HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

februar 2012 :

1 dag igjen!

27.02.2012 // kl.16:15 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen <3 Nå er det bare 1 dag igjen til jeg drar til London. Jeg må stå opp klokka 7 eller noe. Så jeg må nok legge meg ganske så tidlig. Jeg har ikke pakket enda, eller klipt håret mitt. Jeg er så sinnsykt spent på hvordan det er i London. Jeg har jo aldri vært der før. Men jeg har jo sett på MASSE bilder!

I går var jo jeg på KINA resturang. Jeg er fullt klar over at jeg skrev KINO resturang. Det var i allefall kjempe hyggelig. Jeg spiste løvstek m/ tilbehør. Når vi var ferdig med å spise så ble jeg til slutt litt lei av å sitte der. Så jeg og Fredrik gikk inn på MC'Donalds og kjøpte MC' Flurry med non stop <3

NAMNAM <3

Når vi kom hjem fra resturangen kom Mina og Marte til meg <3 Mina sov over hos meg. Det var utrolig koselig. Vi sovnet vel sånn ca 01.30 ..... Jeg greide jo selvfølgelig å våkne klokka 07.00! Siden jeg hadde skikkelig vondt i magen. Men heldigvis sovnet jeg igjen da. Da våknet jeg igjen klokka 10.15.. Så det var jo litt deilig å sovne igjen da.

Etter på skal jeg egentlig bare pakke, klippe håret og kose meg med familien min. Jeg må nok legge meg sånn 21.30 eller noe sånt. Jeg gleder meg noe så EKSTREMT MYE !  Jeg skal ha med meg en stoooor koffert. Siden jeg skal shoppe så innmari mye! Når jeg kommer hjem kommer jeg til å legge ut bilder av alt det jeg kjøpte  :)

Liker du shopping ?

Blogges <3

- Frida <3

2 dager igjen!

26.02.2012 // kl.14:08 // Blogg // 5 kommentarer

Hola! I dag er det bare 2 dager igjen til jeg drar til London. Så jeg tenkte jo at jeg skulle være litt hyggelig. Så jeg bestemte meg for å bake sjokolade muffins <3 De ble utrolig gode! Det var sånn 10 kroners poser fra price.

 

Jeg måtte bare finne et google bilde.... Det er sjokoladebiter i den. Så da syntes jeg at jeg var flink <3 Etter på skal jeg, mamma, pappa, Fredrik og Bessa ut å spise på kinoresturanten på gulskogen. Det kommer nok til å bli koselig. Også er det jo bare 2 dager igjen til jeg drar til London nå. Så idag har jeg og mamma ryddet klesskapet mitt. Så imorgen må jeg pakke og klippe håret. Så er jeg helt klar til å dra.

Den genseren her har jeg planer og å kjøpe. Er litt usikker enda. Men om jeg finner den og den er billig. Da tror jeg nok at jeg kommer til å kjøpe den.

Skal du / vil du til London ?

Blogges <3

- Frida <3

 

 

Silje in the house today !

24.02.2012 // kl.17:33 // Blogg // 2 kommentarer

Heei alle sammen <3 I dag skal beste silje sove her <3 Vi har lagt noen planer over hva vi skal gjøre. Det er:

 • Spise pizza <3
 • Se på titanic <3
 • Ansiktsmaske<3
 • Godteri<3
 • The voice <3
 • Sitte på dataen <3

Det er da noen av våres planer for kvelden. Men siden vi skal dra å bade klokka 10 i morgen!!! Så må vi nok legge oss litt tidlig ( dessverre ). På søndag skal jeg, mamma, pappa og Fredrik på noe sånn familie ake dag greier. Det kommer nok til å bli veldig koselig. På mandag må jeg pakke <3 Og på tirsdag drar jeg til LONDON <3 Også blir jeg der frem til fredag <3 Og da på lørdag skal jeg sove hos Sanna fram til søndag.

Så vinter ferien min er VELDIG opptatt!

Mongo ? Nei sier du det!.....


