og en kjempe fin t - skjorte :) Her er link : http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/ccollection-p1.html#product_148545  Fargen er MYE finere på ekte da! Siden den er kjempe KNÆSJH!

Også har flinke meg begynt på krykker. Det som skjedde, det var det at jeg kræsjet i en i klassen min som heter Lejla. Vi spilte fotball, også løp vi inn i hverandre å bare ja... Det gjorde steik vondt! Foten har blitt litt bedre nå. Men den er hoven og vond enda... Også har henda mine dødd av all den gåinga!!

Har du gått på krykker før ?

Blogges <3

- Frida <3

Fotoshoot !

09.06.2012 // kl.20:39 // Blogg // 5 kommentarer

Jeg og Line har vært ute på jordet en tur å tatt noen bilder <3 Ja, jeg vet jeg har hermet litt etter Anniken, men hun er jo forbildet mitt! Så her kommer bildene. Vi tok over 200 bilder. Så her kommer noen av dem :Haha, hva syntes du om bildene ?

Etter på kommer svarene på spørsmålsrunden. Det er filmet inn med webcam. Så det er ganske så dårlig kvalitet.


Blogges <3

- Frida <3

God Morgen!

08.06.2012 // kl.07:23 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen. Nå ligger jeg i sengen å blogger fra ipoden. Jeg er klar over at jeg har klart å bli slapp i gjen. Jeg har jo så mye treninger å surr at jeg vet ikke når jeg kan få trøkt inn blogginga. I dag skal jeg og Ca 10 andre fra klassen dra tilbake til den gamle barnehagen vi gikk i. Bare for å se hvordan det er der, og for å se igjen alle de voksne og sånt. Så det gleder vi oss masse til <3 Vi begynte nemmelig å snakke om Vinnes Barnehage i K & H i går. Så vi bestemte oss for at på fredag drar vi til barnehagen rett etter skolen. Jeg tenkte at jeg skal ha en spørsmålsrunde nå! Siden det er jo år og dag siden siste! Så bare skriv inn spørsmål i kommentar feltet. Også skal jeg prøve å svare på video ;) Ha en fin dag da alle sammen ;) Blogges <3 - Frida <3

Klar for kamp!

02.06.2012 // kl.12:10 // Blogg // 7 kommentarer

Ja, da er jeg veldig klar for kamp. Det er Åssiden cup, vi skal spille 3 kamper. Det kommer nok til å bli veldig mgøy. Laget mitt består av : Mia, Mathilde, Clemence, Nora, Karolina, Emilie, Elise, Paulina og meg. Jeg skal være keeper. Noe jeg er litt nervøs for. Siden jeg er ikke sånn veldig god! Men vi har jo et perfekt forsvar <3 Første kamp er klokka 13.10 mot Strømmen, 2. kamp er mot Konnerud klokka 15.30, og siste kamp er 16.40 mot Åsen. Heia oss :)

Jeg må kjappe meg nå. Så jeg bare legger ut en sang. Siden vi skal møte opp nå :)

 

Det er favoritt sangen min nå for tiden <3 Den er sååå fin :)

Har du hørt sangen før ?

Blogges <3

- Frida <3

 

My day !

01.06.2012 // kl.21:29 // Blogg // Ingen kommentarer

Min dag har vært utrolig bra. Jeg har hatt en litt kjedelig dag på skolen da. Utenom de 2 siste timene. Siden da spilte vi funbattle i Solberghallen. Når jeg hadde kommet hjem slang jeg bare fra meg sekken. Siden jeg ville ut å hoppe på den nye trampolina vår. Også skulle vi spise middag. Nå sitter jeg og mamma å ser på brura blei lura, med masse smågodt.

I morgen så blir det fotballcup og gatefest. Gatefesten gleder jeg meg skikkelig til. Etter gatefesten er slutt, rundt klokka 4 eller noe. Da skal jeg sove hos Marte <3 Det kommer nok til å bli kjempe koselig :)Veldig gammelt bilde av meg og Marte <3 Søteee ? Haha, neida :)

Hva har du gjort i dag da ?

Blogges <3

- Frida <3

Dagen min i Oslo!

01.06.2012 // kl.15:59 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen. Da tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om hvordan det var i Oslo. Jeg så ingen Justin da. Siden jeg hadde ikke sjangs til å komme inn på operaen. Siden det var 25.000 skrikene folk der. Men ellers hadde jeg det helt fantastisk i Oslo. Jeg og mamma dro på shopping, også spiste vi pizza på MammaRosa <3 De har kjempe god pizza der :) Når vi dro så tallerken min sånn ut :

Outfite :

Selvfølgelig Justin Bieber t-skjorta mi <3

Utrolig fint prøverom på Monki !Det var jo et pluss å møte på Erik Solbakken og Bosse <3

Inlegg om dagen min kommer sener :)

Var du i oslo på onsdag ?

Blogges <3

- Frida <3

Verdens lykkeligste!

