HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

februar 2013 :

Tullevideo..

23.02.2013 // kl.20:28 // Videoer // 1 kommentar

Hei alle sammen! Nå er det endelig vinterfeire ♥ Og i kveld skal Emilie sove hos meg, noe som hittil har vært veldig koselig og morsomt. Vi har tatt endel morsomme bilder og videoer på pcen. Vi tenkte kanskje vi skulle legge ut den aller morsomste, så her er den!

video:capture20130223


Hahahhah, bildene ble dessverre ikke større! Resten av kvelden skal vi bare kose oss, spise godteri og se på tv ♥ I morra skal jeg på bursdag til Thea, også skal jeg sove hos Ida. Jeg vet ikke om jeg får blogget noe etter bursdagen, men jeg skal nok blogge før bursdsagen! 

Hva syns du om videoen og bildene ?

Vi snakkes ♥

Hverdags sminkevideo!

17.02.2013 // kl.16:16 // Inspirasjon // 4 kommentarer

Hei, i natt har jeg sovet hos Mina sammen med Marte ♥ Det var kjempe koselig. Når vi våknet i dag hadde vi ikke noen planer egentlig så da kunne jeg jo like så godt spille inn en sminkevideo siden jeg aldri har gjort det før. Og etter jeg hadde spilt inn videoen var det bare å redigerer den også laste den opp på youtube. Også når det var ferdig gikk vi ut og tok mange fine bilder av meg, Mina og Nala ( hunden til Mina ) ♥♥  

 Ansiktsmaske fra i går kveld!Meg og Nala ♥Mina & Nala ♥Hva syntes du om sminkevideoen ? // Hva syntes du om bildene ?

Vi snakkes ♥

Morsdag

12.02.2013 // kl.15:38 // Famile // Ingen kommentarer

Først vil jeg si gratulerer med morsdag på etterskudd mamma! Super duper glad i deg ♥ Du betyr sinnsykt mye for meg! På søndag spiste vi på Peppes med Bessa. Noe som var utrolig hyggelig. Etter vi hadde spist der dro vi hjem til tante. Siden hun hadde invitert oss hjem på kaker og kaffe. Jeg tok med meg kameraet, selv om jeg glemte å ta bilder hos tante så tok jeg hvertfall noen på Peppes ♥Min supersøte negltørker ( link HER )


Meg i nuet ↑ Flinke meg greide å skade meg i går! På håndballtreninga i går skulle jeg ta sittups i gangen.. Også falt jeg med halebeinet rett ned på fliser.. Så jeg har gått rundt med en verkende rygg i HELE dag...

Hva gjorde dere på morsdagen ?

Vi snakkes ♥

Bursdag 2013

09.02.2013 // kl.17:05 // Blogg // 2 kommentarer

Beklager at bildene fra bursdagen kommer så sent, men de kommer nå i allefall ♥ Det var jeg, Martine og Abhilash som feiret sammen. Vi leide ett lokale som heter Eldres. Vi inviterte 36 stk og vi hadde det utrolig gøy! Vi hadde Black & White party, det vil si at alle gjestene skal ha på seg svart og hvitt mens vi skal ha på oss farger. Fordi det er liksom vi som skal synes hvis du skjønner. Ja, i allefall vi spiste pizza, kaker og hadde noen leker. Kommer til å huske den bursdagen en stund tror jeg ♥

Lek 1. Eggeleken!

Lek 2. Quiz!

En herlig kveld ♥

Så det gøy ut?

Vi snakkes!

Bursdagen til Marte!

04.02.2013 // kl.16:10 // Blogg // 6 kommentarer

Hei sann sveisann! På torsdag var jeg på bursdag til søte Marte ♥ Det var utrolig koselig. Jeg var litt redd for at jeg ikke skulle ha det gøy på en måte. Siden jeg ikke kjente de andre sånn super godt liksom. Men det var såååå gøy. Jeg hadde en av de beste latterkrampene noen gang. Jeg vet jeg sa jeg skulle ta med kameraet, men jeg gjorde ikke det. Siden Marte skulle ta bilder med sitt kamera og sånn. Så da tenkte jeg at det var greit! Vi spiste Taco, cupcakes, brownies og godteri ♥ Vi så på en film som heter Abduction. Den var veldig bra, og utrolig spennende. Rett og slett en herlig kveld med søte jenter og masse latter. Fine Alexandra!

Fine Johanne!

Haahh, Mina, Marte, Alexandra og Lisa!

Alexandra, nydelige Mina og bursdags barnet Marte!

Hannah og Marte!Verdens beste bursdags barn ♥ Kjempe glad i deg Marte! Håper du hadde en fin dag. Ellers så feiret jeg selv bursdagen min på lørdag. Skal legge ut et innlegg fra dagen. Vet ikke helt når det kommer, men skal prøve å få lagt det ut så fort som mulig. Tok ganske mange bilder. Så jeg må derfor sjekke gjennom alle de å redigere noen og sånt. 

Vi snakkes!

hits