HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

september 2013 :

butterfly

28.09.2013 // kl.13:52 // Blogg // Ingen kommentarer

I dreamed I was a butterfly, flitting around in the sky; then I awoke. Now I wonder: Am I a man who dreamt of being a butterfly, or am I a butterfly dreaming that I am a man?

fredag den trettende

13.09.2013 // kl.21:56 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii, ulykkedag i dag ja. Jeg er egentlig ikke sånn veldig overtroisk, men eg jo litt nervøs. Dagen startet supert uten noen "problemer". Helt frem til vi skulle spille fotball kamp.. Rundt 15 minutter inn i første omgang klarte jeg selvfølgelig å "skade" meg. Det var en jente som stod ca tre meter unna. Hun skøyt en sinnsykt hard ball som traff meg rett i kjeven. Jeg holdt meg i rundt 2 minutter også knakk jeg sammen. Hadde så vondt så vi måtte stoppe kampen et øyeblikk. Men siden jeg er den eneste keeperen vi har så måtte jeg nesten spille hele kampen. Det gikk helt greit, men hadde sinnsykt vondt! Vi tapte kampen 6-0, noe som egentlig var ganske ufortjent!

Har det skjedd noe med dere i dag?

Vi snakkes <3

ehh..

12.09.2013 // kl.22:04 // Videoer // 2 kommentarer

I går pratet jeg så vidt om at jeg hadde spilt inn en videoblogg. Flinke meg fant ut at jeg hadde glemt å trykke på REC. Så da ble det ikke noe spørsmålsrunde svar nå, men jeg kan prøve å spille den inn en annen dag hvis noen ønsker det! Jeg syntes at jeg burde lage en videoblogg når jeg først hadde pratet om det, så da fant jeg bare på noe. Og video ble det, håper dere liker den ♥

Haha, håper ikke dere syntes den var for teit da! Dette er altså en typisk videoblogg feil som de fleste har.

Vi snakkes ♥

Vet du alt om meg?

11.09.2013 // kl.19:27 // Videoer // 4 kommentarer

Heii ♥ Vi sluttet tidlig på skolen i dag. Så da hadde jeg jo god tid til å lage en video til dere. Jeg fant ut at jeg skulle lage en 10 ting dere kansje ikke vet om meg! Det var ganske så vanskelig å finne på ting dere ikke vet om meg. Men omsider fant jeg ut noen ting og da var det jo bare å spille inn videoen før jeg glemte det igjen, hahha ♥

 

Hva skjer med at jeg ALDRI får et fint "forside bilde" på videoene mine????

Lærte du noe nytt om meg?

Hår forresten spilt inn en videoblogg til! Når vil dere ha den?

Vi snakkes da ♥ 

the key

05.09.2013 // kl.15:31 // Blogg // 2 kommentarer

Ja! Jeg lever.. "Du må blogge, du må blogge, du må blogge" . Ja, jeg er fullstendig klar over det og jeg føler at det ikke hjelper om jeg bare sier unnskyld. Det har seg sånn at hele grunnen til at jeg ikke har blogget er rett og slett fordi jeg har ikke tid. Jeg hadde sett for meg at jeg kom til å ha tid til å blogge minst 1 innlegg om dagen. Men, jeg trener hver eneste dag og jeg har omtrent null enrgi når jeg kommer hjem. Og dere tenker sikkert ja, men i helgene har jeg sikkert mye tid. Og jepp det har jeg egentlig, jeg bare prioriterer litt feil. Prøver jo å bruke alt av fri til å samle opp mest mulig krefter så jeg er klar for nye skoledager og treninger! Men jeg får prøve å oppdatere bloggen oftere enn det jeg har gjort til nå i det minste ♥ Har lyst til å lage en videoe snart, noen forslag? ååh ♥ den er såå god! Fikk den for noen dager siden og er helt avhengig.

 

hits