29.05.2012 // kl.22:02 // Blogg // 3 kommentarer

Nå  er jeg  en av mange tuusen  lykkelige jenter i Norge! Siden i morgen er jo den store dagen hvor Justin Bieber skal ha konsert og alt! Mamma sa at jeg ikke kunne dra, men mens hun var på butikken hadde hun ringt å snakket med sjefen sin. Så hun får fri klokka 1 og utover. Så da skal jeg være med!!! JEG ER SÅ EKSTREMT GLAD! HAR EGENTLIG IKKE ORD! Jeg vil egentlig bare grine....

ELSKER DEG OVER ALT PÅ JORD MAMMA <3 DU ER BEST!
Verdens beste er du <3   I Love You <3

Skal du dra til oslo ?

Blogges <3

- Frida <3

Vi jenter !

29.05.2012 // kl.15:59 // Blogg // 1 kommentar

Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
Vi leser shampooflasken i dusjen.
Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem.
Vi trenger ikke klokke fordi vi har mobil.
Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
Vi trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
Vi spør «Hva?» selv om vi har forstått alt.
Vi hater det, hvis vinden roter til håret.
Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
Vi kan se den samme filmen 10 ganger.
Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
Før vi går til sengs, regner vi ut hvor mange timer vi når å sove.

 564805_3598998731297_1163375379_32782567_1054064550_n_large

28.05.2012

28.05.2012 // kl.12:52 // Blogg // 2 kommentarer

JA, nå er helga over da. I morgen er skolen igjen, kan ikke si jeg gleder meg! Etter på skal mamma, Fredrik og jeg ut å sykle. Hvis jeg greier.... Siden nå har jeg begynt å sprekke opp under beina. Det gjør så vondt! Mellom tærne så er liksom huden sprekt! Jeg vurderer å finne frem krykkene, men det blir nok litt i drøyeste laget. Etter jeg har vært på sykkeltur og litt sånt. Så er det håndballtrening. Det er jeg veldig i tvil på om jeg greier. Siden når jeg ikke greier å gå så er det litt rart om jeg greier å løpe!

Jeg ser at dere har begynt å lese bloggen min igjen. Noe som er veldig bra syntes jeg. Siden jeg har hatt så lite lesere. Men nå har jeg plutselig fått mange flere. Og det er jo et bra tegn.

Thumbs up :)

Hva er dine planer for dagen da ?

Blogges <3

- Frida <3

75 dager!

27.05.2012 // kl.22:50 // Blogg // 1 kommentar

Helt utrolig! Om 75 dager er jeg i Tyrkia! Min fantastiske Bessa har bestilit tur for meg og henne til Tyrkia den 10. august til 17. Det beste med det, det er det at vi starter på skolen den 21. Så da kommer jeg til å være kjempe brun når vi starter på skolen etter ferien. Men nå vil jeg helst ikke prate om etter ferien... Jeg vil heller bare informere dere om at det bare er 17 skole dager igjen til ferien :) Men for 6. trinn på vår skole er det på en måte bare 16 skole dager igjen. Siden den 31. skal hele 6. trinn til drammen. Siden vi skal være med på noe som heter Vennergidagen. Trykk på linken, da kommer du rett inn til siden om det.

Jeg koste meg kjempe masse i går på jentekvelden. Vi badet masse nede ved karindammen også <3 Det er kjempe varmt der nå. Jeg tok dessverre ikke noe bilder i går da.Siden jeg var litt opptatt med å ha det gøy med jentene <3

 I dag har jeg vært hos Marte. Marte og familien hennes kom og hentet meg 17.30. Siden vi skulle på Landfalltjern å bade. Jeg og Marte svømte 160 meter. Ganske slitsomt skal jeg si deg. Også har jeg fått bikini skille <3 STOLT... haha :)

Pass på å ikke ha sløyfe på tråden :

 Det er ikke meg. Fant det på en blogg.

Jeg håper dere også har fint vær. Hvis dere ikke har fint vær så synes jeg dere burde sitte inne å synes synn på dere selv..... Neida.. eller joda -.-

 Har du kost deg i helgen ?

Blogges <3

- Frida <3

Herlig !

26.05.2012 // kl.12:49 // Blogg // 3 kommentarer

Haha, jeg blir så glad av tanken på at det er 28 grader, sol og sommer <3 Det er bare helt fantastisk. Det var kjempe hyggelig med Hannah i går! Vi sovnet ganske så seint. Vi ble vekt av pappa klokka 12... Resten av dagen skal jeg bare slappe av også skal jeg på jentekveld i kveld! Det blir nok en fantastisk dag i dag også <3 Jeg får dessverre ikke blogget noe mere i kveld. Siden jeg skal ligge over etter jente kvelden, men det må jo nesten være lov å ha litt fri fra dere også.Inspirasjonsbilde til 1000 spør du meg <3 Er litt stolt over bilde... Hvis noen lurer så er fotografen Silje ;)

Hva er planen deres for dagen ?

Blogges <3

- Frida <3

No summer whitout swimming!

