HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

april 2012 :

Lei av alt egentlig!

27.04.2012 // kl.21:29 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen! Jeg må bare beklage for at jeg ikke har blogget på 10 dager! Jeg er egentlig bare lei av alt som har med blogg å gjøre! Jeg skal ikke slutte å blogge. Men jeg skal bare gi bloggen litt tid. Så jeg kan finne ut om hva jeg skal gjøre. Siden nå har jeg 4 treninger i uken, venner, skole og en familie som jeg må være litt sammen med. Så som dere sikkert skjønner så er jeg veldig opptatt! Men jeg skal fremdeles prøve på noen innlegg i uken!

Jeg er fulstendig klar over at jeg glemte ukens blogg forrige uke. Så jeg kommer til å poste to ukens blogg denne uken. Og jeg håper at det går fint. Nå er jeg hos Martine. Jeg skal sove her i natt. Hittil har vi vært ute å spilt tennis og håndball. Vi har også vært på buskerud, spist taco og sett på The Voice <3

På tirsdag så er det fotball kamp her i ELVA, som sikkert de fleste har fått med seg. Jeg skal selvfølgelig komme å se på. Godset mot Solberg. Jeg håper jo selvfølgelig at Solberg vinner, men det er nok Godset som stikker av med seieren. Men vi får nesten vente å se <3 Alle vi barna med Solberg - dress / drakt kommer gratis inn. Det kommer ca 2000 folk dit. Så det kommer til å være 4 kiosker og masse tribuner. Jeg gleder meg skikkelig!

 

 

SIF - SOLBERG

 

Hvem tror du vinner ?

Kommer du for å se på ?

Blogges <3

- Frida <3

 

Tullevideo!

17.04.2012 // kl.15:05 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen! Jeg skulle egentlig blogge i går. Men jeg tenkte at jeg skulle legge ut denne videoen samtidig. Det er bare det at blogg.no bruker sånn ca 2 år på å konversere ( eller hva det heter ).  Men nå kommer den <3 

video:capture20120416

 

Du burde virkelig se hele! Slutten er veldig morsom.. Haha, jeg har LITT fritids da men...

I går så var Thea hos meg. Vi så på tv som dere sikkert så i videoen.. Også lagde vi potetmos og stekte pølser <3 Mens vi satt å spiste, så kikket jeg på klokken. Og den var 17.08 ! Og vi skulle på trening 17.30! Så vi ble skikkelig stressa... men vi rakk det. Nå er jeg hos Silje. Vi har akkurat stekt marshmellows. Det er veldig godt! Etterpå skal vi på fotball trening. I mellom tiden skal jeg spise middag, være med Silje og slappe av :)  Jahehh, hva mer skal jeg si ?..

Hva har du gjort / skal  i dag da ?

Blogges <3

- Frida <3

Godt å se deg igjen!

15.04.2012 // kl.15:42 // Blogg // 2 kommentarer

Ja, da får dere en liten oppdatering fra slappingen sjøl! Jeg bare fatter ikke at det går ann å være så flink i kanskje 2 uker. Også plutselig så glemmer jeg det. Men.. nok klaging nå. Nå har Mina endelig kommet hjem. Jeg er hos henne nå. Også var jeg her i går også. Det var så godt å se henne igjen! Hun hadde kjøpt med litt ting til meg. Jeg fikk en neglelakk penn, en neglelakk, en pakke med swedishfish ( godteri ), en pakke med sugar babies, blå tyggis og 4 Lucky charms <3 Lucky charms er KJEMPE godt! Det er tørket baby marshmellows og noe crushy greier. 

Etterpå skal jeg, mamma, pappa, Fredrik, tante og Bessa spise nakkekoteletter, ris og bernesaus. Eller alle utenom meg skal spise poteter da.... Men det liker ikke jeg. Jeg skal dra fra Mina klokka 4. Også skal vi kanskje finne på noe etter på. Hvis vi rekker :)

Jeg tenkte jeg kunne legge ut en youtube liste over de sangene jeg hører mest på for tiden :

 

 

Sam Tsui - If i die young ( cover )

 

Justin Bieber - Boyfriend <3

 

Gabrielle - Bordet <3

 

Nicki Minaj - Starship <3

Det er de 4 sangene som jeg hører mest på.. Men jeg hører ikke så veldig mye på Bordet da...

