HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

oktober 2013 :

65

29.10.2013 // kl.13:00 // Blogg // 8 kommentarer

Tror egentlig ikke jeg gidder å ta opp en gang at jeg ikke har blogget på en stund. Det har på en måte bare blitt sånn. Trening, skole og venner thats the reason. Frem over tror jeg at bloggingen blir litt sånn her og der. Heldigvis er fotball sesongen ferdig nå. Så da har jeg fri tirsdag og torsdag som vil si mere tid ♥ Det eneste som er vanskelig er lys. Nå som det er høst og snart vinter er det vanskelig å rekke å få tatt bilder før det er helt svart ute.

Ellers har jeg veldig lyst til å begynne å lage flere videoer! Syntes det er så utrolig gøy også får jeg så mye positiv respons på det. Så gjerne kom med forslag til hva jeg kan ha video om. 

Har du ett video tips?

Vi snakkes ♥

Im´ proud to call myself a belieber

28.10.2013 // kl.20:36 // Videoer // 1 kommentar

ååh ♥ Det finnes virkelig ikke noe vondt i den gutten! Så at noen faktisk klarer å hate en så herlig gutt er faktisk ganske utrolig. For dere som ikke så på videoen, så får dere høre hva Justin gjør for folk her i verden som ikke har det så veldig lett. Og det er fatisk helt utrolig. Jeg har så mye respekt for den gutten og jeg elsker alt ved han ♥ Så før dere slenger masse dritt om Justin bør dere faktisk se og høre hva han gjør for folk her i verden. 

sophisticated

08.10.2013 // kl.21:57 // Blogg // 2 kommentarer

Hello ♥ På søndag var Silje hos meg. Vi tenkte da at vi kunne utnytte det fine været til å ta litt bilder. Som dere kanskje ser så trenger jeg virkelig å få fikset opp i designet mitt og ikke minst få bytett ut headeren min. Jeg er ikke helt sikker på om jeg kan bruke de bildene vi tok, men jeg skal se litt nærmere på dem.  Noen av dem syntes jeg ble gankse så fine, så vi får se hva det blir til!

Stylepit

06.10.2013 // kl.13:20 // Videoer // Ingen kommentarerSom jeg sa i videoen så vant jeg et gavekort på 1000 kroner fra Stylepit. Jeg har på en måte "glemt" å fortelle dere det. De fleste av dere har vel allerede lest det på bloggen til Anniken da. Hva syntes du om tingene jeg bestilte meg?

Innkjøp fra onsdag

04.10.2013 // kl.21:41 // Videoer // 3 kommentarer

Heii ♥ På onsdag var jeg og Bessa på sandvika og Liertoppen! Jeg trengte å få kjøpt inn litt høst tøy osv. Så jeg har nå fått redigert videoen til dere, so here you go ♥
Jeg driver å redigerer en ny video til dere nå. Er litt usikker på når jeg legger den ut, men blir nok enten i morgen eller på søndag! Kommer ann på når jeg får redigert den ferdig og når dere vil ha den. Så når vil dere ha neste video?
Har du vært ute på "høst shopping" enda?

hits