HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

oktober 2014 :

forandring i planene

17.10.2014 // kl.16:30 // idrett // 1 kommentar

Heihei, når dere leser det her sitter nok jeg antagelivis i bilen på vei opp til Hamar. Dette innlegget er da forhåndspublisert som dere sikkert skjønte. Det har nemlig skjedd litt forandring i planene. Jeg skulle egentlig spille håndball kamp på lørdag, men så blei den avlyst. Også skulle 98´er laget til Solberg opp til Hamar på en fotball cup der og siden jeg er keeperen dems. Så var det jo ganske naturlig at jeg skulle bli med dit, men pga håndballen skulle jeg være hjemme. Men så skjedde det litt forandringer, kampen ble flyttet, så jeg bestemte meg derfor for at jeg skal bli med til Hamar. Gleder meg ekstremt mye og kjenner det skal bli deilig med cup igjen. Forrig cup jeg var på var vel Sandar cup og før der var jeg på Dana cup (bildene under er fra Dana cup)." Evertime i step onto the pitch, all my troubles go away, the only thing that matter on the field, it the beautiful game "

ahh, fysøren som jeg savner den cupen her. Det skjedde så mye bra på den turen og jeg føler laget fikk mye bedre samhold etter en uke sammen i Danmark på en ganske hektisk cup! Vi gjorde det ikke akkurat så veldig bra fotballmessig, men vi hadde det ekstremt gøy for det ♥

Jeg kommer hjem igjen på søndag så vet ikke helt om jeg får blogget så mye der borte. Må nesten se ann om det er wifi eller ikke, hvis ikke får jeg bruke 3G. Har planer om å forhåndspublisere innlegg, så jeg holder meg til den planen enn så lenge. Vi snakkes ♥ 

Q: Spiller noen av dere fotball?

golden details

16.10.2014 // kl.16:17 // Outfite // 5 kommentarer

Genser: Vivikes // Bukse: Pm // Sko: Converse, kjøpt i Usa // Kjede: Lindex // Klokke: ??? 


Hallo alle sammen ♥

For øyeblikket sitter jeg på rommet, veldig stressa. Skal spille kamp om ikke så altfor lenge og jeg har en del ting jeg må gjøre før jeg er klar til kamp, så nå får jeg raska på her! Antrekks bildene over tok jeg på tirsdag. Silje var fotografen så takk til deg. Toppen er helt ny, kosta 70kr på salg og syntes blomstene gjør genseren veldig fresh. Syntes også at kjede og klokken er med å gir antrekket ett lite ekstra piff. Nok om det, jeg må si tusen tusen takk for all den positive responsen etter første innlegg. Ble litt satt ut for jeg visste ikke helt om folk kom til å lese bloggen igjen, men det var tydligvis en del som satt stor pris på det. Det gir jo meg også ekstra mye motivasjon til å blogge mer :)

Hvor mange innlegg og sånn jeg får lagt ut om dagen er jeg ikke helt sikker på. Trener hver dag så må forhåndspuplisere en del innlegg, men det skal nok gå fint! Må bare komme meg inn i rutinen. Ellers har jeg nettopp fått meg jobb noe som er veldig gøy. Hadde første jobb dag på onsdag og det gikk supert. Gleder meg allerede til i morra hvor jeg skal ha jobb dag nr.2 ♥ Jeg jobber i byen hos urmaker Arne Øen ( min morfar ). Så hvis noen trenger å fikse klokka si eller få ny så er det bare å ta turen innom. 

Åpningstidene:

Mandag - onsdag    09:30 - 17:00
Torsdag                    09:30 - 18:00
Fredag                    09:30 - 17:00
Lørdag                    10:00 - 15:00

Q: Hva syntes du om antrekker? 

autumn.

15.10.2014 // kl.16:00 // Bilder // 1 kommentar
Ahh, høsten må jo være den koseligste årstiden av de alle. Jeg personlig er jo et sommer menneske og elsker sommeren mer enn noe annent. Men høsten er definitivt den kosligste. Store deilig strikkegensere, store skjerf, fine luer, deilige votter, seine kvelder der man ligger godt pakket inn under dyna med en god kopp kakao, ja det er høsten for meg! Følelsen av å kunne gå rundt på skolen i store deilige strikkegensere er jo helt fantastisk. Ikke bare er det deilig, men etter min mening er det jo også dødsfint ♥ Ikke minst er det jo så fantatsisk mye fine farger om høsten!! Ute er det masse gul/oransje blader som ligger strødd rundt langs gatene. Klesskapet blir fylt opp med masse fine burgunder farger og alt blir så mye finere. 