 

 Titanic sangen <3 My heart will go on - Celin Dion :)

Hva skal du i vinterferien ?

Likte du sangen ?

Blogges <3

- Frida <3

 

 

 

Silje in the house!

23.02.2012 // kl.16:54 // Blogg // Ingen kommentarer

Heei alle sammen <3 Nå er Silje hos meg. Vi har ledd, ledd og spist <3 Vi har spist nudler og sett på dataen <3 Vi har kun hørt på to sanger i dag... Det er

 

Call me maybe <3

 

 Want u back <3

Jeg liker begge sangene veldig godt ! <3

Jeg tenkte jeg skulle legge ut en liste over hva som skjer i ferien etter på. Så det blir great <3

Hvilken av sangen liker du best ?

Blogges <3

- Frida <3

 

FUNKA!

18.02.2012 // kl.19:14 // Blogg // 2 kommentarer

Nå funket det... Men det har skjedd noe med videoen! Aner ikke hva det er. Så dere får høre på stemmen min <3


video:min film

Vet du hvordan den ble sånn ?

Blogges <3

- Frida <3

Haha, gammel!

18.02.2012 // kl.19:11 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen. I stad fant jeg en gammel videoblogg. Fra da jeg og Marte sov hos Mina for ganske lenge siden. Haha, det var litt søtt å se på Mina <3 Etter på tenkte jeg at jeg skulle legge ut en ny videoblogg. Siden jeg filmet inn en ny en i stad. Men det er noe feil med blogg.no nå. Siden det står bare at videoen konserveres. Og sånn har den stått i ca 30 minutter nå. Også skulle jeg prøve å laste den opp på youtube... men det tok i vært fall lang tid.. Så dere får eventuelt vente litt med den nye.

 

Nå sitter jeg "barne vakt" for Marthe. Vi spiller wii nå. Vi lagde en liste i stad over ting vi skulle gjøre. Den ser sånn ut :

 

 • Data

 • Wii

 • Spise godteri og middag

 • Ansiktsmaske

 • Se på film

 • Tegne

 • Se på tv

 • Fotoshoot

 • Spille kort / yatzy / vanelig spill

 • Fikse negler

 • Tegne konkuranse

 • Legge oss <3

 

Vi har store planer skjønner dere <3

Her er videoen :

 

video:film fra 02


Det var på den tiden jeg hele tiden gikk rundt i nerde briller!

Hva synes du om videoen ?

Blogges <3

- Frida <3

Den historien MÅ dere lese!

17.02.2012 // kl.16:43 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen <3 Jeg tenkte jeg skulle legge ut en historie. Den er veldig lang. Men når du er ferdig med å lese den da skjønner du kanskje hvor vondt folk som blir mobbet virkelig har det! Det går masse rykter om at den er sann. Det vet ikke jeg noen ting om. Så jeg kan derfor ikke svare på om den er sann eller ikke. Her er historien :

?Mamma! Mamma! MAMMA! Skolen begynner!? ropte Camilia og ristet Anna, moren hennes hysterisk. Anna gjespet og så på klokka på nattbordet hennes. ?Kjære deg, Camilia! Klokken er bare halv 5!? hvisket Anna for å ikke vekke Todd, faren til Camilia.
?Gå og legg deg igjen så vekker jeg deg når skolen begynner? sa Anna og gjespet en gang til.
Camilia senket hodet og tasset stille inn på rommet sitt igjen.

?Mamma? Hvorfor er du så stille?? Er du ikke glad for at jeg skal begynne på skolen?? spurte Camilia og så på Anna. ?Selvfølgelig er jeg glad for at du skal begynne på skolen! Jeg er bare litt sliten. Men... Spis opp maten din nå, vi må gå om ti minutter?. Camilia stappet i seg den siste matbiten og gikk ut i gangen. Hun tok på seg den rosa jakken sin og den nye skole sekken hennes. Den var hvit og veldig dyr. Men det tenkte hun ikke noe på. ?Kom mamma! Jeg vil gå til skolen!? Ropte Camilia. Hun var så glad for og komme et skritt nærmere en nye verden.

