HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

mai 2013 :

Video! svar på spørsmålsrunde

31.05.2013 // kl.22:27 // Videoer // 2 kommentarer

Hva syntes dere? 

Frida ♥

Alt for lang tid...

29.05.2013 // kl.21:37 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei dere! Nå har jeg gjort ett forsøk på å spille inn spørsmålsrunde svarene på video. Men jeg har nettopp kommet hjem fra trening så jeg ser ikke akkurat så særlig fresh ut. Og i tillegg så har det igjen skjedd noe tull med iMovie nå som jeg endelig hadde fått det til... Jeg skal prøve å finne ut så mye som mulig i morgen etter skolen. Også satser vi på at videoen har kommet ut innen helgen er over hvertfall. Tar litt lenger tid enn det man tror. Noen screenshots fra alt tullet under videoen:

Beklager for seint blogg innlegg i dag. Mye som har skjedd, hahah! Vi snakkes i morgen da.

Frida!

ATM

28.05.2013 // kl.15:41 // Blogg // 2 kommentarer

Hei allihoppa ♥ Først må jeg bare si tusen millioner takk for alle spørsmålene! Skal prøve å få lagd videoen så fort som mulig. Det blir nok flere deler tror jeg, hvis ikke blir den ene så utrolig lang. Akkurat for øyeblikket sitter jeg på rommet sammen med Emilie. Vi har nesten nettopp kommet hjem, vært på leksehjelp. Så fort jeg har blogget ferdig skal jeg spise middag før vi skal spille fotballkamp. Vi skal spille mot et lag som heter Stoppen. De er helt sinnykt flinke, men vi skal gjøre vårt beste. Og hvis noen skulle lure på er jeg keeper.  

Song to the sea - dj antoine vs mad mark feat. james gruntz

Slenger med en sang jeg digger. Den er veldig bra, og særlig bra til å danse til. 

Har du hørt sangen før?

Frida ♥

Dagens antrekk #1

27.05.2013 // kl.18:04 // Outfite // 2 kommentarer

 Topp Bikbok bukse Kapphal cardigan Lindex olavest (??) klokke Mango

Frida ♥

Kan du se det?

27.05.2013 // kl.15:26 // Blogg // 3 kommentarer

Hei ♥ Har dere sett det nye deisgnet mitt? Jeg er så utrolig fornøyd med det. Julie er bare så ekstremt flink, tusen takk! Forresten hvis dere også vil ha design av Julie. Så kan dere enten bruke gratisdesignene hennes eller så kan dere bestille fra bloggen hennes HER

Før :Etter : Jeg er utrolig fornøyd med det nye designet ♥ Det forrige er også utrolig fint, men det her er litt mere sommerlig. 

Liker du det nye designet mitt eller ikke?

Frida ♥

 

Sundance

26.05.2013 // kl.19:49 // Blogg // 1 kommentar

I stad fortalte jeg så vidt om en messe som jeg var på. Grunnen til at vi skulle dit var fordi pappa skulle jobbe. Jeg tok masse fine bilder fra dagen. Sundance jobber med boblebad, griller, utemøbler osv. Og boblebadene er helt fantastiske ♥♥

Tenk at det her er inne, så fint!Her er da det pappa jobber med, SurfaPore ♥Noe av det mest herlige med hele dagen var dette. Sundance har nemlig sånn at man kan prøve boblebadene de har. Og det gjorde jo selvfølglig vi. De hadde et boblebad som stod ute på taket, som gjorde at vi fikk sola i fjeset. Takker ikke nei til å prøve det igjen for å si det sånn. Vi fikk servert fantastisk andebryst av mesterkokken Gunnar Hvarnes. Han er helt sinnsykt flink til å lage mat. Namnamnam ♥

Har du noen gang hørt om Sundance?

