HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

februar 2011 :

Party time < 3

26.02.2011 // kl.20:35 // Blogg // 1 kommentar

Hei på dere. Nå sitter jeg i senga mi å blogger, i mens Silje ruuuler på guitar hero. Men jeg knuser henne da ( ikke vondt ment lille venn). Vi har ikke gjort så veldig mye rart egentlig. Vi har sett på to filmer også har vi vært på dataen. Den ene filmen aner jeg ikke hva heter. Men den siste filmen vi så heter Wild Hogs. Den ruler "assa". Men jeg gleder meg som en liten unge til mandag. Siden da skal jeg og Bessa til kiel. Det blir nok koselig eller hva bessa. Vi kommer nok til og kose oss veldig. Også når vi først er i tyskland så må jeg jo seff inn på C&A. Verdens beste tyske butikk ever! Så det jeg kjøper i tyskland skal jeg legge ut på bloggen. Tror jeg, kan ikke love noe! Men nå må jeg gå må spise goddis<33Sommer bilde, goooode tider det<33

Blogges<33

 

Silje og Vinterferie!

25.02.2011 // kl.17:04 // Blogg // Ingen kommentarer

Halloisen bloggen! Nå sitter jeg og Silje i senga mii<33 Hun skal sove her i natt. Det var siste dagen på skolen i dag. Siden det er vinterferie nå. Yeeeeee det fortjener vi etter alt det strevet på skolen. Jeg og Silje har akkurat laget oss en blogg fordi at silje har ikke noe blogg nå. Også hadde jeg og Silje en blogg før. Men ærlig talt den handlet kun om Justin Bieber og Miley Cyrus. Bloggen heter : www.justinb2.blogg.no Justin Bieber var populær i forrige år tusen!! Men men nå må jeg og Silje gå siden vi skal spise!!

Hadeeeee<33Vår header til bloggen. Her er nettsiden www.thebffgirls.blogg.no

Blogges<33!

Ikke bra!!!

24.02.2011 // kl.20:07 // Blogg // 2 kommentarer

NÅ HADDE JEG AKKURAT SKRIVD DET LANGE INNLEGGET PÅ BLOGGEN. OGSÅ KLIKKA ALT! OG DET ER VIRKELIG IKKE MORSOMT NÅR DET SKJER!!!!!!! MEN NOE AV DET JEG SKREIV VAR I ALLEFALL AT JEG SKREIV OM AT JEG VAR I SLOSS KAMP PÅ SKOLEN I GÅR OGSÅ SKREIV JEG OM HVOR LEI JEG VAR AV UTRYKK OG DET SISTE JEG SKREIV OM VAR HVOR MØKK LEI JEG VAR AV ALT TULLINGEN PÅ SKOLEN.

BLOGGES<33!

Line, trening og tv < 3

21.02.2011 // kl.20:38 // Blogg // 5 kommentarer

Hei igjen. Nå har jeg kommet hjem fra treninga, jeg har dusjet. På treninga var det veldig morsomt i dag, fordi vi hadde en ny øvelse. Men nå sitter jeg i stua å ser på kjendis barnevakten. Det er FINALE i dag!!! Har følt med på det programet siden 1 episode. I stad før treninga så lagde jeg header til Line. Ble fornøyd. Men jeg måtte jo lage header til meg å. Så ble fornøyd med begge to jeg.  Her er begge to :

Mïiiiiiiin:Line siiiiiin:Fine synes jeg selv da.

Q1: Hva synes dere om headerene?

Q2: Har du prøvd innebandy før?

Q3: Klarer du å lage header?

Blogges<33!

Header!

21.02.2011 // kl.16:37 // Blogg // 2 kommentarer

Halloisen bloggen, nå har jeg laget meg ny header. Jeg ble selv veldig fornøyd! Jeg håper at dere også synes at den ble veldig fin. Men men nå skal jeg snart på trening. Eller den starter klokka 18.30 da. Jeg har fått inspirasjon av bloggen til Eline www.loveinnebandy.blogg.no men nok om det jeg håper at dere ble fornøyd.

Hadde ikke så mye å skrive om Sorry kommer flere innlegg etter vært.

Blogges<33!

Theaaaaaa!!!!!