Hva er dine favoritt sanger ?

Blogges <3

- Frida <3

Nå er jeg HELT sikker!

12.04.2012 // kl.16:05 // Bloggere // 5 kommentarer

Hei alle sammen. I dag er jeg helt sikker på at jeg skal på trening. Siden jeg var nemmelig ikke på trening på tirsdag. Det var fordi treninga ble droppet. Fotball treningen er fra 18.30 - 20.00. Men idag skal vi trene litt alene uten noen trenere : D Siden de skal ha foreldre møte mens treningen er. Jeg tenkte jeg kunne legge ut en liste over bloggene som jeg leser hver eneste dag <3

Blogglisten min <3Erica <3Aurora <3Anniken <3Charlotte <3Kristin <3Silje <3Marte <3

Martine og Anette


Rikke <3

Det her var min bloggliste <3 Håper dere likte den :) ( Ps. Det er bare å trykke på navnet til bloggeren så kommer dere rett inn på bloggen <3 )

Blogges <3

- Frida <3


 

 

 

 

 

Ned igjen da !

11.04.2012 // kl.19:28 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen. Nå har jeg dessverre rykket ned igjen på topplista <3 Jeg er på 23. plass. Men det er jo forsvået ( aner ikke hvordan det skrives ) ganske så høyt det da <3 Også har statistikken min økt veldig. 7 dager i uken så ligger statisktikken på 260 ca <3

I dag har jeg vært på trening, gjort lekser og slappet av <3 Jeg aner egentlig ikke hva jeg skal blogge...

1. lekse = Fargelegge / tegne  20 land...

2. lekse = Finne 16 byer i europa...


Ikke serlig fornøyd med leksene nei ....

Er du fornøyd med leksene dine ?

Blogges <3

- Frida <3

14.plass !

10.04.2012 // kl.14:04 // Blogg // 15 kommentarer

Hei alle sammen <3  I går sov Marte hos meg. Vi har som " tradisjon " at den siste dagen i ferien har vi alltid overnatting. Det har vært veldig koslig. Vi sovnet 1 eller noe. Også våknet Marte klokka 8 !! Mens jeg våknet klokka 10. Vi gikk ned, spiste godteri og frokost. Vi stekte rundstykker <3 Også så vi litt på tv. Jeg synes litt synn på Fredrik i dag siden han er på skolen i dag. Jeg starter på skolen i morgen. Siden skolen vår har planleggings dag <3 Det er jeg veldig glad for.

Jo overskriften... Jeg er på 14. plass på topplista. Jeg ble utrolig glad når jeg så det <3 Siden i overigår var jeg på 35. plass. Bare se her <3

Topplisten i Nedre Eiker

 1. Bodyhigh
 2. Annijor
 3. Camillasvilla
 4. Wethree
 5. Minito
 6. Haugaard
 7. Cmichelleaa
 8. Palmberg
 9. Nekosaki
 10. Elinms
 11. Anothergirl
 12. Stinemys
 13. Truuelife
 14. Fridaacorneliaa                 <-------
 15. Katrineex3
 16. Camillasparadis
 17. Marrekphotos
 18. Mylifesarah
 19. Mifgirlsa
 20. Rikkeesusann

Elsker dere <3 Jeg blir så sinnsykt glad når jeg ser sånn. Etterpå skal jeg på trening. Jeg gleder meg IKKE..... Siden det er så dårlig vær ute. Det regner også er det kaldt. Men jeg må bare bite tennene sammen.

 Frida er lykkelig <3

Er du på topplista ?

Blogges <3

- Frida <3 

 

 

 

Ny greie!

09.04.2012 // kl.13:46 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen. Jeg tenkte jeg skulle begynne med ukens blogg. Det jeg kommer til å gjøre er at jeg plukker ut en blogger hver uke som jeg skriver litt om på bloggen min. Siden da kanskje blogg lysten min stiger litt. Denne ukens blogger blir Anniken.

Anniken Englund Jørgensen er en 15 år gammel jente. Hun har bursdag den 22. august. Hun bor bare noen meter unna meg. Hun blogger hos femelle.no. Før blogget hun hos blogg.no. Jeg er fast leser. Det har jeg vært siden hun postet sitt første innlegg den 26. desember 2011. Hun har ikke blogget så lenge, men hun ligger på 2. plass på topplista over nedre eiker. Hun er veldig flink til å blogge, hun blogger om interessante, spennende og morsomme ting. Hun er UTROLIG pen, snill og ikke minst hyggelig. Jeg kjenner henne ikke så veldig godt, men hun gikk i klassen til broren min før. Hun er veldig flink til å synge også.

