HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

april 2011 :

Frida..... LOVE.......Silje

29.04.2011 // kl.16:03 // Blogg // 2 kommentarer

Heiehi.... Silje skal komme om et lite minutt. Hun skal sove her i natt. Også skal vi på gulskogen å shoppe klær og diverse ting.. Mest mulig likt. Skal prøve å få skrivd hva jeg har kjøpt. Det kan hende at jeg kan poste noen bilder også da:) Men vi får se da vettu. Men i alle fall nå er jeg suuuuper glad! Siden jeg ligger på plass nummer 15 på topplista for nedre eiker! Jeg vil prøve å komme enda høyere. Men det er ikke noe som jeg skal tenke mye over og sånt. Linken til nettsiden er   :  http://www.dittdistrikt.no/blogg/nedre_eiker/  Men på skolen i dag har vi byttet plasser. Jeg er døds sur. Jeg må sitte foran verdens mest plagsome gutt.... men men må ikke klage. Jeg må nok gå nå siden Silje kommer snart<33

THIHIHI... fint bilde det<33

Blogges da<33

-Frida Cornelia<33

SLETTET!

28.04.2011 // kl.16:58 // Blogg // 1 kommentar

På dette innlegget var det en må gjøre video! men den har jeg slettet nå! Siden den var sykt dorlig og ja......! Det sier seg selv egentlig! Så da får dere ikke se den videoen IGJEN PÅ MIN BLOGG!

THEA IS MY ANGEL!

27.04.2011 // kl.15:40 // Blogg // Ingen kommentarer


Halla folka! Nå er jeg hos MY ANGEL! Vi ser på the voice! Også har vi hørt litt på musikk! Vi har spess hørt på :

- Chris Brown     Whit you : http://www.youtube.com/watch?v=LwJ2E-EjsKU

- Admiral P     Snakke litt med meg : http://www.youtube.com/watch?v=A8sKAK4lriU&feature=related

Det er noen av dem! I dag er det ikke håndball trening, det er derfor jeg er her :D

HAHHAHAHAH....... LOL ........ FAIL!

Blogges da<33

www.fridaacorneliaa.blogg.no

Verden's BESTE påske EVER!

25.04.2011 // kl.12:35 // Blogg // 2 kommentarer

Heiigjen! Nå er jeg hos en venninne! Jeg har virkelig hatt verdens beste påske! Det har vært 20 grader i skyggen i Sverige. Vi har stått på slalom å kost oss til de grader! Jeg hadde ikke med meg kameraet mitt da siden det fuker ikke så veldig bra. Så jeg har ikke tatt så mye bilder! Det var ikke noe nettverk i Sverige så jeg har ikke fått blogget. Men nå blogger jeg. SÅ bare nyt det. Nei da jeg bare tuller. Jeg skal blogge så mye jeg rekker. Vi starter ikke på skolen igjen før på onsdag.... THIHI Fredrik starter i morra.... Bæææææhæææ han har uflaks. Han synes det er uretferdig at vi starter en dag seinere en han. Men dem får jo sommerferie en dag før oss..  Jeg har ikke noe store planer for dagen. Jeg regner med at jeg kommer til å være her hos marte å chillen  litt.  Men vi har kjørt masse med firehjulingen til den andre familien vi var med. Nå får jeg drikke på fanget så nå må jeg gå nesten. Kan ikke søle på dataen vettu!Fin strand.... Det er i Italia... Venninn mi har vær der<3

Blogges da folka miiiiiine<33

Ett ord!

15.04.2011 // kl.19:52 // Blogg // 1 kommentar

Hei igjen... Jeg glemte å si :

   HUSK å spise myyyyyeeee kvikk lunsj og drikk myyyye solo! Det er det ordentlig påske kooos er!<33 

Nice!

15.04.2011 // kl.14:29 // Blogg // 1 kommentar

video:cuserstheasophiedocumentsyoucam


Halla folka miiine! Nå sitter jeg hos Thea. Jeg lagde denne videoen siden atte jeg måtte vise Thea åssen man gjør det! Men da PRÆIKAS VI!

Blogges'a folka miiine<33

Syk : (

13.04.2011 // kl.13:19 // Blogg // 5 kommentarer

*HOST HOST* hei hei folka. Jeg er syk i dag jeg. Så jeg var ikke på skolen i dag. Jeg kan ikke kommer på håndball trening i dag heller dessverre. Jeg gleder meg så syyykt  til søndag. Siden vi skal til Sverige sammen med noen andre vi kjenner også. Vi blir bort i en uke ca. Vi håper at det er nok snø der da:-p LOL. Jeg skal være med Fredrik på noe NAZI greier i dag. Så lenge jeg ikke er så GAL i magen som jeg er nå. Mamma har bakt kokos kake som klassen til fredrik skal selge p¨å det nazi greiene.... Har smug smakt...Den er syyykt digg. Men jeg har en blogg anbefalelse : www.l0ve.blogg.no det er en syykt bra blogg. Jeg må også si at dere burde lese www.ncity.blogg.no Det står for notoden city. Det er en blogg som kusina mi har lagd sammen med noen hun jobber med tror jeg. Så dere burde skjekke den. Og gjerne kommenter også.

