HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Famile :

Morsdag

12.02.2013 // kl.15:38 // Famile // Ingen kommentarer

Først vil jeg si gratulerer med morsdag på etterskudd mamma! Super duper glad i deg ♥ Du betyr sinnsykt mye for meg! På søndag spiste vi på Peppes med Bessa. Noe som var utrolig hyggelig. Etter vi hadde spist der dro vi hjem til tante. Siden hun hadde invitert oss hjem på kaker og kaffe. Jeg tok med meg kameraet, selv om jeg glemte å ta bilder hos tante så tok jeg hvertfall noen på Peppes ♥Min supersøte negltørker ( link HER )


Meg i nuet ↑ Flinke meg greide å skade meg i går! På håndballtreninga i går skulle jeg ta sittups i gangen.. Også falt jeg med halebeinet rett ned på fliser.. Så jeg har gått rundt med en verkende rygg i HELE dag...

Hva gjorde dere på morsdagen ?

Vi snakkes ♥

Slapp,sliten og trøtt !

01.07.2012 // kl.18:28 // Famile // 8 kommentarer

Hei alle sammen, nå er jeg skikkelig slapp,sliten og trøtt. Nå som det er sommerferie så blir døgnrytmene snudd helt på hodet! Hele helgen har jeg, mamma og Bessa holdt på med rommet mitt. Siden jeg har pusset opp rommet. Dere skal få se rom-video etter vært <3 Det er også litt av grunnen til at jeg er slapp. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med familien.

Nå har jeg absolutt ingen ting å blogge om.. Så jeg legger ut et før og nå bilde av meg :Dårlig kvalitet, tatt med mobil !

Ser du noe forskjell ?

Blogges <3

- Frida <3

hits