25.05.2012 // kl.23:52 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle søte lesere <3 I dag har bare vært en helt fantastisk dag! På skolen i dag hadde vi 4 timer med øving til avslutninga vår... Og de siste 2 timene dro hele  klassen det til " Bukta " hvor vi hadde vannkrig og badet med klær <3 Det var sinnsykt gøy! Etter skolen dro jeg hjem, skiftet til bikini også gikk jeg over til Hannah ( <--- link ) hvor vi badet masse i det gigantiske bassenget dems. Jeg ble litt solbrent... Siden jeg hadde " glemt " å smøre meg med solkrem.....

Bassenget til Hannah <3 27 grader!

JAhh, hvaa skal man si...

Hannah....

Jordbææææær <3

Isssssssssss :D

Pølse'n til Hannah <3Jeg er helt våt i munnen!

Hva har du gjort i dag da ?

Blogges <3

- Frida <3

23.05.2012

23.05.2012 // kl.20:10 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen. Herlig vær ute nå eller hva ?

Det er 28 grader og strålende sol. Nyter dagene for fult. Jeg har hatt vannkrig både på skolen og etter skolen i dag. Går rundt i bikini ,kort shorts.. Og det beste med sommeren er jo at man kan " Tææne " heeele dagen <3

JA hva mere skal jeg si til sånne herlige folk som dere da <3 Vi har leksefri i klassen nå.. det er så deilig.Vi snakkes da <3

Er det fint vær der du bor ?

Blogges <3

- Frida <3

Min helg !

20.05.2012 // kl.15:16 // Blogg // 2 kommentarer

Herlig å se ut av vinduet nå altså! Sola steiker som bare det, haha dere synes sikkert det er litt rart at jeg sitter inne når det er så fint. Men det er fordi at jeg har bare med meg en olabukse. Siden jeg har sovet hos Maria i natt, hun sov hos meg i går. Vi har kost oss kjempe masse. Vi har bakt brownise, makroner og cupcakes. Men jeg likte ikke makronene. Men de ble utrolig søte da.

Haha det skulle liksom være 16 av hver farge. Også skulle det være på størrelse med en 5 kroning...
Fotografen sjøl jo <3

Litt rot blir det alltid, når det er mester kokker som jobber...

'Det er grønn topping. Men det syntes ikke så veldig godt...


Søøte ?

Thumbs up <3

Vi hadde en perfekt barnevakt også, selveste Marcus <3 Kjæresten til Andrea ( <---- link til bloggen hennes ).

Har dere kost dere i helgen ?

Blogges <3

- Frida <317.mai

17.05.2012 // kl.08:06 // Blogg // Ingen kommentarer

Gratulerer masse med dagen alle sammen! Kos dere masse. For det skal jeg <3 Glad i dere alle og en hver :)

Blogges

Fra 17. Mai i fjor <3

Jeg kjenner meg veldig igjen!

15.05.2012 // kl.16:15 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen. Da tenkte jeg at jeg skulle legge ut et innlegg om en 14 år gammel jente. Hun skriver som om det skulle kommet fra min munn! Siden jeg kjenner meg veldig godt igjen i henne!

 

Jeg har egentlig vært feit hele livet. Alltid hatt bollekinn og dobbelthake. Jeg vet ikke hvor problemet ligger , jeg har ikke noe problem med inntak av mat ellerno , og jeg trener også.  Jeg vet ikkehelt hvordan jeg skal begynne dette innlegget her. For meg har jo det å være feit vært normalt, vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å gå ned i vekt. Jeg har gått på dietter uten å lykkes. Jeg har trent opptil 6 ganger i uken over lengre perioder uten resultat. Jeg har rett og slett prøvd det meste. Selv så ser jeg ikke på meg som så feit at jeg kommer til å dø, men det gjør tydeligvis mange rundt meg. Jeg er rundt 170 høy og veier vel 77 + - , sist gang jeg veide meg veide jeg 68 kilo og det var vel rundt 1 og et halvt år siden. Jeg har alltid vært større enn alle andre på min alder. Var nesten som om jeg var en kjempe i forhold til de andre. Her kan du se et bilde av meg og stesøsteren min, her var vi vel rundt 8 år . Vi er like gamle.

På denne tiden var det ikke så mange som snakket stygt om meg. Altså jeg viste selv at jeg var feit og tenkte at jeg må gjøre noe med det. Det har jeg faktisk tenkt helt siden jeg var 6-7 år. Jeg har alltid skjønt at jeg har vært større enn andre. Når jeg var 8-9 år var det nesten ingen som gav meg kommentarer om at jeg var feit , men jeg hørte av og til kommentarer som "feiten" og "bolla". Når jeg fikk høre slike kommentarer ble jeg lei meg ,men  jeg brydde meg egentlig ikke så mye om det. Det var fordi at jeg tenkte jeg er hvertfall ikke ut sånn som dette:

