HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

desember 2010 :

Pause!

19.12.2010 // kl.10:37 // Blogg // 1 kommentar

Halloisen! Nå har jeg  bestemt meg. Jeg skal ikke blogge noe mere frem til jul. Kanskje litt men det er ikke helt sikkert. Mamma hadde bursdag i går:-D Nå er det bare 5 dager til jul, og det er 38 dager til min bursdag. Men nå må jeg nesten stikke jeg . Ikke så stort innlegg men må stikke<33Outfit fra mandag:-p

Ganser  Bergans

Bukse    Wherehause

Singlet   Bikbok<33

Klemzzzzzz<33

Noe du synes jeg burde gjøre bedre?

13.12.2010 // kl.16:46 // Blogg // 2 kommentarer

Helloisen :-D Noen som synes at det er noe som jeg burde gjøre bedre på bloggen? Jeg prøver å skrive sånn at det blir lettest for dere å lese<33 Men dere lurer sikkert på hvem blogger som jeg leser. Jo her er noen av dem:

www.theaasophiee.blogg.no

www.lineehimani.blogg.no

www.voe.blogg.no

www.juliehu.blogg.no

www.shootingstaaar.blogg.no

www.bessas-blogg.blogspot.com

www.elinehusvaer.ipublish.no

www.linni.blogg.no

Det er noen av dem<33 det er mange flere da<33

Snakkes<33

Venninne besøk<33

10.12.2010 // kl.17:14 // Blogg // 2 kommentarer

Helloisen<33 Nå sitter jeg hos en venninne av meg. Jeg er sammen med Victoria også. Vi er akkurat ferdig med å spise en goooooooood middag. Vi spiste wiener pølser(yam yam) I dag har vi egentlig hat en veldig kjedelig dag på skolen! Det eneste som har vært morsomt var i siste time fordi at da fikk vi seigmann av rektor. Du er best rektor, Men i dag har jeg egentlig ikke gjort noe mere enn dette. Resten av kvelden vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Men jeg tipper at vi får en digg kveld.Er det flere enn meg som er glad i venninnene sine?

Snakkes<33

Her er historien min<33

09.12.2010 // kl.15:47 // Blogg // 2 kommentarer

Her er den jeg tror jeg skriver den inn jeg så kan dere lese den;

 

 

                                               Den vonde drømmen

-Hei jeg heter Frida, dette er en helt vanelig dag for meg ? hadde jeg trodd?

Jeg kom hjem fra skolen en dag alene, jeg satt meg ned for og slappe av. Men det blei ikke lenge jeg klarte å sitte nede. For jeg hørte plutselig masse rare lyder. Jeg kunne ikke tenke meg hva det var for noe. For det var en veldig rar lyd egentlig. Så jeg tenkte: - Ja ja jeg får vel gå og sjekke ut hva det er for noe rart, og jeg fikk et stort sjokk når jeg så hva i alle dager som hadde skjedd her. Jo da det var som å se i en grise binge i gangen, det var potter som var knust, og det var bilder som var slengt ned i trappa. Så jeg tenkte at jeg måtte rydde opp dette rotet. Etter jeg hadde gjort det så gikk jeg for å hente meg litt å drikke på. Jeg tok meg et glass med vann, men jeg hentet mobilen min etter jeg hadde helt oppi drikke. Og når jeg kom tilbake så var glasset tomt!!! Jeg bare sa til meg selv det er bare en drøm det er bare en?. Men det kan jeg love deg at det var det ikke! Klokken var nå 20.00. Jeg var litt sliten og ikke minst redd!!! Jeg gikk og la meg for jeg regnet med at jeg kom til å bli vekt i natt. Så jeg gikk opp for å legge meg. Jeg ville lese litt før jeg sovnet, jeg fant en bok som så veldig spennende ut. Så jeg leste hva som sto uten for boken?. Det var bilde av noen flaggermus og tror du ikke der skjedde det. RIIIIIIIIIIING alarmen gikk! Jeg snudde meg fort som fy fordi at alarmen hørtes virkelig ut som flaggermus. Jeg trodde at det sto fult av flaggermus i dør åpningen. Jeg løp ned trappen, jeg tråkket ikke mer enn på 3 trinn sånn ca. For jeg var liiiiiiivered! Men det var vist ikke nok det nei, for der går vist strømmen over hele byen! Jeg trodde at jeg kom til og død. Jeg tenkte bare dette her kan ikke være sant! Jeg måtte klype meg hardt i armen, ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆUUUUUUUUUUUUUUUUUUU jeg spratt opp av senga! Jeg sa til meg selv: Fyyyyyyyy fillern for en ekkel drøm. Dette kan ikke være sant! Jeg ble utrolig glad når jeg fikk vite at dette kun var en drøm. Jeg hoppet i taket og skrek jippppppiiiii så da var alt greit. Så jeg gikk ned trappen, for jeg var litt sulten. Jeg lagde meg litt mat. Det var ikke bare, bare å gå ned trappen assa for jeg var fortsatt litt redd! Men det viste seg at alt gikk bra til slutt. For det kom ikke flere ånder til meg, alarmen gikk ikke mer. Ingen ting skummelt skjedde igjen. Jeg fikk meg en fin hver dag som jeg hadde forventet.

 

Det  var altså min historie.

Fint om dere legger inn en kommentar om ossen den var:-D 

Jeg klarer ikke!!!

09.12.2010 // kl.15:44 // Blogg // 1 kommentar

Nå må jeg klype meg i armen sånn serriøst, jeg klarer ikke og holde noen ting jo. Jeg sa til dere at jeg skulle skrive annen ver dag. Men jeg glemmer det. Men på fredag skulle jeg egentlig blogge fordi at da var Marte hos meg men da klikket jo selvfølgelig nettet!!!! Også blir det ikke noe TID til det! Så nå blogger jeg. Mens jeg ikke har blogget så har jeg faktisk Spilt håndball kamp( gikk dorlig tapte alle 3 kampene) Vært på gulskogen med BESSA<33 Du er verdens beste du Bessa<33 også har jeg hatt overnatting av marte<33 Også har jeg vært på skolen. Jeg tror jeg fryser i hjæl .Uansett hvor jeg er så fryser jeg. Også har vi hatt en lekse på skolen nå som vi skal skrive en spøkelses historie. Det er ikke akkurat det jeg er best på her i verden så da ble det heller en Ånde historie. Men det går nok bra det og. Jeg legger den ut i et eget innlegg etter at jeg har lagd ut det her. Men nå om ikke så altfor lenge så skal jeg på innebandy trening:D Elsker innebandy<33


Glemmer ikke detta eller hva Marte?

Flere enn meg som synes det er kalt ute?

hits