Senere satt Anna og Camilia i bilen. ?Tror du at jeg vil få noen venner på skolen? Jeg fikk jo ingen i barnehagen...? spurte Camilia og så ned på fange sitt. ?Du får sikkert mange beundrere, du ser jo ut som en liten barbie dokke. Lyst glatt hår, blå øyne! Hvem kan ikke la være og bli kjent med deg? Og du er jo grei... ?sa Anna og smilte til Camilia.

?Her er pulten din Camilia?. Sa Frøken Petunia. ?Håper du kommer til og trives!? sa hun og smilte til henne. ?Det var et stygt smil? tenkte Camilia og skar en grimase. Hun var jo kjempe feit og hadde kort hår. ?æsj...? sa hun lavt. Anna tok plutselig Frøken Petunia ut på gangen for og snakke med henne, men det brydde ikke Camilia seg så mye om da. Camilia så om det var noen hun kunne bli kjent med rundt seg. Men alle var så sjenerte at hun ble sjenert selv. Men plutselig kom det en jente bort og satte seg på pulten hennes. ?Hei! Jeg heter Tanja. Hva heter du?? spurte hun Camilia. ?Jeg heter Camilia. ?sa hun lavt. Camilia var litt sjenert. ?Det var et stygt navn!? ropte hun og skratt lo! Hun løp bort til en liten gjeng med jenter og to gutter. Hun begynte og hviske til de mens hun så på Camilia, og plutselig lo alle og peket på Camilia.

Det virket litt som at Tanja ble ganske populær i løpe av en uke. Men det var ikke rart, Hun hadde bølgete brunt hår og lange øyevipper. Hun hadde masse fine klær og bamser. Bamsene kom fra andre land som England, Italia og Florida. Da Camilia ville vise fram sine dukker lo bare alle. Dukker var liksom ut. Tanja hadde mange beundrer som klenget seg på henne på hele tiden. Men det så ut som at hun nøt det og at hun likte og se Camilia stå i et hjørne alene.

En dag Camilia kom på skolen sto Tanja og gjengen hennes midt i skolegården. Du stirret på henne som om de hatet henne. Camilia bare så en annen retning og prøvde og over se de. ?Så du skal liksom bare late som at vi er luft?? sa Tanja spydig. De andre bak Tanja fniste. ?Kom igjen jenter! La oss vise hvem sjefen er!? Ropte Tanja og sprang mot Camilia. Camilia prøvde og springe vekk men de var for raske. De drog i den hvite sekken hennes og slengte den ned i en sølepytt. En av guttene åpnet sekken og tømte ut alle skolebøkene hennes. Camilia slo og sparket igjen på de andre. Men de var for sterke. De løftet henne og kastet henne i sølepytten men sekken sin. Tanja lo en grufull latter og løp vekk før noen andre så det. Alle de andre løp etter. ?Hvis du sier dette til noen, vil du oppleve verre!? skrek Tanja og forsvant inn på skolen. Camilia satt igjen med sine skitne saker og gråt.

Årene gikk, Camilia ble større og sterkere. Men Tanja hadde makten over henne. Det var i 5. klasse det ble verre og verre for hver dag. Helt siden hun begynte på skolen hadde Camilia blitt mobbet fælt av Tanja. Tanja hadde fått kjæreste med en som het Joakim. Joakim fikk de andre guttene med på Tanjas lag.