Bilde:google

Det er ofte noe jeg har tenkt for meg selv , jeg ser hvertfall ikke ut som det. Men når jeg tenker etter om noen år kan det der faktisk være meg. Derfor har jeg prøvd mye for å ikke bli sånn. Når jeg var rundt 11 - 12 år var da jeg var på mitt svakeste når det kommer til å ta i mot dritt. Jeg gråt ofte pga kommentarer. Det var aldri noe  direkte som "du er feit". Det var mer at folk snakte bak ryggen min , men de skulle snakke så høyt at jeg hørte det. Jeg husker på den tiden når jeg skulle gå til skolen var det ofte noen som gikk etter meg og ropte "tjukkebollafeita!" og "der er jo hu feite". Jeg har også blitt kalt stygg opptill flere ganger. Jeg husker en kveld jeg brøyt helt sammen fordi jeg hadde vært ute og fått så mye dritt slengt etter meg . Jeg husker at den kvelden var det først jeg gjorde når jeg kom hjem å sette meg på bade for å kaste opp. Jeg kastet opp mye , resten va kvelden brukte jeg på å sitte i senga og hylgrine fordi jeg var feit.

 Det er jo på en måte jeg som har fått meg feit , men dere skal vite at jeg har prøvd på så uffatelig mye og jeg prøver fortsattt! Noen er født tynne , andre ikke. Jeg har mange venniner som spiser og spiser og ALDRI legger på seg. Og noen spiser ingenting og trener men har like vell fett. Jeg husker godt den gang jeg tok piercing i navlen , hohoho , det blei mye styr ! Vet ikke hvor mange kommentarer jeg fikk på bloggen "fyfaen , du er feit . Du kan ikke ha piercing!". Klart kan jeg det , det ser kanskje ikke like fint ut , men vil jeg vil ha det så , da har jeg det!  Jeg har ofte også fått drittkommentarer mange ganger hvis jeg har kranglet med folk , jeg har fått "Du er feit" som et arrgument mange ganger. Hvorfor skal det bli et arrgument ? 

Jeg er feit sånn er det. Om du ikke liker meg fordi jeg er større en deg , then so be it ! Men du trenger ikke kommentere det , jeg vet godt selv at jeg er feit ! 

Dette her er kopiert fra : http://theaharmens.blogg.no/1336935112_mitt_liv_som_14_og_fe.html

Men en ting dere skal vite det er det at jeg er et menneske som har akkurat de samme behovene av mat som alle tynne mennesker der ute har. Men jeg er fornøyd med den jeg er. Jeg er klar over at jeg kunne gjort noe anderledes da jeg var liten. Men men sånn er jeg og jeg har en flott familien og noen søte venner. Så jeg er fornøyd jeg <3

Kan du kjenne deg i gjen i noe ?

Blogges <3 

- Frida <3

 

 

Program anbefalelse..

11.05.2012 // kl.15:25 // Blogg // Ingen kommentarer

Hello sweetys <3 Jeg tenkte at  jeg skulle legge ut en program anbefalelse av et program som jeg sitter å ser på nå. Men før det skal jeg fortelle litt om dagen min. Jeg har vært på skolen å bygd musefellebil. Noe som var sinnsykt kjedelig... er ikke akkurat sånn veldig keknisk av meg! Etter jeg har kommet hjem har jeg bare gått å små ryddet litt.. Også har jeg sett på GCB. Her kommer program anbefalelsen.

Programmet jeg skal anbefale er  :

Good Christian Bitches ! Det er et perfekt program for alle frustrerte fruer fans. Alt er egentlig bare et stort drama. Men jeg er jo jente, og jenter liker jo drama <3 Jeg har egentlig ikke så veldig mye å si om det. Men det er veldig bra. Det er liksom et program som man må ha fått med seg 1 episode... ellers så er det liksom ikke noe spennende.. Jeg kan anbefale det på det sterkeste <3

 

Dere skjønner sikkert litt om hva det handler om når dere ser bilde.

Ser du på det ?

Blogges <3

- Frida <3 

Seier dronninga her !

10.05.2012 // kl.16:25 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen! I dag har jeg som sagt vært på aktivitets dag. Selvfølgelig så kom ikke MARCUS, siden han er mest sannsynelig syk ! MEN, vi kom faktist  til finalen uansett! Både i fotball og kanonball. Vi vant over 5 klasse også. Jeg og resten av gruppe mi sto og hadde en stor gruppe klem da vi kom til finalen! Vi var bare helt sinnsykt glade! Det skjønner dere sikkert.


Det er et bilde jeg tok for 2 uker siden. Da jeg var hos Martine <3 For dere som ikke vet det så er Martine i Singapore nå... Jeg er bare helt sinnsykt misunnelig! Hun kommer hjem om 3 dager. Så jeg tror nok ikke hun kommer til å se sånn ut når hun kommer hjem :


Det blir spennende å se <3

Har du vært med på aktivitets dag eller noe i dag ?

Blogges <3

- Frida <3

Bare din dag i dag!

