HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Inspirasjon :

Hverdags sminkevideo!

17.02.2013 // kl.16:16 // Inspirasjon // 4 kommentarer

Hei, i natt har jeg sovet hos Mina sammen med Marte ♥ Det var kjempe koselig. Når vi våknet i dag hadde vi ikke noen planer egentlig så da kunne jeg jo like så godt spille inn en sminkevideo siden jeg aldri har gjort det før. Og etter jeg hadde spilt inn videoen var det bare å redigerer den også laste den opp på youtube. Også når det var ferdig gikk vi ut og tok mange fine bilder av meg, Mina og Nala ( hunden til Mina ) ♥♥  

 Ansiktsmaske fra i går kveld!Meg og Nala ♥Mina & Nala ♥Hva syntes du om sminkevideoen ? // Hva syntes du om bildene ?

Vi snakkes ♥

Voksen bursdagen!

30.01.2013 // kl.14:39 // Inspirasjon // 1 kommentar

Ja, tiden fløy i går kveld. Og jeg måtte jobbe med noe greier til bursdagen. Så da kommer heller bildene fra voksen bursdagen nå!

Nydelige Maria ( kusine ) ♥♥Julie ( kusine ) ♥♥ ( Bloggen hennes )

Eline og Lasse ( kusine og kjæreste ) ♥♥

Verdens beste mamma og pappa ♥♥
Bessa og Oldemor ♥♥

Elsker familien min! Det er flere, men det var de fineste bildene. Elsker dere!! Jeg hadde en super fin voksen bursdag! Fikk masse fine gaver penger, pute, bok, undertøy, JUSTIN BIEBER BILLETTER! Og en nydelig diamantring ♥ Nå skal jeg skifte før jeg må løpe opp til treninga! Er hjemme klokka 5, så det kommer nok et innlegg til i kveld. 

Noe spessielt dere vil jeg skal blogge om ?

Vi snakkes!

 

Kollektivet

10.01.2013 // kl.19:34 // Inspirasjon // 6 kommentarer

I det siste har jeg og venninnene mine fått helt dilla på Kollektivet som går på Tv2. Spesielt på MENS! Hahah, det er så morsomt har sett alle 4 episodene rundt 10 ganger eller no ♥ Så jeg tenkte at jeg bare måtte legge ut alle episodene så dere kan se hvor morsomt det er! 

 

Episode 1 ♥ 

 

Episode 2 ♥

 

Episode 3 ♥

 

Episode 4 ♥

Hva synes dere ? // Er det din type humor ?

Blogges 

Polyvore

12.11.2012 // kl.13:47 // Inspirasjon // 2 kommentarer

Hello ♥ Nå har jeg prøvd å sette sammen et lite outfite i Polyvore. Jeg trodde det kom til å gå kjempe fort.. Men det tok visst litt lenger tid en jeg hadde regnet med. Det var så vanskelig å velge mellom så mange antrekk, men jeg fant ut av hvordan det skulle bli til slutt da. Polyvore er en kjempe smart nettside hvor du kan få MASSE inspirasjon!! Det står også hvor alle tingene er fra og hvor mye det koster hvis man er intressert i å kjøpe noe. Jeg skjønnte ikke helt hvordan man skulle få det inn på bloggen. Men til slutt fant jeg ut at jeg måtte lage meg en bruker. 
Man kan selvfølgelig gjøre mye mere ut av det.. Sånn som å sette inn sminke, bakgrunn, tekst og sånne ting. Men siden det er første gang jeg har gjort det. Så tar jeg heller å venter til jeg kommer litt mere inn i det. Tenkte jeg skulle prøve å få til noen sånne innlegg innimellom hvis det kan friste. Her er link til POLYVORE. De er bare å prøve seg fram. Utrolig gøy og veldig enkelt ♥
Hva syntes du om antrekket ? Burde jeg ha flere sånne innlegg ?
Blogges ♥
hits