HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

september 2012 :

Tenke litt

20.09.2012 // kl.15:05 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen. I det siste har jeg vært litt i tenke boksen angående bloggen. Er så i tvil om jeg vil slutte å blogge eller bare om jeg skal ha en pause. Jeg tror nok at jeg bare tar meg en pause også ser jeg om jeg vil fortsette eller om jeg vil slutte. Jeg har planer om nytt design og header. Så kanskje blogg lysten stiger litt da. Jeg trenger bare å ta litt bilder og så sender jeg det til Julie så hun kan fikse og dikse litt med design og header. Synes dere jeg burde slutte og blogge eller bare ta en pause ? 

Ellers så tenkte jeg at jeg skulle lage et eget innlegg om leirskolen som jeg snart skal på ♥ Gleder meg kjempe masse !! Jeg kan jo røpe hvem jeg kom på rom med da SILJE OG MARTINE !!!!! SÅÅÅÅ LYKKELIG ♥♥♥ Kunne omtrent ikke blitt bedre. Er hos Mina nå. Vi tenkte oss ut for å ta litt bilder.  Kanskje dere får se noen etter på ? Vi får se. 

Snakkes ♥

Randome videoblogg!!

11.09.2012 // kl.16:09 // Videoer // 4 kommentarer

Hallo !! Nå har jeg bare lagd en " skravle video" som bare forklarer litt om hva som skjer med sminkevideo og sånt. Så det er bare å se på den. Kan ikke si at det er noe bra kvalitet eller at den er så veldig intressant. Men det er sikkert mange som lurer på dette med sminkevideoen og sånt. Ellers så bare slapper jeg av ( nyter livet haha ).

video:capture20120911

Ikke tenkt på håret eller magen !!

Ja, hva syntes du om videoen ?

Snakkes!

Curlz !

08.09.2012 // kl.12:44 // Blogg // 8 kommentarer

Heihei, i dag har jeg og Marte sovet hos Mina ♥ Vi har bakt cupcakes og Cakepops. Det er alltid kjempe koselig og sove hos Mina. Etter på skal jeg også bake cupcakes siden Far fyller nemmelig 70 år ♥ Nå har jeg krøllet håret, eller marte har krøllet håret mitt.  Her er ialleall bilde av krøllene.Very nice, jeg blir snart hentet av mamma, og da ska jeg hjem og bake.. Planen var også å lage sminkevideo ♥

Loveyou ♥

Hvil i fred Sigrid !!

05.09.2012 // kl.19:50 // Blogg // 4 kommentarer

Ja, HVIL I FRED SIGRID SCHETNE ♥♥ Helt utrolig trist det som har skjedd med henne! Onde Onde menn. Man får en oppvekker når noe sånt skjer.. Først Breivik, og nå detta.

Sigrid var innmari pen !! Og virket som en hyggelig og livlig jente. Hun får det nok fint dit hun drar ♥ ♥ ♥

Ellers så har jeg absolutt ikke vært i form.. Føler meg SLAPP SOM EN STRØMPE!! Og enten så renner nesa eller så er den tett. Har blitt litt mye i det siste..  ukene blir sånn : slitne skole dager og 5 treninger i uka. Og da i tillegg når du er i dårlig form så blir det ikke helt tipp topp. Sånn føler jeg, jeg ser ut :

Fant det på google.. Ganske ekkelt, men veldig sant. Nå sitter jeg å ser på Hotel Cæsar. Så jeg får se ferdig det også snakkes vi. Sorry for ELENDIG blogging !!

LOVE FRIDA ♥♥♥

hits