HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

april 2014 :

Mina & Marte svarer på spørsmål om meg ↓↓

23.04.2014 // kl.15:00 // Videoer // 4 kommentarer

Holaa ♥ I over i går spilte Mina og Marte inn svarene på de spørsmålene dere hadde sendt inn. Grunnen til at videoen ikke kom ut før nå er fordi nettet her i leiligheten er utrolig treigt. Men videoen er nå ute og jeg håper alle sammen fikk svar på det de spurte om. Husk å sette på 720p for MYE bedre kvalitet ↓

 

Disney World

16.04.2014 // kl.23:02 // Ferie // 12 kommentarer

Hei alle sammen ♥ Først og fremst må jeg si god påske til dere alle sammen! Jeg håper alle sammen har hatt en kjempe fin påskeferie så langt. Akkurat nå kunne jeg faktisk ikke hatt det bedre. Jeg er da altså i USA, Orlando med Mina og Marte. Vi har nå vært her i 6 dager, og det har vært de 6 beste dagene i mitt liv. 

I løpet av dissse 6 dagene har vi shoppet (litt for mye), spist (alt for mye) og bare slappet helt av.  Vi har også vært i Disney World + Universal studios. WOW, Disney world var bare helt fantastisk. Jeg har faktisk ikke ord for hvor fint det var der. Vi gikk rundt i parken i 13 timer. Så man kan si at vi var temmelig slitne når vi endelig hadde kommet hjem igjen. 
For en fantastisk dag ♥ ♥ ♥ Jeg tror vi alle koste oss "gløgg i hjel", selvom det var ganske slitsomt. Jeg skal så absolutt tilbake til den parken for å si det sånn. Ellers så vet jeg ikke hvor mye oppdatering det blir herfra. Siden jeg har jo lyst til å utnytte tiden så godt som mulig, men vi får se ♥ Kos dere videre i påsken, det skal i allefall jeg ♥ 


Forresten så hadde Marte & Mina veldig lyst til å ha en spørsmålsrunde hvor de svarer på spørsmål om meg. Så hvis noen av dere har noe spørsmål så spytt ut. De har hvertfall utrolig lyst til å svare. Så det kommer nok en video i slutten av neste uke med svar ♥ Har du noen spørsmål? 

hits