09.05.2012 // kl.18:31 // Blogg // 10 kommentarer

Hei alle sammen <3 I dag har jeg vært kjempe flink. Jeg har vært på "Aerobick " trening i dag.Også har jeg endelig fått tid til å blogge igjen <3 Over til overskriften.. i dag har verdens beste Mina bursdag. Jeg sendte en veldig koslig melding til henne på morningen idag <3 Haha, føler jeg skryter litt nå altså... men jeg ble bare littt glad inni meg <3

Gratulerer masse med dagen, verdens beste venn er du <3

 

I MORGEN SKAL 5. og 6. klasse på skolen ha aktivitets dag. Eller 1,2,3 og 4. skal også da. Men 5. og 6. skal spille fotball og kanonball turnering. Og vinner laget fra både 5. og 6. skal spille finale kamp mot hverandre. Jeg er egentlig maksimalt heldig med min gruppe. Fordi at vi skal bruke verksted gruppene som lag. Og jeg er jo på verksted gruppe med trinnets beste fotball spiller! Nemmelig Marcus <3 Så jeg tror vi har en STOOOR mulighet for å vinne. Men man skal aldri ha for store forhåpninger.

I steden for å ha ukens blogg. Så kommer jeg heller bare til å anbefale dere 3 blogger i uken. Fordi at det tar alt for lang tid å finne så mye informasjon om hver enkelt blogger.

Håper det er greit for dere!?

Foresten så tenkte jeg at jeg skulle legge ut musikkvideoen til Justin Bieber - Boyfriend. Siden den er jo ganske så ny.

 


Jeg elsker den <3

Hva synes du ?

Blogges <3

- Frida <3

Mina og Marte!

05.05.2012 // kl.21:07 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen. Nå er jeg hos Mina <3 Jeg og Marte skal sove her i natt. Vi har vært ute å spilt tennis, spist Taco også nå skal vi se på Hachiko. Den filmen har jeg blogget om før. Vi skulle egentlig se på en film som heter Frosen, men den er veldig ekkel. Så derfor ville vi heller så på Hachiko. Etter på skal vi spise sjokolade og jordbær. Haha, jeg er klar over at jeg spiser det hver eneste helg. Jeg spiste det i går også. Og i tillegg spiste jeg og Martine det forrige helg <3 

I natt har jeg sovet hos Silje <3 Vi sovnet rundt halv 1, også våknet vi klokka 10. Og rundt klokka 2 dro jeg, Silje, Mina og Marte på buskerud. Jeg kjøpte meg kun 1 ting, og det var et svart hårbånd med sløyfe til 15 kroner. Silje var som vanelig den som kjøpte mest. 

 

Jahheh, jeg er på mac-en til mammaen til Mina... så det er ingen bilder av meg her så !

Hva har du gjort i dag ?

Blogges <3

- Frida <3

.....

03.05.2012 // kl.20:49 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen. Jeg tenkte at jeg skulle legge ut hva jeg hadde gjort i helgen med masse bilder. Men da jeg skulle legge ut bildene på mamma sin pc så funket det kun å laste opp et og et bilde. Og jeg har tatt 226 bilder. Så jeg tror jeg skal redigere alt å lage det til en video <3

Dette her blir ikke et så veldig langt innlegg. Siden jeg skal spise mat <3 Men vi snakkes jo senere <3

Sant .....

Hva synes du om bildet ?

Blogges <3

- Frida <3

Lei av alt egentlig!

27.04.2012 // kl.21:29 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen! Jeg må bare beklage for at jeg ikke har blogget på 10 dager! Jeg er egentlig bare lei av alt som har med blogg å gjøre! Jeg skal ikke slutte å blogge. Men jeg skal bare gi bloggen litt tid. Så jeg kan finne ut om hva jeg skal gjøre. Siden nå har jeg 4 treninger i uken, venner, skole og en familie som jeg må være litt sammen med. Så som dere sikkert skjønner så er jeg veldig opptatt! Men jeg skal fremdeles prøve på noen innlegg i uken!

Jeg er fulstendig klar over at jeg glemte ukens blogg forrige uke. Så jeg kommer til å poste to ukens blogg denne uken. Og jeg håper at det går fint. Nå er jeg hos Martine. Jeg skal sove her i natt. Hittil har vi vært ute å spilt tennis og håndball. Vi har også vært på buskerud, spist taco og sett på The Voice <3

På tirsdag så er det fotball kamp her i ELVA, som sikkert de fleste har fått med seg. Jeg skal selvfølgelig komme å se på. Godset mot Solberg. Jeg håper jo selvfølgelig at Solberg vinner, men det er nok Godset som stikker av med seieren. Men vi får nesten vente å se <3 Alle vi barna med Solberg - dress / drakt kommer gratis inn. Det kommer ca 2000 folk dit. Så det kommer til å være 4 kiosker og masse tribuner. Jeg gleder meg skikkelig!

 

 

SIF - SOLBERG

 

Hvem tror du vinner ?

Kommer du for å se på ?

Blogges <3

- Frida <3

 

Tullevideo!