En fredag, etter skolen sto Tanja og nesten hele klassen på fotball banen. Camilia synes det var litt rart at ikke Joakim og vennene hans var der. Men det var ikke noe og tenke over. Hun ville bare skynde seg hjem! Så det ikke ville få tak i henne. Plutselig kjente hun noen sterke armer som tok henne. Camilia ble dratt bakover til fotball banen. Hun kjempet for livet å komme seg løs. Men Joakim og vennene hans holdt henne. Joakim tok fram en kniv og kuttet henne langs armen. Camilia skrek. ?Hold kjeft!? Skrek Joakim. Hun orket ikke tanke på og bli kuttet mer så hun ga opp og lot dem dra henne til Tanja. Camilia lukket øynene. Hun bare ventet til noe skulle skje, men hun ville ikke se...Hun ville ikke se Tanjas grufulle smil.
Men hun ville ikke mer! ?NÅ ER DET NOK!? skrek Camilia å rev seg løs. Hun løp som aldri før og klatret opp i et tre. Tanja skrek om at vi skulle ta henne. Hun ville ikke gi seg før hun hadde skadet Camilia. Camilia skrek, og klatret lenger opp i treet. Tanja kom etter. ?Ikke drep meg? sa Camilia stille og livredd. Tanja lo og tok tak i benet til Camilia. ?Nei! Jeg faller? skrek Camilia og klamret seg fast i treet. Joakim kom opp med kniven og skar henne på fingrene. Hun skrek av smerten og slapp taket. Det dryppet litt blod i øynene på Tanja. Hun mistet balansen, men hun holdt seg fast i Camilias ben. Tanja skrek om hjelp men ingen kunne hjelpe henne. Joakim var for høyt oppe og Camilia ville ikke hjelpe. ?HJELP? skrek Tanja før hun falt. Greiner skrapte ansiktet og resten av henne. Hun besvimte. Joakim bannet og dyttet Camilia ned. Hun landet på hodet og fikk en skade for resten av livet.

Camilia lå 2 uker på sykehuset, med en liten hjerneskade. Tanja var helt okay. Da Camilia kom tilbake til skolen sendte Frøken Petunia henne rett opp til rektor. Hun var fått skylden for å dyttet Tanja ned fra treet, og det fikk hun straff for. Resten av 5. klasse måtte hun vaske doene på skolen.

Da Camilia begynte i 6.klasse ble livet verre for henne. Hun ble tvunget til og gjør leksene til de andre i klassen. Etter skolen ble hun skåret av kniver mange ganger. Hver dag kom hun hjem med et stort sår eller et stort blåmerke. Anna og Todd begynte og bli engstelige for at noe ville skje henne. Mangen ganger spurte Anna og Todd hva som hadde skjedd, men hun sa at hun bare hadde falt eller skrapt seg.

Camilia sluttet å gjør motstand når Tanja angrep henne. For Camilia viste at hvis hun tok igjen eller prøvde å komme seg unna, ble det bare verre. Hun lot dem ta henne, Camilia sa ingenting. Lot dem skade henne og tvinge henne til ting. Camilia lot dem få se blod. Hver dag etter skolen ble hun banket opp av Tanja. Camilia gjorde ikke noe motstand for og redde henne selv fra smerten. Noen ganger måtte Camilia gå ned på matsenteret og stjele godteri til Tanja. En gang ble hun tatt, og måtte betale 100 kr.

Men en dag, da Tanja og vennene hennes sto i skolegården og ventet på at Camilia skulle komme, kom hun ikke. Timen begynte, men læreren var heller ikke kommet. ?Det var noe galt her? tenkte alle. Plutselig kom rektor inn i rommet med frøken Petunia. Petunia gråt og rektor var ut av seg. ?Camilia knivstakk seg selv i natt. Hun ligger nå på sykehuset og er nesten dø. Før hun falt i koma sa hun at Tanja og gjengen hennes gjorde det.? sa rektor. Han var ikke blid. ? Jeg har ikke drept henne!? skrek Tanja. Hun hadde tårer i øynene. ?Men hva har dere gjort henne?? spurte Petunia. Hun var helt på gråten. Stakkars lille Camilia lå på sykehuset, nesten dø. Plutselig reiste Silje seg opp og sa ?De har mobbet henne, skarpt henne med kniv, og truet henne!?. Silje hadde sett på da de gjordet det, men hun hjalp henne aldri, for hun var redd for å bli skadet selv. Men nå var det nok. Hun nesten brølte ut alt hun hadde sett og hørt. Tanja ble rød i fjeset av raseri.
Tanja og gjengen hennes ble tatt inn på rektors kontor. Straffen var hard, og slit.