18.02.2011 // kl.20:48 // Blogg // 3 kommentarer

Halloisen bloggen.  Nå sitter jeg i senga til Theaaa. Det er litt plagsomt! Fordi hyn klyper meg og hiver flasker på meg. Men jeg gleder meg til i morgen, fordi at da skal Thea feire bursdag. Det blir sikkert morsomt. Så jeg håper at det går bra. Men i alllefall så har jeg vært ordenselev denne uka BUHUUUU! Det er boring. Jeg har fikset headeren til Thea. Ble stolt selv. Men nå plager Thea meg så må gå!!!!

Frida + Thea = ekte blogg kjærlighet ( med noen unntak)Blogges da bloggen ( HAHA) <33!

Ufffameiiiiiien...

16.02.2011 // kl.14:48 // Blogg // 3 kommentarer

Uffameien, lenge siden nok en gang, jeg blogger ikke så ofte mere. Jeg blir lei vettu, fordi at jeg er opptatt på msn og være med venner og trening, og bloggingen sklir innimelom fram. Men det er ikke alltid den vil komme fram. Enten fordi jeg ikke orker eller fordi jeg ikke gidder. Men jeg kan ikke si til meg selv at jeg skal kjerpe meg for det skjeeeer ikke! Men nok om  det... HEEEEEIIIII jeg har begynt å lese litt andre blogger nå, jeg leser de her:

www.lillmadelen.blogg.no

www.iselinlin.blogg.no

www.loveinnebandy.blogg.no

www.lineehimani.blogg.no

www.theaasophiee.blogg.no

www.juliehu.blogg.no

www.bessas-blogg.blogspot.com

www.megmegogmitt.blogg.no

www.meanine.blogg.no

Det var noen av dem, det er mange flere. Men men i dag skal jeg på TRENING:-D Jeg var ikke på trening i går, jeg var hjemme og slappet av og litt sånt. Men nå må jeg gå skal spise osv.

 

Blogges<33

SYK ......

10.02.2011 // kl.11:39 // Blogg // 5 kommentarer

Halloisen bloggen, nå sitter jeg i stua og har veldig vondt i magen. Jeg hadde det i går og. Da hadde jeg Diare tror jeg. Men nå er det mye bedre. Men jeg kunne ikke dra på skolen fordi at jeg har fortsatt vondt i magen. Men i morra må jeg bli frisk. Fordi at da skal jeg og Fredrik overnatte hos noen folk vi skjenner fordi at mamma og pappa skal bort. Så jeg skal hente en jenta på sfo i morgen etter at jeg har sluttet på skolen. Det blir sikkert koselig å sove der. Jeg skal spille innebandy kamper både på Lørdag og Søndag. Så jeg må dra hjem fra de vi skal sove hos ganske tidlig på morgen sånn at jeg rekker og skifte og bli henta her litt ut over dagen. Men vi satser på at alt går bra. Men nå må jeg løpe, må på do!!!!Blogges<33!

Eline kooooos<33!

05.02.2011 // kl.22:12 // Blogg // 3 kommentarer

Halloisen bloggen, nå sitter jeg å Eline på rommet til Fredrik og koser oss med goddis. Vi har akkurat sett på twilight eclipse. Men nå driver vi bare å skjekker litt rundt på internette. Vi skal ikke legge oss med det første. Men det skal ikke akkurat bli 2 som det blei i går:-p For da sov Ida her. Men jeg har egentlig ikke så veldig mye å skrive om nå. Sååååååååååååå jeg får vel bare si Hadiiiiiiiiii<33HaHa Nooooot too night but to morrow, haha :-D

Blogges<33!

Bursdag : D

04.02.2011 // kl.23:31 // Blogg // 4 kommentarer

Halloisen bloggen. Nå har jeg en hoppe gås på rommet. Det er Ida<33 Hun skal sove her i natt. Jeg er akk ferdig med Barne bursdagen min. Det var skikkelig koooos. Vi spiste hjemme laget pizza, og så på Twiglight Eclips og spiste brownise, og masse snacks. Men jeg tenkte at jeg kunne legge ut bilder av hvor vi skulle sove i natt også kunne jeg legge ut bilder av Gavene jeg fikk.

MIna:Marte:Victoria:Thea:Søta:Meeg:Ossss:

Vi er søte viiiiiiii<33

Her skal vi sove i natt da:

Noen som er litt slitene eller?

Gavene

Mina:Thea:


Ida:

Victoria:

Katinka:

Soumya:

Line:

Marte:Silje:

Det var gavene..

Hade da bloggen<33!

hits