HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

juli 2011 :

Lineeeee!

26.07.2011 // kl.11:36 // Blogg // Ingen kommentarer

Hopp og heeeei! Nå sitter jeg hjemme hos Line! Henriette sitter sammen med meg<33 Jeg har jo sovet hos Mina i natt sammen med Marte<3 Men dem skulle på tusenfryd! Så da dro jeg til Line<33 Siden da fikk jeg sett igjen henne også! Neste uke skal jeg kanskje bli med Mina på hytta<33 Også skulle jeg kanskje bli med Line til hytta en dag også<33 Men nå driver jeg ikke med nooooeee! Siden Line er nede å spiser frokost! Men men da  var dette innleggget ferdig<33


Blogges daaa<33 Folka miiiiinnnnnneeeeee<33

- Frida<33
 

Han er tjukk i hue!

23.07.2011 // kl.16:49 // Blogg // 1 kommentar

Ja da sitter jeg i Hemsedal og blogger! Med ett barn på hver side av meg<33 veldig koslig. Jeg har ikke fått blogget så veldig mye pga. Har ikke hatt data og ipoden min har vært helt klikk! Nooooot goood! Men omg! Har dere har hørt hva som har skjedd i Oslo og på uteøya! Han mannen er bare helt syk! Hvem er det som vil drepe ungdommer og sprenge Oslo!!! Men i allefall så savner jeg så mange! Men heldig hvis så ser jeg jo dem om ikke så lenge da! Jeg håper ingen av dere som leser dette kjenner noen som har omkommet på uteøya eller i Oslo! I går hadde vi taco til middag! Og i dag skal vi ha pizzzzzaaaaa<33 men nå som ipoden min funker så blir det mere blogging håper jeg;D mannen heter Anders breivik hvis dere lurer!
Men nå må jeg gååå er godddiiisssss sulten!

Bursdag & Friends!

16.07.2011 // kl.10:43 // Blogg // Ingen kommentarer

Jajaj, da er vi kommer over halveis i ferien! Ganske dumt egentlig skulle gjerne vaert her lenger! Men jeg kan tenke meg at det blir godt og komme opp til hemsedal! Selvom dte blir jo ganske trist og dra fra Trine og Elise! Men men jeg har jo dere hjemme i Norge da! Dere vet nok ikke hvem Trine og Elise er! Men der er iallefall to utrolig snille jenter som jeg har blitt kjent med her nede! Begge har dialekt! Men det er ikke veldi vanskelig og skjoonne hva dem sier!

Men nok om det! I dag har min fantastiske pappa bursdag! Alder sier jeg ikke! Han blir sikkert ikke glad om jeg gjoor det! saa det dropper jeg! I allefall saa har vi en liten suprise til han som vi haaper han setter stoooor pris paa! I gaar skulle jeg egentlig kjoore paragliding! jeg og mamma altsaa! Men vi skulle heller gjore det en annen dag! men mamma har ikke saa veldig lyst! Saa det kan hende h\at jeg heller skal kjore sammen med Eliseeee<333 Vi faar se hva som skjer da!

Jeg har vaert ganske dorlig med blogging! aa det er jeg fulstendig klar over! men jeg er jo i Tyrkia og jeg gidder ikke aa bare sitte nede paa datarmmet! Jeg vli vare litt ute ogsaa!!  Men jeg maa looooppe naa! Tid for en good og deilig DUKKERT!!!

Det blide her er fra en blogg jeg virkelig anbefaler!!

www.minito.blogg.no leser den flere ganger hver dag!<33

Klemzz : Fridaaa<33

Veldig dumt!

10.07.2011 // kl.14:56 // Blogg // Ingen kommentarer

Heeia! Ja det er en ting som er veldig dumt! Og det er det at Emilie har dratt hjem:( Hun reiste i natt! derfor fikk jeg ikke blogget i gar, jeg matte jo vaere med henne da hele dagen<33 Men men i dag er det gall varmt ute! Det er ca . 38-40'c Og sterk sol! Men det gar bra! Og jeg far ikke blogget fra ipoden min siden ipoden min er helt klikk!! Ingen ting funker uten om musikk, bilder, kamera og sanne ting! Men jeg fra heller legge inn litt bilder nar jeg kommer hjem!

Na har jeg endelig funnet ut assen man kan legge til venner pa blogg.no! Sa jeg har lagt til de som jeg er fast leser av! Eller det er ikke alle jeg har lagt til..... Siden alle fuker ikke! Men i allefall noen funker! Sa de har jeg lagt til da!


HHHHAHAHHAHA! Stykt bilde!

Blogges da<33

Klem : Frida<33


Emilieeeee!

08.07.2011 // kl.10:31 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei! Ja dere lurer sikkert pa hvorfor overskriften er Emilieeeeeeee! Men det er fordi at jeg har mött en jente her i Tyrkia som heter Emilie! Hun er kjempe snill! Hun kommer fra klepp(jaeren) Det er dessverre veldig langt unna meg. Men, men hun skal dra hjem pa söndag noe som jeg ikke er sa veldig glad for! Sýden da har jeg ingen a vaere sammen med! Hun har heldig hvis MSN da! Sa da far vi jo snakket litt sammen der, men na skal jeg a Emilie ga a bade sa da kan jeg nesten ikke snakke mere! Det kan jo hende at jeg slenger ut ett innlegg til. Men vi far se hva som skjer utover dagen!

