HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Helg <3 :

Home sweet home!

07.04.2013 // kl.15:50 // Helg <3 // 7 kommentarer

Hjem kjære hjem ♥ I helga har jeg vært på hyttetur med Ida og mange andre jenter. Ida skulle nemmelig feire bursdagen sin på hytta! Det var utrolig hyggelig, men det er veldig deilig å komme hjem. Vi har gjort noe nesten hele tiden, og når vi ikke har gjort noe har vi ledd som noen gærninger! Ida og mammaen hennes hadde funnet opp mange leker vi skulle gjøre, og det gjorde at bursdagen ble perfekt. Hahha, i går kveld så fortalte Malin en skummel historie for oss jentene som vi ble ganske så redde av. Så vi gikk ned for å få "trøst" av de voksne, men de hadde planlagt å skremme oss. Så mens vi satt der i stua hadde mammaen til Ida gått ut på verandaen og tatt to store vann dunker som hun stod å smalt mot hverandre. Vi hylte noe helt sykt høyt! Det var nok noe av det morsomste med hele helga. To raske bilder jeg tok før jeg dro på hytta! 

Hva har du gjort i helga? // Blir du lett skremt?

Vi snakkes ♥

Kino

13.01.2013 // kl.14:26 // Helg <3 // 1 kommentar

Hei alle sammen. Nå sitter jeg på kinoen sammen med Victoria. Hun har sove hos meg i natt. Vi startet dagen med å steke oss rundstykker og spise en god frokost. Planen var egentlig bare å slappe av hjemme. Siden vi skal være alene hjemme i dag. Men vi tenkte vi heller kunne ta oss en tur på kino. Så da blir det historien om pi. Blogger fra mobilen nå. Så det blir ikke sånn super bra innlegg.

Nå er det 15 min til filmen begynner. Så da er det bare å fly på do og kjøpe litt godteri. Når jeg kommer hjem skal jeg blogget et innlegg fra i går. Siden jeg var på diva bursdagen. Noe som var kjempe gøy <3

Blogges!

Henriette!

05.02.2012 // kl.14:31 // Helg <3 // Ingen kommentarer

Hei alle sammen, nå er jeg hos Henriette. Vi sitter å ser på olsenbanden. Det er med de gamle mennene. Vi vant kampen i dag. Det ble 8-2.

I kveld skal jeg ingen ting. I morgen skal vi ake i grøtterud bakken i gymmen. Også kan man ta med pølser eller noe annent. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal ha med meg.

Vi spiser ostepopp <3

Namnam,
Liker du ostepopp?

Blogges <3

- Frida <3

T.G.I.F !

03.02.2012 // kl.18:16 // Helg <3 // 7 kommentarer

Hei på dere, jeg regner med de fleste av dere vet hva overskriften betyr. Men for de som ikke vet det så betyr det Thank God It's Friday! Og det er jo ganske sant. Uka har egentlig godt utrolig fort. I dag har  vært en kjedelig skolen dag, uten om de to siste timene da.. Siden da lagde vi flette loff på mat & helse <3 Så når jeh kom jeg ville jo Fredrik ha. Det endte med at vi spiste den opp. Også lagde jeg en ny en til middagen ( Mester kokken her ).

I dag har jeg egentlig bare vært glad. Helt uten grunn støvsuget jeg huset. Jeg har vasket ryddet bakt lagd salt. Og ikke kranglet med Fredrik! Og ikke minst.... Så ligger jeg på 15. plass på topp lista <3 Elsker dere! Jeg kommer en plass høyere opp for hver dag.

I morgen skal jeg spille håndball kamp mot skrim. Det er det beste laget i serien! Og vi skal vinne! Etter kampen skal jeg og noen jenter selge armebånd til håndball kassa. Og på søndag skal jeg spille håndball kamp mot Skoger. Dem har vi vunnet over før. Så dem skal vi ihvertfall slå. Hvis vi vinner over begge så kommer vi høyere opp på tabbelen. Vi har liksom ligget på 6. plass hele tiden. Er litt kjedelig å ikke rykke høyere. men det er fordi at vi har flere mål i mot oss en det vi har scoret...Thumbs up for you <3

Takk for alle kommentarene Sander! Haha, bare fortsett. Dere får ha en GOD HELG DA! <3

Hva skal du i halga ?

Blogges <3

- Frida <3

hits