En uke senere gikk Silje på vei hjem fra skolen. Hun var helt ute av seg, Camilia hadde død. Men så fikk hun øye på Tanja. Hun så fullstendig gal ut. Håret hennes var sto rett til værs og hun svettet. Hun gikk truende mot Silje. Tanja tok en kniv opp av lommen og løftet den til værs. Silje klarte ikke og bevege seg. Hun sto der og så på kniven som kom nærmere og nærmere. Tanja hylte kniven i Silje.

Synes du den er trist ?

Blogges <3

- Frida <3

Ja... Hva skal man si !

15.02.2012 // kl.19:30 // Blogg // 2 kommentarer

Hei igjen... Eller kan ikke si igjen. Er noen dager siden nå ja! På mandag var hele dagen trening ! Og på tirsdag var jeg hos Henriette hele kvelden så da rakk jeg ikke det. Men nå vettu.. Nå er jeg her ; ) Happy valentine forresten <3

Her er det jeg tenkte om valentinesday i går :

Ja, det er det jeg kaller det.... Idag er det 13 dager til jeg drar til London <3 Jeg gleder meg sinnsykt mye! Sånn kommer jeg til å se uten etter noen timer på shopping :

Før :
Etter :

Det vil si at jeg skal shoppe MASSE! <3

Liker du å shoppe ?

Blogges <3

- Frida <3

Mamma!

12.02.2012 // kl.17:43 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen. Jeg vil starte å si gratulerer med dagen verdens beste mamma <3 Jeg er dessverre ikke helt i form i dag. Vi hadde håndball cup idag. Og jeg var jo med på de to første kampene. Også måtte jeg dra hjem igjen før den tredje kampen. Siden jeg hadde så vondt i magen og feber.

Nå er jeg hjemme i mitt eget hus. Jeg er ferdig med å sove hos Bessa ( dessverre ). Det har vært utrolig koselig Bessa <3

Når mamma og dem kom hjem fikk jeg gave. Jeg fikk en utrolig kul rosa t-skjorte som det sto " I like Nice people who say Nice things". Jeg kan sikkert legge ut bilde på bloggen en dag jeg skal vise oufite med den på.

Jeg er kjempe glad i deg Mamma <3

Blogges <3

- Frida <3

Mett!

11.02.2012 // kl.19:06 // Blogg // 7 kommentarer

Heei på dere <3 Nå er jeg og Bessa ferdig med å spise super deilig encheladas. Så nå skal jeg / vi spise noe deilig godteri. Akkurat nå er jeg sinnsykt mett.

 

Håper dere koser dere i kveld og i morgen <3

 

Haha, jeg kikket litt rundt på mine bilder. Også fant jeg ganske mange bilder fra når jeg, mamma, pappa, Fredrik, tante, Eline, Julie og bessa var i tyrkia i 2005. Her er noen av dem :Jeg som masserer go' broren min <3

Tannlause meg <3

Alle utenom pappa <3

bruuuun <3 Miss summer .... :)

Marmaris, Tyrkia, 2005  

Sitter å ser på minidisko :)

Sitter i trappa og slapper av ;-D
Sliten ?


Haha :-D

Hva synes du om bildene?

Blogges <3

- Frida <3

Bessa!

11.02.2012 // kl.15:15 // Blogg // 2 kommentarer

Hei på dere <3 Nå har jeg og Bessa kommet hjem fra en herlig shopping runde. Jeg kjøpte en gave. Og Bessa kjøpte en topp. Jeg våknet rundt klokka 10 i dag. Også lagde bessa frokost til meg. Så dro vi på buskerud, og deretter dro vi på krokstad, spar og price <3

I dag skal vi rydde i noe album også skal vi se på MGP, spise encheladas og godteri <3 Bessa har kjøpt PÅSKEEGG til meg <3 Det er noe av det beste jeg vet <3 Sånn ser det ut <3

NAMNAMNAM <3 Jeg har også fått sjokolade bolle i dag <3

Liker du sjokoladebolle og påskeegg? <3

Blogges <3

- Frida <3

 

God Helg ....