Her er noen bilder av Anniken :

Hun har noe på bloggen som hun kaller Street outfite. Der kler hun på seg klær som hun synes er kule, men som hun personelig ikke kunne godt rundt i selv. Jeg synes hun alltid tar på seg fine klær !

Hun har en veldig fin hest som heter Tøffen <3 Hun elsker hesten sin !

Jeg kan ikke si noe annent enn ELSK! Hun matcher de fineste klærene å får det til å se sinnsykt kult ut! <3
Hun gjør alt for leserne sin skyld ! Hun går ut i snø, regn tåke å sol. Kun for at vi skal få se på hennes sinnsykt fine outfite <3

Det her var litt om Anniken Englund Jørgensen <3 Jeg håper dere begynner å lese bloggen hennes <3 Så får hun flere lesere å kommer høyt opp på topplista <3

Synes dere jeg burde fortsette med ukens blogg ?

Blogges <3

- Frida <3


Videoblogg !

07.04.2012 // kl.14:34 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen. Jeg tenkte jeg skulle legge ut en videoblogg. Det er bare en pratevideo da. Men jeg håper det går fint. Jeg hadde ikke så mye å gjøre istad.. Så da tenkte jeg at jeg bare kunne spilleinn en liten video. 

 

Er det flere enn meg som har merket at blogg.no har forandret seg helt. Jeg synes personelig at det har blitt mye bedre. Det er litt enklere å gå inn på ting. Siden det er liksom litt større.


Jeg håper dere har hatt en flott påskeferie hittil. Det har iallefall jeg. Koooos dere resten da! :) <3

 

video:capture20120407

Har dere kost dere i påsken ?

Hva er resten av påskeplanene deres ?

Likte dere videoen ? <3

Blogges <3

- Frida <3

Verdens beste Silje

03.04.2012 // kl.22:09 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen. I dag og i går har Silje sovet hos meg <3 Det har vært kjempe koslig. Vi har ledd MASSE, sett på viaplay. Også har vi spist smeltet sjokolade med bær <3 Måtte prøve det. Siden jeg har lest så mye om det på bloggen til Aurora. Det er sinnsykt godt.

I dag var vi på Holmekollen. Det var utrolig gøy der. Jeg, Silje og Fredrik tok heisen helt opp til toppen av bakken. Det var kjempe bratt ned! Jeg synes det var utrolig skummelt i heisen opp... Men ikke noe skummelt på veien ned igjen. Jeg filmet og tok bilder med ipoden min. Jeg vet ikke helt om jeg får lakt ut bilden på bloggen da. Det var helt sinnsykt bra utsikt derifra... Etter vi hadde vært der tok vi turen til en rasteplass. Der spiste vi sjokolade boller... også drakk vi brus. Det var kjempe koslig ;)

Alle vet vel hvem Silje er ... Men hvis du er i tvil så her er hun <3

Jenta miii <3

Har du smakt smeltet sjokolade å bær før ?

Blogges <3

- Frida <3

1. April 2012

01.04.2012 // kl.20:22 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen. I dag er det 1. april... Dagen man skal lure / bli lurt av folk. Det har ikke skjedd meg i år faktisk... Jeg har ikke fått blogget noe i dag. Siden blogg.no ikke har fungert. Men jeg tenkte at nå kunne jeg blogge. Mamma koser seg masse i Kina. Jeg har kost meg masse hjemme med pappa og Fredrik i dag. Vi kjørte først på besøk til noen vi kjenner. Også kjørte vi til Lierkroa å kjøpte softis <3

Når vi kom hjem grilla vi bacon pølser. Når vi var ferdig med å spise så vi på den siste Pirates Of Caribbean. Siden pappa har ikke sett den før.

Også lovet jeg å legge ut bilde av Knerten.. Så her kommer'n :

Hva synes du om Knerten ?

My eyes can say more than my mouth! ( haha, made by Frida <3 )

Hva synes om Knerten?

Blogges <3

- Frida <3

 

hits