HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Innkjøp :

Bare å si stopp altså..

14.06.2013 // kl.14:51 // Innkjøp // 1 kommentar

Hei på dere ♥ Nå i det siste har jeg bare lagt ut videoblogger. Vet ikke helt hva dere syntes om det. Så det hadde vært fint om dere hadde kommentert hva dere syntes om det. Jeg har jo også en spørsmålsrunde svar del 2 jeg skal legge ut.

 

Ellers den siste tiden så har alt gått i ett. Vi har hatt helårsprøve i matte, stor verbprøve og litt annent. Også har jeg trening hver eneste dag nå. Så jeg blir litt stresset med tanke på at jeg har en blogg jeg også må holde på med. Men jeg prøver så godt jeg kan og noe mere enn det får jeg ikke til. 

Klokka fem i dag så drar jeg på Nesjar cup i Larvik. Jeg har ikke noe pc med meg dit. Så hvis det skal bli noe blogging så blir det bare mobilblogging ♥

Likte du noen av innkjøpene mine?

Frida ♥

Tenkeboksen på meg!

21.05.2013 // kl.21:00 // Innkjøp // 4 kommentarer

Hei, jeg har savnet dere veldig nå 

Det føles litt merkelig å begynne å skrive igjen. Det føles ut som evigheter siden sist. Noe det forsovet er, én måned. Tiden, lysten og motivasjonen strekker virkelig ikke til. Jeg er så usikker på hva jeg skal gjøre nå. Skal jeg blogge eller skal jeg slutte? Tankene surrer rundt, og jeg aner ikke helt hva jeg vil. Inspirasjoen og lysten er der inne et sted. Jeg greier bare ikke å få det ut. Tror kanskje jeg skal prøve på nytt, starte på skretsj å se hvordan det går. Men er liksom fortsatt i tvil. Hva vil dere jeg skal?Slutte eller starte på skretsj?

Frida ♥

Macbook pro 13"

13.03.2013 // kl.14:05 // Innkjøp // 2 kommentarer

Woohoo ♥ Nå sitter jeg her å blogger fra min splitter nye Mac! Det er helt trolig å kunne si MIN MAC. Jeg har jo ønsket meg det siden jeg var rundt 10 år ca. Og på mandag var den i mine hender. Jeg kan fortsatt ikke så veldig mye om den, men Julie var her i går å hjalp meg masse! Jeg har fått office pakka på den og litt annet. Jeg har faktisk også fått photoshop på den noe som er helt fantastisk! Julie viste meg litt forskjellig i går inne på photoshop, men jeg husker ikke all verden. Men jeg skal prøve meg frem så til slutt skal det nok komme masse fine, redigerte bilder på bloggen. Sånn ser den ut ♥ Når jeg kjøpte den var det sånn super tilbud! Den kostet 7999,- og det var bare 500 stk. av den i hele Norge. Jeg fikk ganske så panikk med en gang siden det bare var igjen 3 stk. på den butikken jeg måtte kjøpe den på. Så rett etter vi hadde spist middag slang jeg meg inn i bilen og vi kjørte til Expert. Når vi kom frem var jeg ordentlig stressa, men heldigvis så fikk jeg kjøpt den. Og nå er jeg bare helt forelsket i den! Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den andre pc-en min enda, men det finner jeg sikkert ut. Jeg vil værtfall aldri bytte fra Mac til vanlig pc. Det er kanskje litt tidlig å si.. Men jeg elsker den jo!

 

Stikker på trening snart! Men vi snakkes i kveld tror jeg ♥

hits