17.04.2012 // kl.15:05 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen! Jeg skulle egentlig blogge i går. Men jeg tenkte at jeg skulle legge ut denne videoen samtidig. Det er bare det at blogg.no bruker sånn ca 2 år på å konversere ( eller hva det heter ).  Men nå kommer den <3 

video:capture20120416

 

Du burde virkelig se hele! Slutten er veldig morsom.. Haha, jeg har LITT fritids da men...

I går så var Thea hos meg. Vi så på tv som dere sikkert så i videoen.. Også lagde vi potetmos og stekte pølser <3 Mens vi satt å spiste, så kikket jeg på klokken. Og den var 17.08 ! Og vi skulle på trening 17.30! Så vi ble skikkelig stressa... men vi rakk det. Nå er jeg hos Silje. Vi har akkurat stekt marshmellows. Det er veldig godt! Etterpå skal vi på fotball trening. I mellom tiden skal jeg spise middag, være med Silje og slappe av :)  Jahehh, hva mer skal jeg si ?..

Hva har du gjort / skal  i dag da ?

Blogges <3

- Frida <3

Godt å se deg igjen!

15.04.2012 // kl.15:42 // Blogg // 2 kommentarer

Ja, da får dere en liten oppdatering fra slappingen sjøl! Jeg bare fatter ikke at det går ann å være så flink i kanskje 2 uker. Også plutselig så glemmer jeg det. Men.. nok klaging nå. Nå har Mina endelig kommet hjem. Jeg er hos henne nå. Også var jeg her i går også. Det var så godt å se henne igjen! Hun hadde kjøpt med litt ting til meg. Jeg fikk en neglelakk penn, en neglelakk, en pakke med swedishfish ( godteri ), en pakke med sugar babies, blå tyggis og 4 Lucky charms <3 Lucky charms er KJEMPE godt! Det er tørket baby marshmellows og noe crushy greier. 

Etterpå skal jeg, mamma, pappa, Fredrik, tante og Bessa spise nakkekoteletter, ris og bernesaus. Eller alle utenom meg skal spise poteter da.... Men det liker ikke jeg. Jeg skal dra fra Mina klokka 4. Også skal vi kanskje finne på noe etter på. Hvis vi rekker :)

Jeg tenkte jeg kunne legge ut en youtube liste over de sangene jeg hører mest på for tiden :

 

 

Sam Tsui - If i die young ( cover )

 

Justin Bieber - Boyfriend <3

 

Gabrielle - Bordet <3

 

Nicki Minaj - Starship <3

Det er de 4 sangene som jeg hører mest på.. Men jeg hører ikke så veldig mye på Bordet da...

Hva er dine favoritt sanger ?

Blogges <3

- Frida <3

Ned igjen da !

11.04.2012 // kl.19:28 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen. Nå har jeg dessverre rykket ned igjen på topplista <3 Jeg er på 23. plass. Men det er jo forsvået ( aner ikke hvordan det skrives ) ganske så høyt det da <3 Også har statistikken min økt veldig. 7 dager i uken så ligger statisktikken på 260 ca <3

I dag har jeg vært på trening, gjort lekser og slappet av <3 Jeg aner egentlig ikke hva jeg skal blogge...

1. lekse = Fargelegge / tegne  20 land...

2. lekse = Finne 16 byer i europa...


Ikke serlig fornøyd med leksene nei ....

Er du fornøyd med leksene dine ?

Blogges <3

- Frida <3

14.plass !

10.04.2012 // kl.14:04 // Blogg // 15 kommentarer

Hei alle sammen <3  I går sov Marte hos meg. Vi har som " tradisjon " at den siste dagen i ferien har vi alltid overnatting. Det har vært veldig koslig. Vi sovnet 1 eller noe. Også våknet Marte klokka 8 !! Mens jeg våknet klokka 10. Vi gikk ned, spiste godteri og frokost. Vi stekte rundstykker <3 Også så vi litt på tv. Jeg synes litt synn på Fredrik i dag siden han er på skolen i dag. Jeg starter på skolen i morgen. Siden skolen vår har planleggings dag <3 Det er jeg veldig glad for.

Jo overskriften... Jeg er på 14. plass på topplista. Jeg ble utrolig glad når jeg så det <3 Siden i overigår var jeg på 35. plass. Bare se her <3

Topplisten i Nedre Eiker

 1. Bodyhigh
 2. Annijor
 3. Camillasvilla
 4. Wethree
 5. Minito
 6. Haugaard
 7. Cmichelleaa
 8. Palmberg
 9. Nekosaki
 10. Elinms
 11. Anothergirl
 12. Stinemys
 13. Truuelife
 14. Fridaacorneliaa                 <-------
 15. Katrineex3
 16. Camillasparadis
 17. Marrekphotos
 18. Mylifesarah
 19. Mifgirlsa
 20. Rikkeesusann

Elsker dere <3 Jeg blir så sinnsykt glad når jeg ser sånn. Etterpå skal jeg på trening. Jeg gleder meg IKKE..... Siden det er så dårlig vær ute. Det regner også er det kaldt. Men jeg må bare bite tennene sammen.

 Frida er lykkelig <3

Er du på topplista ?

Blogges <3

- Frida <3 

 

 

 

Ny greie!