Frida ♥

Ps. ikke glem spørsmålsrunden da! HER

Messe

26.05.2013 // kl.13:49 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen! Nå sitter jeg ute å koser meg i sola. Jeg, Mina og Martine ble med pappa på en sånn messe i Holmestrand. Her har vi testet ut boblebad, slush, strawberry diaquri og god mat. Jeg skal snakke litt mere om det i kveld.

Vi skal snart dra fra dette herlige stede(dessverre). Siden jeg og Martine skal på viktig fotballtrening. Noe som kommer til å bli veldig spennende. Kommer tilbake til det senere. Vi snakkes hvertfall i kveld da. Forresten så skal jeg prøve å smekke sammen en videoblogg med litt småklipp fra i går.

Frida <3

Spørsmålsrunde

25.05.2013 // kl.16:17 // Blogg // 10 kommentarer

Hei ♥ I det siste har flere lurt på om ikke jeg kan ha en spørsmålsrunde her på bloggen. Og jeg tenkte at mye har forandret seg siden forrige runde. Så da kjører vi på! Spør i vei og jeg svarer på videoe. 

Noe du lurer på?

Frida ♥

Flowers

23.05.2013 // kl.21:20 // Bilder // 3 kommentarer

Som jeg sa i stad så skulle jeg gå ut for å ta litt bilder av "omgivelsene". Det entde med at jeg tok masse bilder av blomster! Det var ganske så gøy egentlig å gå rundt ute å bare ta bilder til jeg ble fornøyd. I forrige innlegg så fikk jeg spørsmål om jeg kanskje kunne ha flere videoer på bloggen eller spørsmålsrunde. Så da trenger jeg forslag til videoer som jeg kan lage. Siden nå har jeg endelig fått til sånn at jeg kan redigere videoene fra kamera på iMovie. Jeg kan godt ha spørsmålsrunde snart hvis noen er intressert i det? 

Ble det fine blomster bilder?   Forslag til videoeblogg? 

Frida ♥

Papir herfra og til evigheten

23.05.2013 // kl.15:47 // Blogg // Ingen kommentarer

Uff, syksyksyk! Kan noen komme å redde meg fra denne forkjølelsen. Jeg blir helt gal av å gå rundt å hoste, spise halstabeletter og tørke snørr. Har vært syk i 2 dager nå, og i går kom feberen også. Derfor orket jeg ikke å blogge i går. Nå blogger jeg fra mobilen min, men i kveld skal jeg få lagt ut et innlegg fra macen også. Jeg tenkte kanskje at jeg skulle ta litt bilder ute av "omgivelsene" (veldig voksent).

Legger bare med et bilde jeg tok for noen dager siden. Ser ikke akkurat særlig vakker ut nå! Jeg dro på skolen i dag fordi vi skulle ta sprøyte. Formen var ikke 100% så jeg kunne ikke ta sprøyten. Jeg vurderte å dra hjem, men jeg holdt ut hele dagen! Så nå sitter jeg her hjemme å slapper av så mye som mulig.

Frida :)

Tenkeboksen på meg!

21.05.2013 // kl.21:00 // Innkjøp // 4 kommentarer

Hei, jeg har savnet dere veldig nå 

Det føles litt merkelig å begynne å skrive igjen. Det føles ut som evigheter siden sist. Noe det forsovet er, én måned. Tiden, lysten og motivasjonen strekker virkelig ikke til. Jeg er så usikker på hva jeg skal gjøre nå. Skal jeg blogge eller skal jeg slutte? Tankene surrer rundt, og jeg aner ikke helt hva jeg vil. Inspirasjoen og lysten er der inne et sted. Jeg greier bare ikke å få det ut. Tror kanskje jeg skal prøve på nytt, starte på skretsj å se hvordan det går. Men er liksom fortsatt i tvil. Hva vil dere jeg skal?Slutte eller starte på skretsj?

Frida ♥

- Nothing like us, nothing like you and me..

21.05.2013 // kl.19:16 // Bilder // 2 kommentarer

 

Frida ♥

hits