HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

juli 2013 :

mor & far

31.07.2013 // kl.23:26 // Bilder // Ingen kommentarer

Hei fininger <3 wow, må jeg først si. Det har vært veldig mange innom bloggen min nå de siste dagene. Det setter jeg utrolig stor pris på. I morgen skal jeg spille inn svarene på spørsmålsrunden og kanskje en annen video. Siden jeg ikke skal gjøre noe som helst :)

Dagen i dag har gått bort til å være hos familien til Silje. Nærmere sakt mor & far. Det er alltid like hyggelig og morsomt å være med dem. I dag var også Maria og Magnus (kusinen og fetteren) på besøk. Noe som gjorde det ekstra hyggelig <3 Tok noen bilder med telefonen som jeg tenkte dere kunne få se.

Silje som leter etter jordbær.

Vi fant faktisk overraskende mye. Både jordbær og bringebær faktisk.

Og selvfølgelig mitt i det vi stod å plukket begynte det å sprut regne.. Så vi løp hjem igjen :(

Det siste vi gjorde var å gå opp til ett sted med noen hester... Vi matet dem noe som Maria og Celina syntes var veldig gøy!

Har dere plukket noe bringebær eller jordbær i sommer?

Vi snakkes i morgen <3

nå e det på´an igjen, på´an igjen..

31.07.2013 // kl.00:30 // Bilder // 3 kommentarer

Good night babes ♥

Det ble altså ikke noe tid til å spille inn videoblogg i dag. Tiden fløy og jeg glemte det litt bort. I dag sover jeg hos Silje, noe som har vært utrolig koselig hittil.Vi har selvfølgelig vært ute å tatt nye "spøkelses-bilder", men denne gangen med Celina (søsteren til Silje). Vi hadde veldig dårlig tid til å ta bildene så det ble ganske så dårlig fokus på de flestene bildene, men noen ble bra! Vi ble ganske så fornøyd med bildene selv

Hva syntes du om bildene og sminken?

Vi snakkes ♥

stoneface

30.07.2013 // kl.15:04 // Venner // 2 kommentarerI går rundt 1 tiden fant jeg og Silje ut at vi ville sminke hverandre. Planen var at vi bare skulle sminke hverandre så stygt som mulig og ferdig med det. Men Silje sminket meg faktiske ganske så "bra" så da gikk vi ut å tok litt bilder. Og bildene ble ganske så bra egentlig. Vi ser bare veldig møkkete ut i ansiktet,haha. Ellers så var kvelden veldig koselig ♥ Etterpå skal jeg prøve å få spilt inn videobloggen med svarene på spørsmålsrunden. Det kommer bare ann på hva som skjer med jentene. 

Hva syntes du om bildene? 

Vi snakkes kanskje etterpå ♥

laugh

29.07.2013 // kl.21:56 // Venner // Ingen kommentarer

Heisann 

Dette er min 4. dag med overnatting. Jeg har sovet hos Mina i 2 netter og Silje i 1 natt. Og i natt skal jentene sove her hos meg. Så jeg lurer på hva som skjer i morgen,haha! Vi har ikke noe spesielle planer for i kveld annet enn å slappe av, spise kake og kose oss ♥ Kameraet har ligget på samme plass i baggen hele tiden.. Så jeg har dessverre ikke fått tatt noen bilder, men jeg og Mina tok noen koselige photo booth bilder i går kveld da ♥ 

Elsker den jenta ( og Silje da selvfølgelig)  ♥ 

Hva har dere gjort de siste dagene?

Vi snakkes ♥

Kribling

28.07.2013 // kl.19:14 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii babes ♥ 

Dagene, tiden og ferien bare flyr forbi. Vi er nå kommet over halveis i sommerferien, dessverre. Skulle så gjerne hatt sommerferie hele året.. Men kjenner kribling i magen når jeg tenker på hva som står fremfor meg nå. Ny skole, ny klasse, nye lærere og en helt ny start. Det kommer til å bli spennende og litt skummelt på en gang. Overgangen fra å være den eldste på skolen til å så bli den minste igjen er ganske så stor. Men det skal nok gå ganske så greit,  jeg har jo alle mine bestevenner i klassen min ♥


Ja,hehh.. Hadde ingen bilder så da ble det noen photo booth bilder istede. 

Hvem klassetrinn skal du starte på?

Vi snakkes ♥


#1

26.07.2013 // kl.13:26 // Ferie // Ingen kommentarer2 fantastiske uker i Tyrkia er nå over, dessverre. Jeg har blitt kjent med masse fantastiske folk som jeg aldri i hele mitt liv kommer til å glemme. Jeg kjenner jeg allerede savner Tiril, Synne, Emil og Marcus veldig mye. Det var de folkene som vi ble mest kjent med der nede. Dessverre kommer Tiril og Emil fra Bergen som er veldig langt unna meg. Men heldigvis bor Synne og Marcus bare 1 time unna så jeg kommer nok til å dra på besøk til dem en gang i sommer. Jeg har hvertfall kost meg masse.

Hvor har du vært i sommer?

Vi snakkes senere i dag ♥

Rihannaaaa'

25.07.2013 // kl.20:35 // Bilder // Ingen kommentarer

Hello babes <3

Nå blogger jeg fra Telenor arena. Sitter her med mamma nå. Vi venter på at Rihanna skal komme på scenen. Noen som ser ut til at kan ta sin tid, dessverre..

I morgen skal jeg få lagt ut litt bilder fra Tyrkia. Har tatt ganske så mange bilder så jeg må nok dele opp i flere innlegg. Også har jeg ikke fått lagt ut svarene på hele spørsmålsrunden min enda. Så jeg må få spilt inn resten av den så fort som mulig. Mye å se frem til her altså :)

Vi snakkes i morgen :*

Tyrkia

17.07.2013 // kl.20:12 // Ferie // Ingen kommentarer

Aloha! Nå er det en god stund siden jeg har tittet innom å sagt hei til dere. Akkurat nå sitter jeg i baren her i Tyrkia og koser meg veldig med familien min :) Jeg har hatt en utrolig fin sommerferie så langt. Det håper jeg dere også har hatt. Jeg har vært på hyttetur, camping hatt en million overnattinger og kost meg med familien min. Har tatt masse fine bilder til dere som jeg skal få lagt ut når jeg kommer hjem fra Tyrkia.

Det kom opp sånn error ting når jeg skulle laste opp bilder.. Så da ble det ikke noe bilder dessverre :( Oii, nå kom det plutselig masse kokker bærende på en svær is-kake, haha!

Hvor i verden er du?

Vi blogges :*

hits