HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

januar 2013 :

Klipt meg!

30.01.2013 // kl.20:11 // Blogg // 1 kommentar

 Hei alle sammen! Etter treninga i dag skulle mamma klippe meg. Ble veldig fornøyd. Det var ikke noe stor forskjell egentlig. Bare litt kortere og lysere ♥ I morra vet ikke jeg helt hvordan det blir med blogging. Siden jeg skal på bursdag fra klokka 17-21. Derfor vet jeg ikke helt om jeg rekker å blogge før jeg drar. Tar hvertfall med meg kamera så jeg får se om jeg rekker å ta litt bilder!! Her er hvertfall resultatet etter klippen ↓↓

Hvordan syns du håret ble?

Da får vi se om jeg rekker å blogge i morra da!

Voksen bursdagen!

30.01.2013 // kl.14:39 // Inspirasjon // 1 kommentar

Ja, tiden fløy i går kveld. Og jeg måtte jobbe med noe greier til bursdagen. Så da kommer heller bildene fra voksen bursdagen nå!

Nydelige Maria ( kusine ) ♥♥Julie ( kusine ) ♥♥ ( Bloggen hennes )

Eline og Lasse ( kusine og kjæreste ) ♥♥

Verdens beste mamma og pappa ♥♥
Bessa og Oldemor ♥♥

Elsker familien min! Det er flere, men det var de fineste bildene. Elsker dere!! Jeg hadde en super fin voksen bursdag! Fikk masse fine gaver penger, pute, bok, undertøy, JUSTIN BIEBER BILLETTER! Og en nydelig diamantring ♥ Nå skal jeg skifte før jeg må løpe opp til treninga! Er hjemme klokka 5, så det kommer nok et innlegg til i kveld. 

Noe spessielt dere vil jeg skal blogge om ?

Vi snakkes!

 

Bilder av meg og Mina!

29.01.2013 // kl.18:00 // Bilder // 3 kommentarer

Heii ♥ 

På søndag var Mina hos meg! Noe som var utrolig koselig. Vi bestemte oss for å ta litt bilder. Siden begge ville ha nytt profilbilde på facebook og sånt. Hahha, jeg må le litt! Siden vi skulle liksom bare ha et fint bilde hver, men vi ente opp med til sammen å ha tatt 220 bilder! Selvfølgelig var jo over halvparten bare tullebilder og stygge. Jeg tenkte at det egentlig ikke gjorde så mye! Siden da har jeg jo noen bilder å legge ut hvis jeg ikke er helt i bilde " mood ". Men hvertfall her er noen av bildene ↓
 

Mina er bare sååå perfekt ♥♥

Profilbilde på Facebook!

Elsker deg så mye bestevenn ♥

Jeg kommer da som sakt til å legge ut flere bilder i andre innlegg. Det kommer nok et innlegg til i kveld med bilder fra voksen bursdagen til meg og broren min! Har glemt litt bort å legge ut bilder fra det.. Ellers har det vært en helt grei skole dag. Utenom at vi fikk noen litt " dårlige " nyheter. Nyhetene var at på fredag blir det periodeprøve, halvårs prøve i matte og engelsk presentasjon! Ikke akkurat drømmedagen om jeg kan si det sånn. Sitter nå på rommet mitt alene å hører på den nye plata til Justin. ♥♥ Believe Acoustic ♥♥ Den er såååå fin! Er forelsket allerede. 

Hva synes du om bildene ? // Har du hørt den nye plata hans ? 

Vi snakkes senere ♥

13 år idag!

26.01.2013 // kl.17:14 // Meg // 6 kommentarer

Yeee! Endelig 13 år. Har ventet lenge på denne dagen. Ikke fordi det er så veldig stort å bli 13, men fordi jeg elsker å ha bursdag! Jeg ble vekt klokka 8 i dag av bursdagssang og kjeks. Vi har sånn tradisjon her hjemme at når en har bursdag starter vi dagen med bursdagssang også spiser vi rundstykke med egg og drikker hjemme laget kakao og krem <3 Men mamma var ikke hjemme. Så da ble det sang gjennom telefonen og ikke noe kakao. Men i morra da blir det kakao og krem siden da er mamma hjemme!

Etter sang, mat og alt det der så gikk turen opp til Solberghallen for å spille håndballkamper. Vi tapte dessverre begge kampene, men jeg er ganske så fornøyd med spillet vårt. Noen ting som kan endres på, men det tar vi igjen neste helg <3 Etter kampene så dro jeg, pappa og Fredrik på Buskerud for å handle inn litt mat og sånt. Og nå sitter jeg her og er klar for å spise hjemmelaget pizza med familien.
Snakkes <3
Hva har dere gjort i dag ?

Syk

19.01.2013 // kl.18:05 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen... Det blir ikke særlig mye blogging nå. Fordi jeg er syk, sliten og trenger å hvile. Siden i morgen skal jeg og broren min feire voksen bursdag. Og da må jeg være frisk <3 Gleder meg veldig mye!

Jeg skal nok ta litt bilder i morra. Så da blir det nok et innlegg, men når.. Det vet jeg ikke. Ellers så har jeg spilt håndballkamp i dag. Vi vant 16-11 noe som var veldig bra. Var ganske død etter kampen siden formen ikke er på topp. Etter kampen kom Martine en tur. Vi så litt på tv og sånt. Nå har hun dratt og vi skal spise middag og kose oss <3

Vi snakkes!

