HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

november 2013 :

big hair, don´t care...

29.11.2013 // kl.19:11 // Blogg // 5 kommentarer

Heisann ♥ på onsdag hadde vi et valgfag "prosjekt" på skolen. Som gikk ut på at vi skulle ta 35 bilder til en blogg vi har. Og da benyttet jeg muligheten til å ta noen "selfies". Jeg tok jo så klart noen ordentlige bilder også, men på den bloggen her viser jeg bildene av meg selv ( selvdigger...)!! 

Hvis noen skulle lure: Genser: Hamton Republic (Kappahl)  Bukse: Super flex (Bik bok) Jakke: Only

Ellers sitter jeg her hjemme å spiser brownies, namnam ♥ Også sitter jeg å venter på at håndball kampen til Norge skal starte!

♥♥♥♥

♥ Hair-Shower routine ♥

28.11.2013 // kl.19:25 // Videoer // Ingen kommentarer

HELLO ♥ Jeg satt å kikket inne på iMovie i stad for å se om jeg fikk fikset det med spørsmålsrunden. Noe jeg ikke fikk, men i stede fant jeg ut at jeg kunne redigere sammen en hair-shower routine som jeg spilte inn for en god stund siden. Så da gjorde jeg like gjerne det sånn at dere i det minste kunne få en video! Så skal jeg se om jeg heller skal spille inn spørsmålsrunde svarene på nytt i morra, men vi får se hva som skjer. "se hva som skjer" - tv2... gud, jeg har dårlig humor, hhaha!

Hva syntes dere om sånne typer video?

26.11.2013

26.11.2013 // kl.20:15 // Blogg // Ingen kommentarer

Hello ♥♥ Da er del 1 og del 2 av svarene på spørsmålsrunden spilt inn! Jeg har bare et lite problem med at jeg ikke får filmene inn på iMovie. Jeg ver ikke helt hvorfor, men jeg skal prøve å få fikset det så fort som mulig od da kommer det videoer på løpende bånd. Etter jeg hadde spilt inn begge videoene fikk jeg en god del spørsmål til. Så det er ikke forsent å stille flere spørsmål, fordi jeg skal ha en del til. Så hvis du lurer på noe så er det bare å stille spørsmål >HER<. savn.. ♥♥

forresten i dag er det 2 mnd til jeg har bursdag, hihi..

lurer du på noe?

24.11.2013 // kl.19:09 // Blogg // 17 kommentarer

Oi, wow! Den følelsen av å trykke på "nytt innlegg" var veldig spesiell må jeg si. Jeg har jo ikke blogget på en god stund nå. Det har jeg veldig dårlig samvittighet for..

Hei forresten ♥ Siden forrig innlegg tror jeg det har skjedd en god del. Jeg tenker at jeg kjører i gang med en spørsmålsrunde nå. Så hvis det er noe dere lurer på så kan dere få svar på det. Dere får svarene i video så fort jeg har fått nok spørsmål. Jeg har veldig lyst til å spille inn masse videoer til dere. Jeg vet bare ikke hva jeg skal lage videoer om.. Så da lurer jeg på om dere har noen forslag til video? Og om det er noe dere lurer på til spørsmålsrunden?hits