10.02.2012 // kl.18:43 // Blogg // 5 kommentarer

Hei på dere alle søøøte <3 Nå skal jeg legge ut link til de bloggene som jeg leser hver dag!

De 3 siste leser jeg ikke absolutt hver dag da.

Jeg leser egentlig veldig mange blogger. Haha, egentlig litt for mange... Her kommer en FIIIN FIIIN sang <3

 

Og en fin sang til <3

 

 

GOOOOOD HELG ALLE SAMMEN <3

Hvilken sang likte du best ? <3

Blogges <3

- Frida <3

 

Hos Bessa !

10.02.2012 // kl.16:22 // Blogg // 4 kommentarer

Heei alle sammen, nå er jeg hos Bessa <3 Hun kom og hentet meg etter skolen i dag. Også kjørte vi hjem til meg for å fylle parafin, skifte, dusje, og pakke. Når jeg var ferdig med det dro vi hjem til bessa :D Så nå er vi her. Bessa ( Inger Lise ) hadde kjøpt inn litt ting som vi skal kose oss med i kveld.

 • Pitabrød
 • Tomatsaus
 • Ost
 • Pepperoni
 • Sjokolade boller <3
 • Og eplejuice <3

Så da er jeg klar for en herlig helg hos Bessa miiiin <3 | går var jo jeg hos Martine. Vi så på verdens desidert tristeste film. Den heter Hachiko. Jeg grein i over 1 time... Den var så trist. Kommer anmeldelse senere. Her er i allefall et bilde av filmen :

Nå skal jeg og Bessa egentlig bare slappe av. Også kommer det nok et eller to innlegg til senere...

Har du sett Hachiko før ?

Blogges <3

- Frida <3

 

 

 

 

 

 

Uten deg i 3 netter !

09.02.2012 // kl.14:35 // Blogg // 1 kommentar

Heei bloggen <3 I går hadde vi mattedag på skolen. Det var sinnsykt gøy! Vi bygde en ekstremt kul boks. Jeg har dessverre ikke bilde av den her. Men jeg kan jo legge ut bilde av den når jeg kommer hjem. Jeg kommer ikke hjem før på søndag da. Siden mamma, pappa og Fredrik er i Sverige. Så da blir jeg borte fra sengen min i 3 netter. Det gjør egentlig ikke noe. Siden jeg er jo ganske glad i å sove borte hos folk :D Så da blir det 2 netter hos Bessa. Så det blir koselig å sove her og hos Martine <3

I dag hadde vi 3 skole timer med K & H. Så nå er jeg ferdig med mamma's morsgave. Håper hun liker den :D Hun skal jo selvfølgelig få noe mere da.... Også hadde vi en time med KJEDELIG MATTE! Og i siste time kunne vi stemme mellom Norsk eller Matte. Det ble Norsk <3 I Norsken skulle vi skrive en rapp hver. Jeg ente opp med å skrive om ende som har lange tenner! Ikke spørr meg hvor jeg fikk det fra... Bare helt lutselig så skrev jeg om det.

I går fikk jeg dessverre ikke tid til å blogge. Jeg måtte være med familen min siden jeg ikke ser dem før på søndag. Også hadde jeg trening. Her kommer en utrolig fin sang som jeg og Martine sitter å hører på :

musicnodes
 
David Guetta : Without You (feat. Usher)
Jeg fikk ikke lagt ut youtube versjon. Siden det funket ikke :(
 
Hva synes du om sangen ?
 
Blogges <3
 
- Frida <3

Hos Sanna!

07.02.2012 // kl.17:58 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei på dere, nå er jeg hos Sanna. Jeg ble med henne hjem etter skolen. Siden vi skulle egentlig jogge..Men det blir det ikke noe av siden Sanna har skadet foten sin. Så vi har bare gjort lekser og spist lasange <3 I dag hadde vi som sakt svømming. Jeg ble sinnsykt sliten denne svømme timen. Siden vi måtte svømme frem og tilbake i bassenget ca 8 ganger. Så jeg ble død... I dag ser jeg sånn ut :Jeg er veldig fornøyd med håret mitt i dag <3 Jeg flettet det når jeg kom hjem fra svømminga :D Nå må jeg nesten gå siden Sanna skal ha dataen å lage intervju av meg <3

Hva synes du om håret mitt i dag ? <3

Blogges <3

- Frida <3

Sliten .....