09.04.2012 // kl.13:46 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen. Jeg tenkte jeg skulle begynne med ukens blogg. Det jeg kommer til å gjøre er at jeg plukker ut en blogger hver uke som jeg skriver litt om på bloggen min. Siden da kanskje blogg lysten min stiger litt. Denne ukens blogger blir Anniken.

Anniken Englund Jørgensen er en 15 år gammel jente. Hun har bursdag den 22. august. Hun bor bare noen meter unna meg. Hun blogger hos femelle.no. Før blogget hun hos blogg.no. Jeg er fast leser. Det har jeg vært siden hun postet sitt første innlegg den 26. desember 2011. Hun har ikke blogget så lenge, men hun ligger på 2. plass på topplista over nedre eiker. Hun er veldig flink til å blogge, hun blogger om interessante, spennende og morsomme ting. Hun er UTROLIG pen, snill og ikke minst hyggelig. Jeg kjenner henne ikke så veldig godt, men hun gikk i klassen til broren min før. Hun er veldig flink til å synge også.

Her er noen bilder av Anniken :

Hun har noe på bloggen som hun kaller Street outfite. Der kler hun på seg klær som hun synes er kule, men som hun personelig ikke kunne godt rundt i selv. Jeg synes hun alltid tar på seg fine klær !

Hun har en veldig fin hest som heter Tøffen <3 Hun elsker hesten sin !

Jeg kan ikke si noe annent enn ELSK! Hun matcher de fineste klærene å får det til å se sinnsykt kult ut! <3
Hun gjør alt for leserne sin skyld ! Hun går ut i snø, regn tåke å sol. Kun for at vi skal få se på hennes sinnsykt fine outfite <3

Det her var litt om Anniken Englund Jørgensen <3 Jeg håper dere begynner å lese bloggen hennes <3 Så får hun flere lesere å kommer høyt opp på topplista <3

Synes dere jeg burde fortsette med ukens blogg ?

Blogges <3

- Frida <3


Videoblogg !

07.04.2012 // kl.14:34 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen. Jeg tenkte jeg skulle legge ut en videoblogg. Det er bare en pratevideo da. Men jeg håper det går fint. Jeg hadde ikke så mye å gjøre istad.. Så da tenkte jeg at jeg bare kunne spilleinn en liten video. 

 

Er det flere enn meg som har merket at blogg.no har forandret seg helt. Jeg synes personelig at det har blitt mye bedre. Det er litt enklere å gå inn på ting. Siden det er liksom litt større.


Jeg håper dere har hatt en flott påskeferie hittil. Det har iallefall jeg. Koooos dere resten da! :) <3

 

video:capture20120407

Har dere kost dere i påsken ?

Hva er resten av påskeplanene deres ?

Likte dere videoen ? <3

Blogges <3

- Frida <3

Verdens beste Silje

03.04.2012 // kl.22:09 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen. I dag og i går har Silje sovet hos meg <3 Det har vært kjempe koslig. Vi har ledd MASSE, sett på viaplay. Også har vi spist smeltet sjokolade med bær <3 Måtte prøve det. Siden jeg har lest så mye om det på bloggen til Aurora. Det er sinnsykt godt.

I dag var vi på Holmekollen. Det var utrolig gøy der. Jeg, Silje og Fredrik tok heisen helt opp til toppen av bakken. Det var kjempe bratt ned! Jeg synes det var utrolig skummelt i heisen opp... Men ikke noe skummelt på veien ned igjen. Jeg filmet og tok bilder med ipoden min. Jeg vet ikke helt om jeg får lakt ut bilden på bloggen da. Det var helt sinnsykt bra utsikt derifra... Etter vi hadde vært der tok vi turen til en rasteplass. Der spiste vi sjokolade boller... også drakk vi brus. Det var kjempe koslig ;)

Alle vet vel hvem Silje er ... Men hvis du er i tvil så her er hun <3

Jenta miii <3

Har du smakt smeltet sjokolade å bær før ?

Blogges <3

- Frida <3

1. April 2012

01.04.2012 // kl.20:22 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen. I dag er det 1. april... Dagen man skal lure / bli lurt av folk. Det har ikke skjedd meg i år faktisk... Jeg har ikke fått blogget noe i dag. Siden blogg.no ikke har fungert. Men jeg tenkte at nå kunne jeg blogge. Mamma koser seg masse i Kina. Jeg har kost meg masse hjemme med pappa og Fredrik i dag. Vi kjørte først på besøk til noen vi kjenner. Også kjørte vi til Lierkroa å kjøpte softis <3

Når vi kom hjem grilla vi bacon pølser. Når vi var ferdig med å spise så vi på den siste Pirates Of Caribbean. Siden pappa har ikke sett den før.

Også lovet jeg å legge ut bilde av Knerten.. Så her kommer'n :

Hva synes du om Knerten ?

My eyes can say more than my mouth! ( haha, made by Frida <3 )

Hva synes om Knerten?

Blogges <3

- Frida <3

 

Savner deg Mina!

