HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

oktober 2012 :

Girl's night

31.10.2012 // kl.21:59 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle herlige folk ♥ I dag er det jo Halloween!! Det er sikkert veldig mange som har gått rundt i dag og sånt. Noe jeg ikke har. Siden jeg hadde jentekveld her hos meg. Det var Mina, Marte, Martine og meg. Det har vært super koselig! Vi har spist cupcakes, popcorn og litt annen snacks ♥ Jeg tokk dessverre ikke noe bilder. Tiden fløy og vi hadde det super gøy. Så det var ikke akkurat det som var det viktigste for meg. Ellers så må jeg takke masse for at Julie linket til bloggen min i går. Så jeg hadde veldig høye lesertall. Noe som er utrolig gøy for meg. Håper det fortsetter da.Jeg håper dere også har hatt en utrolig koselig dag i dag. I morgen skjer det ikke noe spesielt med meg. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å få til et par innlegg og kanskje så kan jeg legge ut en liten overraskelse også. Vi får vente og se hva som skjer da. Jeg har også lyst til å lage videoblogg snart, men jeg må nesten lage meg en youtube bruker først. Sånn at videoene blir bedre kvalitet og finere. Så det er bare å komme med forslag til hva jeg kan lage video om. Så får jeg prøve å se hva som skjer.

Snakkes ♥

 

Ny start, nye mulighter!

29.10.2012 // kl.18:53 // Blogg // 8 kommentarer

Heii ♥

Jeg er nå tilbake for fult. Jeg har hatt en lang pause eller hva jeg skal si. Som dere ser så har jeg endelig fått nytt design og header. Det er fantastiske Julie som har lagd det. Hun er så flink til design og alt det greiene der. Jeg har ikke akkurat så mye peiling på sånt, så da er det jo fint å ha en så snill kusine! Jeg har jo ikke hatt noe som helst av blogglyst i det siste som dere kanskje vet. Den er fortsatt ikke helt på plass, men den begynner å bli bedre nå. Nå er det bare å håpe at jeg ikke har mistet alle leserne mine !!

Ellers så har jeg hatt det veldig bra i det siste. Jeg har jo vært på leirskole som jeg har nevt x-antall ganger at jeg skulle. Det var etter all forventning og enda mye bedre!! Ble kjent med så mange herlige mennesker. Det var veldig tungt for meg å måtte dra fra folka.. Grein i 1 time, haha. Jeg skal lage et eget innlegg om leirskolen så dere får vite litt mere. Hvis dere er intrissert i det ♥
Jeg håper du fortsetter å lese bloggen min da ♥

Loveu all ♥

hits