Jeg føler også at man kommer mye nærmere venner og familie på høsten. Jeg høres sikkert helt sprø ut nå, men det er jo sant. Det blir mye mere kosing, man vil hele tiden varme hverandre og det er rett og slett bare noen herlige måneder propp fulle av masse kosing ♥ ♥ ♥ ♥

Q: Hva er dine tanker om høsten?

Det har vært et stort savn

14.10.2014 // kl.19:17 // Blogg // 5 kommentarer

Hallo alle sammen ♥

Wow, jeg hadde aldri trodd den dagen her skulle komme. Jeg var helt sikker på en ting, og det var at jeg aldri trodde skulle starte å blogge igjen! Jeg var ferdig med bloggen, den tok for mye tid og jeg ville begynne å prioritere litt anderledes. Det er nå snart et halvt år siden jeg postet mitt siste innlegg og fy søren som tiden har gått. Jeg har savnet det her. Savnet å få tilbake meldinger, savnet at folk maser om flere innlegg, savnet å skrive. For det er rett og slett det jeg har. Jeg har savnet alt sammen så fryktelig mye. 
Det jeg har savnet aller mest det er å skrive. skrive hva jeg føler, skrive hva jeg tenker og skrive om hvordan jeg har det. For det er ikke det samme å legge ut et instagram bilde med noen kort linjer med hva jeg føler. Eller å skrive en lang melding til venninne mine om hvordan jeg har det. Det er ikke det jeg vil. Jeg vil skrive alt, jeg vil skrive side på side med hva jeg føler. Og det jeg føler akkurat nå er en lykkelighets følelse, en mestrings følelse, fordi jeg klarte faktisk å sette meg ned og skrive det innelgget her. Jeg har hatt så ekstremt lyst til det her lenge. Jeg følte det var het feil å bare la bloggen stå åpen. Jeg måtte komme med en forklaring på hvorfor jeg ikke har lagt ut innlegg på kjempe lenge. Jeg har gått å tenkt på at enten skal jeg legge ut et innlegg hvor jeg "takker for meg" eller så skal jeg fortsette. Og det har seg sånn at jeg tror nok det blir den siste. Lysten bestemmer denne gangen. Hvor lenge lysten kommer til å dra meg frem får tiden vise. Men enn så lenge kommer jeg til å fortsette å blogge. Og jeg skal bli flink, jeg vil oppnå noe og jeg vil nå frem til folk. Denne gangen vil jeg ikke bare poste masse hverdags innlegg med noen videoer i ny og ne. Nei for nå vil jeg nemlig skrive om litt mer alvorlige ting. Om jeg får det til er det ingen som vet, men jeg skal prøve mitt beste.

Jeg kommer så klart til å legge ut hverdags innlegg, outfite bilder, videoer og sånt også. Men i tillegg til alt det vil jeg skrive om litt andre ting. Litt mer alvorlig ting og kanskje litt personlige ting, vi får se hva det blir til. Men er det en ting som er sikkert og visst så er det det at nå skal jeg faktisk klare det her. Jeg skal blogge gjevnlig og jeg skal ha kvalitet på det jeg legger ut!

I det siste har det vært folk som har kommet bort å sakt at de leser bloggen min hver dag og gleder seg masse til jeg skal begynne å blogge igjen. Det er da jeg kjenner på det. Jeg merker jeg får en klump i halsen og føler at nå må jeg faktisk få lagt ut no snart. Om det så er 1,2,10 eller 1000 personer som leser innelggene mine bryr jeg meg ingen ting om, så lenge den ene jenta som stadig kommer bort å sier hun elsker bloggen min blir glad for det jeg poster, ja da kommer jeg til å fortsette. For det er det jeg bryr meg om. Jeg vil gjøre folk glade ♥

Så da håper jeg noen av dere ble glade for at jeg er tilbake igjen? Og hvis det er noe spessielt dere vil jeg skal skrive om så gjerne legg igjen en kommenter. Da hadde jeg blitt veldig glad! 

hits