HAHHAHAH det er dessverre ÝNGEN  bra bilder her!

Blogges daaaaa<33

- Frýdayyyyy<33

I < 3 This place!

07.07.2011 // kl.15:49 // Blogg // 1 kommentar

Hallo pa dere! Na sitter jeg inne pa data rommet pa hotellet vart! Det er helt sykt her! Alt er bare fantastisk<3 Vi kan ga a fa gratis sukkerspinn, popcorn og KULEIS<3<3<3<3<3<3 Og seff alt mat a drikke! Det er bare a ga a sý hva du skal ha ogsa far du det med en gang! Vý kom fram för vý egentlýg skulle, sa da ble det jo bare mere bading og soling. Jeg har ikke solt meg sa veldig mye. Siden det har gatt mest i bading. Sann som alle andre barn :P Det er faktisk ikke mere enn 31 grader ute i lufta! I havet er det 30 og i bassenget er det 29 :P Uffffff, jeg har ikke ord for hvor fantastisk det er her! Jeg har egentlig bare lyst til a skrike av glede! Men jeg sparer meg for det jeg tror jeg! det er sykt god frokost her! TYRKISK OMELETT!!! Det beste jeg vet ved frokostenne i Tyrkia. Jeg blogger fra en data maskin. Sa jeg far dessverre ikke lagt inn bildene fra flyturen. Men det gar nok fýnt. Jeg kan ikke akkurat si at jeg savner hjem! Men det er jo utrolig kjedlig matte reýse fra jentene mýne<33 Men men, jeg ser dem jo etter jeg har vaert her i Tyrkia og Hemsedal. Det blir koselig<33 Har vel ikke sa sykt mye mere a si na. Om jeg far tid i morgen sa kommer det et innlegg da ogsa! Ps. det er sykt ekkelt med tyrkisk tastatur og tekst.... Men men jeg skjönner jo noe av det<33Det var et av de 4 bildene som er pa denne data maskinen....

Blogges daaaa<33<33<33

- Frýdayyy<33<33<33

 

Mitt siste innlegg fra Norge, på en god stund!

06.07.2011 // kl.15:47 // Blogg // 1 kommentar

ja dette her blir mitt aller siste innlegg. Vi drar om ca 1 t og 40 min. Så det kommer til å bli super flott! Åååå, jeg er så glad, gira og happy alt på en gang! Også det som er ekstra deilig er det at her hjemme regner det mens i Tyrkia er det meldt SOL og 35 grader og høyere! Flyet vårt går klokka 22.30 ca. Så vi når klokka er 07.00 sitter nok vi i restauranten og spiser goood frokost. Før turen går ned til bassenget og stranden<33 Jeg kommer til å blogge og filme litt i tyrkia... Så jeg gleder meg syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykt! Det går ikke ann å beskrive hvor glad jeg er ææææsgfvNPEGVJIHo! JEG HAR IKKE ORD!!

DEILIG!

BLOGGES IN TURKEY!

- FRIDAY<33

Gleder meg som en gal gris!

05.07.2011 // kl.18:47 // Blogg // 2 kommentarer

Ja, som dere ser... Jeg gleder meg som en gal gris!!! Vi har pakket og sånt i dag<33 i morgen må vi pakke resten, jeg må bade også må vi vaske huset... Alt er gøy uten om en ting og det er å vaske huset... Men så lenge vi skal til Tyrkia så gjør jeg det meste for mamma<33 vi er framme Ca klokka 06.30 eller noe sånt. Også skal vi opp på hotellrommet og pakke ut. Og etter det skal vi ned i resturangen å spise frokost, også skal vi BADEEEEEE:D jeg skal sole meg MASSE!!!!! Jeg skal være kjempe brun når jeg kommer hjem. Men jeg har funnet ut at det er gratis Internett i resepsjonen. Så det kan hende jeg kan lage video blogg om åssen bassenget og rommet er<33 men men vi får se hva som skjer da. Jeg måtte si hadd til ida og Nora i dag:( det var ganske trist egentlig. Men jeg skal sikkert skjekke på msn så da kanskje jeg kan snakke med venner der. Jeg tviler på om jeg får sove i natt egentlig, men vi får se. Men nå må jeg gå<33

Blogges da<33
- Friday!

Tester ut blogging fra min ipod.....

04.07.2011 // kl.23:20 // Blogg // 4 kommentarer

Hei, litt seint å blogge nå... Men jeg skulle bare teste det ut... Nå er det faktisk bare 2 dager til jeg skal til Tyrkia!!! Jeg tror å håper at det er nettverk der så jeg får blogget<33 men om det ikke er det så skal jeg poste et langt innlegg når jeg kommer hjem. Men når vi kommet hjem fra Tyrkia så skal vi dra til Hemsedal dagen etter. Men men jeg kommer til å ta med meg ipoden min både til tyrkia og til Hemsedal. Så da får jeg i allefall tatt masse bilder der nede<33 men jeg har startet med en ny ting nå. Og det er det at hver morgen så går jeg meg en liten tur. Da blir jo det egen trening siden dy er viktig og trene i ferien. Men men nå er det på tide å sove får lille fridamooor!<33

hits