HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

november 2012 :

24.11.2012

24.11.2012 // kl.12:36 // Blogg // 1 kommentar

Hei, jeg må bare beklage å si at jeg å Silje  ikke fikk spilt inn spørsmålsrunden min. Siden You Tube videoen tok " litt " lengre tid enn jeg trodde!! Denn ble ikke lagt ut før klokka 02.30 eller noe i natt, og da lå jeg å sov. Men jeg har endelig lært meg å redigere videoer på Imovie. Så da er det bare for meg å dra til venninner som har mac, neida.. Men jeg får prøve å lage noen videoer når jeg først er hos en venninne med mac. Det hørtes litt dumt ut!! Men hvertfall samma det.. " overraskelse videoen " ligger ute på youtube nå. Så det er bare å søke opp kanalen min Fridaacorneliaa. 

Ellers så har jeg sovet hos Silje i natt. Og etter på skal jeg spille håndball kamp i Eknes hallen. Vi skal spille mot Skoger. Vi har nok en ganske så stor mulighet for å vinne den kampen. Og etter kampen så skal jeg ikke noe spesielt. Jeg skal kanskje finne på noe med Marte. Noe som er UTROLIG lenge siden, dessverre. 

Ferdig

23.11.2012 // kl.23:38 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei, nå vil jeg bare si ifra om at spørsmålsruden er ferdig. Jeg skal spille den inn nå, også redigere den. Så den kommer nok i morgen ♥ Jeg har også en liten " overraskelse " på lur til dere. Den kommer ut om ikke så veldig lenge, ca 1 time eller noe. Så det er bare å glede dere. Jeg må bare si TUSEN TUSEN TUSEN TAKK til alle spørsmålene. Til å være min blogg er det egentlig veldig mange spørsmål!! Å jeg setter utrolig stor pris på at så mange leser bloggen min. 

PS.. Jeg rekker ikke legge ut " overraskelsen " på bloggen. Så gå inn på youtube å søk opp Fridaacorneliaa. Så ser du min bruker, og der kommer videoen til å ligge om ca 30 min eller noe sånt.

?? 

Da er det bare å glede seg til " overraskelsen" ♥

Noen som kan gjette hva det er ?

Klikk!!

15.11.2012 // kl.21:38 // Blogg // 6 kommentarer

Pc-en min er helt klikk når jeg laster opp videoer. Så jeg får prøve å laste opp videoene på mamma sin data. Så da kommer det dessverre ikke noe video enda. Måtte bare ha en kjempe kjapp oppdatering!! Så snakkes vi i morgen <3

Spørsmålsrunde svar på vei

15.11.2012 // kl.16:14 // Blogg // 1 kommentar

Nå skal jeg vært øyeblikk lage svarene på spørsmålsrunden. Har egentlig lagd den alt, men den varte i litt over 15 min !! Så jeg tror nok at jeg heller tar å deler opp å lager 2 nye i stede for 1 lang ♥ Kameraet lader nå, men det tar jo ganske lang til å lage den og legge den ut. Får dessverre ikke redigert den, siden jeg har ikke noe program som funker. Men jeg skal prøve å se hva jeg får til da. Tusen takk for så mange spørsmål ♥ 

Webcam bilder... 

Videoen kommer nok ikveld en gang ♥

Spørsmålsrunde

12.11.2012 // kl.19:38 // Blogg // 19 kommentarer

↑↑↑↑↑↑↑↑ Ja, overskriften sier vel det meste.. Jeg tenkte jeg skulle sette i gang en liten spørsmålsrunde. Jeg kommer til å svare på video tenker jeg. Så jeg håper det kommer inn MASSE spørsmål jeg kan svare på..

                                                 


                                                 


Ikke de beste bildene, men... Bilder er bilder ♥ 

Noe du lurer på til spørsmålsrunden ?

Polyvore

12.11.2012 // kl.13:47 // Inspirasjon // 2 kommentarer

Hello ♥ Nå har jeg prøvd å sette sammen et lite outfite i Polyvore. Jeg trodde det kom til å gå kjempe fort.. Men det tok visst litt lenger tid en jeg hadde regnet med. Det var så vanskelig å velge mellom så mange antrekk, men jeg fant ut av hvordan det skulle bli til slutt da. Polyvore er en kjempe smart nettside hvor du kan få MASSE inspirasjon!! Det står også hvor alle tingene er fra og hvor mye det koster hvis man er intressert i å kjøpe noe. Jeg skjønnte ikke helt hvordan man skulle få det inn på bloggen. Men til slutt fant jeg ut at jeg måtte lage meg en bruker. 
Man kan selvfølgelig gjøre mye mere ut av det.. Sånn som å sette inn sminke, bakgrunn, tekst og sånne ting. Men siden det er første gang jeg har gjort det. Så tar jeg heller å venter til jeg kommer litt mere inn i det. Tenkte jeg skulle prøve å få til noen sånne innlegg innimellom hvis det kan friste. Her er link til POLYVORE. De er bare å prøve seg fram. Utrolig gøy og veldig enkelt ♥
Hva syntes du om antrekket ? Burde jeg ha flere sånne innlegg ?
Blogges ♥

Anbefalelse !!

11.11.2012 // kl.22:31 // Videoer // Ingen kommentarer

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

 

 ♥ ♥ ♥

Hva syntes du ? 

 

Min form for humor !!

05.11.2012 // kl.18:45 // Videoer // 4 kommentarer

Hei ♥ Jeg stikker på trening nå, men jeg tenkte jeg kunne slenge med et super kjapt innlegg. Siden jeg ikke helt vet hva jeg kan skrive om. Så tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen morsomme videoer fra youtube. Jeg har litt spesiell humor, haha.

 

Hun er så søt ♥♥

Jeg syntes nesten litt synn på han.. haha  ♥

 

 

Hva syntes dere om videoene ?    Hvem likte dere best 1.2.3 eller 4 ?

Loveu ♥

Chilling with the best !!

04.11.2012 // kl.16:53 // Venner // 2 kommentarer

I natt har jeg sovet hos herligste Martine ♥ Vi har kost oss masse, sett på film og sovet lenge ♥♥ I stad kom Mina en tur ned til meg og Martine. Vi har sett på film (igjen)... Vi har også tatt litt bilder da.Kjempe glad i dere ♥

Tomter skole !!

03.11.2012 // kl.19:59 // Blogg // 7 kommentarer

I dag så har jeg og Martine vært på ski storsenter. Grunnen til det var fordi vi skulle se igjen de fra leirskolen. Det var så fantastisk å se de igjen..  Vi gikk litt rundt å snakka, kikka i butikker og spiste lunsj. Det var super koselig ♥ Når jeg sier vi så mener jeg.. Martine, meg, Mathilde, Thomas, Vegard, Noah og ikke minst Julie. Mathilde søta  ♥Herlige Julie ♥Thomas ♥Vegard ♥Verdens beste Noah ♥Det var egentlig litt flere som skulle komme, men de kunne dessverre ikke. Det var jo fint å se igjen noen da !! Skulle veldig gjerne ønske at Marie også kunne komme.. Men sånn skjer, man kan ikke alltid være med på alt. Dårlig kvalitet på bildet. Men dette er da Marie ♥ Savner deg masse jenta mi !! 

Loveu all ♥

 

hits