HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Ferie :

Disney World

16.04.2014 // kl.23:02 // Ferie // 12 kommentarer

Hei alle sammen ♥ Først og fremst må jeg si god påske til dere alle sammen! Jeg håper alle sammen har hatt en kjempe fin påskeferie så langt. Akkurat nå kunne jeg faktisk ikke hatt det bedre. Jeg er da altså i USA, Orlando med Mina og Marte. Vi har nå vært her i 6 dager, og det har vært de 6 beste dagene i mitt liv. 

I løpet av dissse 6 dagene har vi shoppet (litt for mye), spist (alt for mye) og bare slappet helt av.  Vi har også vært i Disney World + Universal studios. WOW, Disney world var bare helt fantastisk. Jeg har faktisk ikke ord for hvor fint det var der. Vi gikk rundt i parken i 13 timer. Så man kan si at vi var temmelig slitne når vi endelig hadde kommet hjem igjen. 
For en fantastisk dag ♥ ♥ ♥ Jeg tror vi alle koste oss "gløgg i hjel", selvom det var ganske slitsomt. Jeg skal så absolutt tilbake til den parken for å si det sånn. Ellers så vet jeg ikke hvor mye oppdatering det blir herfra. Siden jeg har jo lyst til å utnytte tiden så godt som mulig, men vi får se ♥ Kos dere videre i påsken, det skal i allefall jeg ♥ 


Forresten så hadde Marte & Mina veldig lyst til å ha en spørsmålsrunde hvor de svarer på spørsmål om meg. Så hvis noen av dere har noe spørsmål så spytt ut. De har hvertfall utrolig lyst til å svare. Så det kommer nok en video i slutten av neste uke med svar ♥ Har du noen spørsmål? 

#1

26.07.2013 // kl.13:26 // Ferie // Ingen kommentarer2 fantastiske uker i Tyrkia er nå over, dessverre. Jeg har blitt kjent med masse fantastiske folk som jeg aldri i hele mitt liv kommer til å glemme. Jeg kjenner jeg allerede savner Tiril, Synne, Emil og Marcus veldig mye. Det var de folkene som vi ble mest kjent med der nede. Dessverre kommer Tiril og Emil fra Bergen som er veldig langt unna meg. Men heldigvis bor Synne og Marcus bare 1 time unna så jeg kommer nok til å dra på besøk til dem en gang i sommer. Jeg har hvertfall kost meg masse.

Hvor har du vært i sommer?

Vi snakkes senere i dag ♥

Tyrkia

17.07.2013 // kl.20:12 // Ferie // Ingen kommentarer

Aloha! Nå er det en god stund siden jeg har tittet innom å sagt hei til dere. Akkurat nå sitter jeg i baren her i Tyrkia og koser meg veldig med familien min :) Jeg har hatt en utrolig fin sommerferie så langt. Det håper jeg dere også har hatt. Jeg har vært på hyttetur, camping hatt en million overnattinger og kost meg med familien min. Har tatt masse fine bilder til dere som jeg skal få lagt ut når jeg kommer hjem fra Tyrkia.

Det kom opp sånn error ting når jeg skulle laste opp bilder.. Så da ble det ikke noe bilder dessverre :( Oii, nå kom det plutselig masse kokker bærende på en svær is-kake, haha!

Hvor i verden er du?

Vi blogges :*

Africa pictures!

02.04.2013 // kl.14:37 // Ferie // 4 kommentarerDa var verdens mest fantastiske påskeferie over dessverre. Jeg har aldri opplevd noe så stort som Afrika. Det var helt fantastisk å sitte i den safari-bilen å se på alle de dyrene som løp rundt meg. Det er veldig mye som skal synke inn og mye inntrykk på en gang. Det ble veldig mange bilder fra turen. Over har jeg plukket ut noen av de bildene jeg syns så best ut. Det kommer en del to i kveld ♥

Så bildene fine ut? // Har du vært/skal til Afrika? 

Vi snakkes ♥

Videoblogg om Afrika!

22.03.2013 // kl.16:24 // Ferie // 2 kommentarer

Helluen ♥ Det først jeg gjorde når jeg kom hjem fra skolen i dag var å lage videoblogg til dere! Jeg har jo vært sinnsykt sløv nå. Så derfor tenkte jeg at da får jeg ta meg den tiden til å spille inn å redigere en video til dere. På videoen forteller jeg om dagen i morra og litt sånt. Jeg drar jo tross alt til AFRIKA!!! Det begynner å synke litt inn nå, men ikke helt! På videoen ble det litt "tulle-snakking" også, men det blir det alltid.  Det er faktisk bare 10 og 1/2 time til vi drar nå!

Ellers så ønsker jeg dere alle en kjempe god påske. Og dere må kose dere kjempe masse med familie, venner eller hvem nå enn dere skal være med. ♥ HAPPY EASTER ♥

Hva syntes du om videoen? // Hva skal du i påsken? 

Vi snakkes ♥

Vinterferien min!

08.03.2013 // kl.15:48 // Ferie // Ingen kommentarer

Heii ♥ Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra jeg var på fjellet med Emilie i vinterferien. Det var utrolig hyggelig, og helt klart noe jeg kunne tenke meg å gjøre igjen! Vi var på Geilo i 4 dager. Vi stod på slalom, spiste god mat og hadde de værste latterkrampene! Vi var 9 stk. Emilie, Marius, Birthe, Jonny, Sebastian, Bertine, Lasse, Runa og jeg. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilder! Men den siste dagen løp jeg rundt for å knipse noen bilder til dere. Så her har dere  noen av de ;

Emilie ↑♥Hytta ↑

Rommet vi barna sov på ↑

Vi hadde det utrolig fint!

Så det fint ut? // Hva gjorde du i vinterferien?

Vi snakkes ♥

Om 16 dager..

07.03.2013 // kl.15:00 // Ferie // 2 kommentarer

Jeg har en helt fantastisk spennende påskeferie forran meg i år!

Til julegave i år fikk jeg 1 uke safari i Tanzania av verdens beste Bessa! Det er den beste gaven jeg kunne fått. Tusen takk Bessa ♥

Jeg tror det kommer til å bli en helt fantastisk tur med masse minner. Jeg skal få dele denne opplevelsen med både Bessa, tante, Julie, Jonathan, Eline, Lasse og Fredrik! 

Jeg skal ta med meg speilrefleks kameraet mitt for å ta masse bilder. Julie skal også ta med kameraet sitt, så det blir nok masse masse fine bilder og videoer. 

Bilder hentet fra bloggen til Julie!

hits