HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

juni 2013 :

Bare å si stopp altså..

14.06.2013 // kl.14:51 // Innkjøp // 1 kommentar

Hei på dere ♥ Nå i det siste har jeg bare lagt ut videoblogger. Vet ikke helt hva dere syntes om det. Så det hadde vært fint om dere hadde kommentert hva dere syntes om det. Jeg har jo også en spørsmålsrunde svar del 2 jeg skal legge ut.

 

Ellers den siste tiden så har alt gått i ett. Vi har hatt helårsprøve i matte, stor verbprøve og litt annent. Også har jeg trening hver eneste dag nå. Så jeg blir litt stresset med tanke på at jeg har en blogg jeg også må holde på med. Men jeg prøver så godt jeg kan og noe mere enn det får jeg ikke til. 

Klokka fem i dag så drar jeg på Nesjar cup i Larvik. Jeg har ikke noe pc med meg dit. Så hvis det skal bli noe blogging så blir det bare mobilblogging ♥

Likte du noen av innkjøpene mine?

Frida ♥

Bestfriend-TAG

03.06.2013 // kl.15:00 // Videoer // Ingen kommentarer

På lørdag spilte jeg og Silje inn Bestfriend TAG. Jeg vet ikke om noen av dere har hørt om det før. Men det er en TAG man spiller inn med sin bestevenn hvor man svarer på spørsmål. Gjerne følg meg på youtube. Jeg laster alltid opp videoene der før de kommer på bloggen ♥ Frida Frivoll ♥

Har du spilt inn bff-tag før?

Frida ♥

My love

02.06.2013 // kl.19:05 // Venner // 1 kommentar

Hei ♥ Helgen min har vært utrolig fin. Jeg har sovet hos Silje fra fredag til søndag. Vi har hoppet på trampolina fra klokka er 13.00-01.30 både fredag og lørdag. Hahah, men på fredag så greide vi å sovne når vi skulle rydde inn. Så da lå vi å sov på trampolina til 03.30. Da måtte vi gå inn siden jeg frøys som er galing! På lørdag hadde vi det skikkelig koselig! Vi gikk ned til kiwi rundt 5 tiden. Der møtte vi Line, Mehmet, Abhilash og Mats ♥ Vi kjøpte inn jordbær, sjokolade, muffins, bringebær og litt snacks. Perfekt kveld etter min mening.Og i dag har vi vært sammen med Mina, Marte og Martine. Vi har prata, hoppa og spist god mat. 

Jeg bare elsker de jentene. De er de aller beste ♥♥

Hva har du gjort i helgen?

Frida ♥

hits