06.02.2012 // kl.20:20 // Bilder // 2 kommentarer

Hei, jeg har dessverre ikke rekt å blogge idag. Siden jeg har vært så veldig opptatt. Uff, nå er jeg så sliten. Jeg har jo hatt 3 timers trening og aking på skolen. Så det forklarer vel litt.

Er du sliten i dag ?

Blogges <3

- Frida <3

Hvorfor FridaaCorneliaa !

05.02.2012 // kl.18:14 // Blogg // 1 kommentar

Hei <3 Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hvorfor bloggen heter det den gjør! Det er rett å slett fordi da jeg var 4 år fikk jeg en genser av Bessa, som det var bilde av en jente fra WITCH som het Cornelia! Og hun var jo jeg fan av! Og siden den gangen har jeg kalt meg Frida Cornelia! Jeg har begynnt og ikke kalle meg det like mye nå!

Her er et bilde av Cornelia :

HAHA, søt eller?

Hva synes du om navnet Frida Cornelia ?

Blogges da <3

- Frida <3

Jeg ser sånn ut i dag!

05.02.2012 // kl.15:03 // Meg // 4 kommentarer

Glemte å legge ut bilde av hvordan jeg ser ut <3

Nå må dere hjelpe meg litt. Siden nå ligger jeg på 30. Plass på topp lista :( så nå må dere hjelpe meg <3

Blogges <3

- Frida <3

Henriette!

05.02.2012 // kl.14:31 // Helg <3 // Ingen kommentarer

Hei alle sammen, nå er jeg hos Henriette. Vi sitter å ser på olsenbanden. Det er med de gamle mennene. Vi vant kampen i dag. Det ble 8-2.

I kveld skal jeg ingen ting. I morgen skal vi ake i grøtterud bakken i gymmen. Også kan man ta med pølser eller noe annent. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal ha med meg.

Vi spiser ostepopp <3

Namnam,
Liker du ostepopp?

Blogges <3

- Frida <3

Ansiktsmaske!

04.02.2012 // kl.22:53 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen. Nå har jeg og Martine tatt ansiktsmaske <3 Vi tok en sånn som var kokende varm! Jeg svetter.. Har ikke mere å si en det.... Sånn ser vi ut :

Lekkert eller hva ? Nå skal vi bare ta det av og etter det skal vi legge oss til å sove <3 Jeg ELSKER å sove..

Liker du å sove ?

Blogges <3

- Frida <3

Kampen !

04.02.2012 // kl.19:34 // Blogg // 11 kommentarer

Hei alle sammen, nå er Martine og noen venner av mamma og pappa her. Vi har spist PAI <3 Det er så godt! Digger deg Sander <3 Du kommenterer sånn at jeg kommer høyere opp på topplista. Nå er jeg på 14. plass. Vi tapte kampen i dag. Det ble 11-10... Også scoret jeg på straffen.

Nå har Marthe hjulpet meg med å tømme klesskapet. Så nå må jeg bare rydde det andre klesskapet...Jeg å Martine sitter å hører på Tone Damli - Look Back. Det er den nye sangen hennes. Jeg liker sangen. Men hun er jo søren meg nesten NAKEN i videoen jo. Hun som er så naturlig pen trenger jo ikke å kle av seg for å bli pen... Det er iallefall min mening.

 

Som dere ser så er det ikke mye "filler" igjen på den kroppen der. Men, men det er hennes måte å få frem seg selv på.

Hva synes du om sangen ?

Blogges <3

- Frida <3

 

Topplista

03.02.2012 // kl.21:36 // Blogg // 7 kommentarer

Her er bilde :

takk takk takk<3 elsker dere! Nå skal jeg snart legge meg. Vi snakkes i morgen da

Blogges <3

- Frida <3

T.G.I.F !