PRÆIKAS! sitter på fredrik sin data så jeg har ikke noe bilde dessverre!

BLOGGES ALLE SØTINGER<33 LOL

Innebandy avsluttning : )

07.04.2011 // kl.16:54 // Blogg // 3 kommentarer

Halla folka! Nå skal jeg snart på innebandy avsluttning. Jeg gleder meg veldig. Jeg håper at det går bra. Jeg tror ikke at jeg kommer til å få noe diplom. Men jeg får nok en liten pokal siden det gjør alle sammen. Vi skal til by'n på peppes. Nå sitter jeg på kjøkkentet. Line har vært her, men hun dro for ikke så vedig lenge siden da. Men nå gleder jeg meg så syyyyyykt til i morgen. Siden da skal jeg på hytta til Idaaaaaaa<33 Siden hun sakl jo feire bursdagen siiiin. Jeg håper at hun liker gaven sin da. Det gjør i allefall jeg. Men men nå må jeg gå jeg har no mellom tenna som jeg må ta ut før jeg blir henta... LOL

Awwww<33 Det er gammelt bilde! Vi var bare sååå søøøte da<33

BLOGGES<33

Ny videoblogg!

06.04.2011 // kl.19:37 // Blogg // Ingen kommentarer

Heisann. Nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut en ny videoblogg. Jeg vil gjerne få kommentar om hva dere synes om at jeg lager videoblogger. Men det var det jeg skulle si. Nå må jeg gå skal gjøre meg klar til å LE! Skal se på Total Blackout! Det er så FUNNY!

 

 

video:capture20110406

 

Jeg beklager at det er så dorlig lyd det er jeg som sakker veldig lavt!

 

Hva synes du om denne videoen?

Blogges<33

Innebandy kamp!

03.04.2011 // kl.12:45 // Blogg // 2 kommentarerHei igjen bloggen! Nå sitter jeg hjemme sammen med Mina og Marte. De skal være med meg på innebandy kamp! Som dere sikkert ser så har jeg ny header. Det er Mina og Marte som har lagd den. De er KJEMPE flinke! Vi spilte innebandy kamp i går også. Vi tapte kampen. Tunet er feige, siden de sa at vi ikke kunne spille med ¨vår egen keeper. Så vi måtte spille med en på lage som aldri har sitti i mål. Men hun var veldig flink da. Men nå må vi løpe siden vi skal dra.

Præikas!

 

Mye blogging nå!

02.04.2011 // kl.20:27 // Blogg // 1 kommentar

Hei IGJEN. Nå skal jeg bare legge ut bildene av de nye øredobbene som jeg har kjøptDet var alt sammen. 2 par øredobber og et par nerdebriller. Det kostet til sammen 30 kr. På H&M og Bik Bok

Præikas!

www.fridaacorneliaa.blogg.noYeeees!

02.04.2011 // kl.20:17 // Blogg // Ingen kommentarer

Heeeeeei igjen! Nå er jeg mere lykkelig en jeg noen gang har vært i hele mitt liv! Jeg fikk til å legge ut min første video blogg! Vet at den er tragisk! Men jeg kommer kanskje til å legge ut en hårvideo etter på. Men vi får se!

video:film fra 02

Præikas!

www.fridaacorneliaa.blogg.no

Kan du ikke funke bare!

02.04.2011 // kl.20:11 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei sann, som dere sikkert ser så kan dere skjønne at jeg ikke er så syyykt lykkelig nå! Siden jeg er hos Mina sammen med Marte! Vi skal sove her. Også tenkte vi at vi skulle legge ut en videoblogg. Men det funket ikke! Men om det er noen av dere som vet åssen man gjør det på mac så SI IFRA TIL MEG! vi vet åssen vi gjør det på vanlig data men ikke mac. I morra skal jentene være med meg å se på at jeg skal spille innebandy kamp! det blir kooos<33 Vi må prøve å ikke legge oss så kjempe seint! Men det kommer ikke til å skje.... Siden vi er noen døyn fugler. Men men det var egentlig det jeg skulle si så vi PRÆIKAS!


Sorry gammelt bilde:-p

Men men vi præikas!

www.fridaacorneliaa.blogg.no
hits