Video

15.01.2013 // kl.18:55 // Videoer // 3 kommentarer

video:film fra 14

Hei alle sammen ♥ I dag har jeg vært hos Silje. Vi har egentlig ikke gjort noen ting.. Vi har sitti på pcen for det meste. Og som vanlig blir det jo filmet en million videoer,haha! Jeg måtte bare legge ut den ene. Den er så morsom det er meg, Silje og lillesøstra til Silje ( Celina ).  Jeg har ikke redigert den eller noen ting. Siden det er ikke noe seriøs video akkurat. Men videoen forklarer hvordan det pleier å være når jeg er her, haha ♥ ♥ Hahah, ler like mye hver gang jeg ser Celina med de bryna! 

Vi blogges ♥

Hva syns du om videoen ?

Diva bursdag!

13.01.2013 // kl.20:38 // Bilder // 2 kommentarer

Ja, nå kommer da innlegget jeg pratet om i stad. Forresten filmen vi så på ( Historien om pi ) var ganske så bra. Jeg hadde trodd den kom til å være enda litt bedre og at jeg kom til å grine mere. Men jo på lørdag var jeg på diva bursdag til en venninne av meg. Det var veldig morsomt. Jeg tok rudt 100 bilder. Men ikke så mange ble bra. Siden det var så mørkt, og da tok det så lang tid.. Men noen fine ble det jo så klart. Vi så på skrekkfilm noe som var så gøy! Filmen vi så på heter 7 Below. Anbefaler alle å se på den!! Jeg og Victoria var litt redd vi skulle få mareritt av den, men det gikk helt fint. Det ble også delt ut et gavekort fra  buskerud storsenter til  en verdi av 100,-  til " beste diva ".  Og vinneren ble Ida Celine ♥

Resultatet av krøllinga..Jeg hadde egentlig på meg fakenegler og et armebånd også ♥

Ida, meg, Mathilde, Martine og Victoria ♥

Silje og Ida Celine ♥Martine og meg ♥♥

Victoria, Katinka og Soumya ♥

Soumya og bursdags barnet ( Malin ) ♥De siste bildene ble mindre.. Orker ikke å rette på det nå, har brukt over 1 time på detta innlegget! Tar så sinnsykt lang tid å laste opp bildene. Men ellers var kvelden utrolig koselig. Og jeg kjenner at jeg gleder meg ekstra mye til min bursdag nå! Men vi skrives/snakkes eller blogges ♥

Loveu all! 

Kino

13.01.2013 // kl.14:26 // Helg <3 // 1 kommentar

Hei alle sammen. Nå sitter jeg på kinoen sammen med Victoria. Hun har sove hos meg i natt. Vi startet dagen med å steke oss rundstykker og spise en god frokost. Planen var egentlig bare å slappe av hjemme. Siden vi skal være alene hjemme i dag. Men vi tenkte vi heller kunne ta oss en tur på kino. Så da blir det historien om pi. Blogger fra mobilen nå. Så det blir ikke sånn super bra innlegg.

Nå er det 15 min til filmen begynner. Så da er det bare å fly på do og kjøpe litt godteri. Når jeg kommer hjem skal jeg blogget et innlegg fra i går. Siden jeg var på diva bursdagen. Noe som var kjempe gøy <3

Blogges!

Kollektivet

10.01.2013 // kl.19:34 // Inspirasjon // 6 kommentarer

I det siste har jeg og venninnene mine fått helt dilla på Kollektivet som går på Tv2. Spesielt på MENS! Hahah, det er så morsomt har sett alle 4 episodene rundt 10 ganger eller no ♥ Så jeg tenkte at jeg bare måtte legge ut alle episodene så dere kan se hvor morsomt det er! 

 

Episode 1 ♥ 

 

Episode 2 ♥

 

Episode 3 ♥

 

Episode 4 ♥

Hva synes dere ? // Er det din type humor ?

Blogges 

Lenge siden!

08.01.2013 // kl.22:30 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen. Det var alt for lenge siden! Jeg har hatt en veldig fin jul. Vi var 12 stykker hjemme hos oss vi spiste god mat og åpnet masse gaver! Jeg ble veldig fornøyd med gavene jeg fikk. Jeg har veldig lyst til å legge ut mine julegaver 2012, men det funker ikke å legge ut videoer fra pcen min på en måte. Også greier jeg ikke å redigere det fra pcen. Men jeg har planer om å kjøpe meg Mac om ikke så alt for lenge. Og da får jeg til å redigere og alt. Jeg er også ganske så fornøyd med nyttårsaften. Vi var hos noen venner av oss og spiste god mat og skøyt opp raketter og sånt.

Nå har hverdagen begynt igjen for fullt. Skole, lekser, treninger og kamper. Satser på at jeg får tid til blogging også. Det er ikke bare bare å ha 3 treninger i uka og som regel 2 kamper hver helg. Men jeg kan ikke glemme bort bloggen helt av den grunn ( noe jeg akkurat har greid )... Har også satt meg noen nyttårsforsetter. Hvis dere vil kan jeg lage et eget innlegg med mine nyttårsforsetter ? Og endelig blir jeg snart 13. Bare 18 dager igjen! Gleder meg masse til å endelig ha bursdag igjen <3

Håper dere også har hatt en veldig fin jul! Gjerne kommenter hva dere har gjort i jula. Håper/ satser på 1-2 innlegg hver dag etter jeg har kjøpt meg Mac. Det er faktisk et av mine nyttårsforsetter. Skal jo prøve på det nå og da. Er bare redd det blir litt mye mobilblogging sånn som nå. Men vi snakkes så for som mulig.

God natt da <3

hits