28.03.2012 // kl.19:59 // Blogg // 2 kommentarer

 

Hei alle sammen. I dag har jeg vært på trening, skolen og slappet av... og nå sitter jeg her med dere. Jeg har ikke hatt så veldig blogglyst nå i det siste. Jeg har ikke orket. Siden nå har jeg treninger 4 dager i uken. Også har jeg jo familie og venner ( skal ikke klage )...

I morgen drar mamma og Bessa til Kina. Jeg er ganske så misunnelig! Men jeg gleder meg til hun kommer hjem med alle gavene til meg <3 Også er jeg misunnelig på Ida, Mina, Elias og Marte ! Siden Ida og Mina er i U.S.A... Og Elias og Marte er i Thailand <3 Men, men det er jo fint her i Norge også da <3

Her sitter da jeg i kose outfiten min ;)

Jeg må virkelig anbefale dere en sinnsykt bra nettside. Det er en nettside med MASSE innspirasjons bilder!

http://allisimpson.tumblr.com/  Utrolig fin side !

 I helga sov jeg hos Morfar som sagt. På søndag så gikk vi tur til Åspaviljongen. På veien hjem så lagde Morfar Knerten til meg <3 Jeg får dessverre ikke lagt ut bilde nå.. Siden blogg.no er helt KLIKK! Men jeg LOVER å legge det ut en dag....

Jeg savner Mina helt sinnsykt mye! Jeg hadde akkuratt facetime med henne nå <3 Hun er så brun! Det var veldig deilig å høre den HERLIGE latteren hennes igjen. Kjempe glad i deg Mina <3

Blogges <3

- Frida <3 

Nam,nam!

24.03.2012 // kl.21:40 // Blogg // 1 kommentar

Hei igjen. Nå er vi ferdig med å spise middag <3 Nå sitter vi og ser på valens rikskringskasting. Jeg elsker Kristian Valen <3 Jeg har spist påske egg også. Jeg ska nok ta et til etter vært. Jeg vet ikke helt når jeg skal legge meg. Det er nok ganske lenge til = D Jeg aner egentlig ikke hva jeg skal blogge om nå. God natt / helg alle sammen <3 Blogges da <3

Morfar.

24.03.2012 // kl.12:26 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen. Nå sitter jeg på jobben til morfaren min :) Han jobber på klokke butikken i byen. Eller det er han som eier den. Han tok med ipaden til butikken, så jeg kunne spille på den :) Jeg har bare lastet ned et spill da. Det er tempel run <3 I går sov Kristine hos meg. Vi koste oss masse. Vi sovnet ikke før 2 tror jeg. Kristine dro fra meg ca 10.15... Også kom morfar og hentet meg, og nå er je her. Etter på skal jeg gå og handle litt ( til jobben ) også skal jeg hjelpe morfar og stenge butikken. De stenger klokka 16.00. Så det er bare å komme innom en tur :) Etter vi har vært her så skal vi hjem til morfar. Siden jeg skal sove hos han <3 Det er faktisk 1 og et halvt å siden jeg sov der sist. Det er sinnsykt lenge egentlig. Vi skal på meny og handle middag etter på. Vi skal spise kylling pomnaisetter og bernesaus. Også skal vi kjøpe påskeegg <3 <3 Det er verdens desidert beste sjokolade. Jeg får dessverre ikke lagt ut noe bilde. Siden jeg blogger fra ipaden <3 God helg alle sammen <3 Blogges <3 - Frida <3

Long time, no see!

21.03.2012 // kl.15:06 // Blogg // 5 kommentarer

Heei alle sammen ( LENGE SIDEN ). Jeg MÅ skjerpe meg skikkelig! Jeg har ikke blogget på 6 dager nå. Jeg hadde vært skikkelig flink en lang periode nå. Men så.. Hvis jeg går 1 dag uten noe blogging, så glemmer jeg det helt bort. Men i det siste så har jeg gjort ganske mye. Jeg har sovet hos Line, vært maskot for DHK <3 Også har jeg øvd masse til BUK framføringen. I sta var jeg, Kristine og Kristine på BUK møtet. Det var utrolig spennende. Det var ikke noe BIG DEAL å prate for ordføreren.

Til slutt fikk vi 10 273 kroner. Det er ikke lite, men det er heller ikke sånn KJEMPE mye. Det holder til det vi trenger : D Vi var den skolen som fikk nest mest penger. Nå er jeg da hjemme hos Kristine. Vi drikker kakao og ser på unge mødre danmark. Så nå har vi bare igjen et oppdrag. Og det er at vi skal gå rundt til alle klassene på hele skolen.

Også vil jeg ønske verdens beste Mina en skikkelig flott tur til USA. Hun drar dit i morgen. Det som er dumt med at hun drar det er at jeg ikke ser henne på 3 uker :(  I LoVe YoU MiNa <3

 

Her er bilde av SJØLVESTE ordføreren Bent Inge Bye <3

Har du møtt Bent Inge Bye før ?

Blogges <3

- Frida <3

hits