03.02.2012 // kl.18:16 // Helg <3 // 7 kommentarer

Hei på dere, jeg regner med de fleste av dere vet hva overskriften betyr. Men for de som ikke vet det så betyr det Thank God It's Friday! Og det er jo ganske sant. Uka har egentlig godt utrolig fort. I dag har  vært en kjedelig skolen dag, uten om de to siste timene da.. Siden da lagde vi flette loff på mat & helse <3 Så når jeh kom jeg ville jo Fredrik ha. Det endte med at vi spiste den opp. Også lagde jeg en ny en til middagen ( Mester kokken her ).

I dag har jeg egentlig bare vært glad. Helt uten grunn støvsuget jeg huset. Jeg har vasket ryddet bakt lagd salt. Og ikke kranglet med Fredrik! Og ikke minst.... Så ligger jeg på 15. plass på topp lista <3 Elsker dere! Jeg kommer en plass høyere opp for hver dag.

I morgen skal jeg spille håndball kamp mot skrim. Det er det beste laget i serien! Og vi skal vinne! Etter kampen skal jeg og noen jenter selge armebånd til håndball kassa. Og på søndag skal jeg spille håndball kamp mot Skoger. Dem har vi vunnet over før. Så dem skal vi ihvertfall slå. Hvis vi vinner over begge så kommer vi høyere opp på tabbelen. Vi har liksom ligget på 6. plass hele tiden. Er litt kjedelig å ikke rykke høyere. men det er fordi at vi har flere mål i mot oss en det vi har scoret...Thumbs up for you <3

Takk for alle kommentarene Sander! Haha, bare fortsett. Dere får ha en GOD HELG DA! <3

Hva skal du i halga ?

Blogges <3

- Frida <3

Nye negler!

02.02.2012 // kl.20:35 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen, idag har vært en helt grei skole dag. Vi hadde MATTE :( Jeg er ikke akkurat FAN av matte... Etter skolen ble jeg med Thea hjem fra skolen. Litt etter vært gikk vi til Ida for å fikse neglene. Siden hun går på noe negle kurs greier. Jeg ble ganske fornøy. Jeg fikk sølv glitter <3

Det er ganske dårlig bilde. Fikk ikke tatt med kameraet mitt.. Det ble sånn passe bra! Ida Celine er jo veldig flink da. Men det ble litt mye. Vi brukte 2 timer. På mine og Thea sine negler. Jeg på 16. plass på topp lista over nedre eiker! Jeg ble sinnsykt glad kan du si. Nå er planen min egentlig bare å se på komikameratene å spise pannekaker <3
Gammelt bilde. Har ikke på meg sminke i dag...

Tusen takk for at dere besøker bloggen min <3

Blogges <3

- Frida <3

Trening!

01.02.2012 // kl.18:39 // Hverdag // 7 kommentarer

Heei på dere! I dag har jeg vært på trening. Jeg ble veldig sliten kan du si.. Det rant svette av meg. uff, æsj skal slutte å prate om det nå. Vi hadde en helt grei skole dag i dag. Den siste timen var helt klart best, da hadde vi musikkprosjekt. I musikkprosjekt greiene skal man lage en plakat av en artist man vil. Og jeg har valgt Justin Bieber <3 Det var ikke akkurat noe tvil om hvem jeg skulle velge...

Jeg minner dere på at jeg har spørsmålsrunde! Jeg savner litt kommentarer.. jeg har liksom 1 kommentar i innleggene mine bare. Jeg må virkelig takke dere også. Selv om dere ikke har kommentert så har leser statistikken stigi veldig. Jeg ble utrolig glad for å se det. Jeg pleier å skjekke det hver gang jeg blogger.

Nå for tiden syntes jeg at jeg har vært veldig flink til å blogge. Vet ikke om dere syns det, men det gjør hvertfall jeg <3 Her kommer en UTROLIG fin sang!

 

Hva synes du om sangen ? Jeg elsker den !

Blogges <3

- Frida <3

 

 

 

hits