HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Meg :

gårsdagen i bilder

26.01.2014 // kl.19:07 // Meg // Ingen kommentarer

Yeeee ♥ Dette blir da mitt første innlegg som fjortiss, haha! Jeg har da bursdag i dag (applaus for det). I går feiret jeg og Martine bursdag hjemme hos meg. Det ble en utrolig koselig og vellykket kveld. Vi så på film, spiste masse godt og lo masse masse masse ♥♥

Meg & Martine ♥


Hele gjengen samlet, elsker dere ♥

Elsker dette bilde, haha! Se så søt Louise er ♥
En kjempe fin kveld, som jeg kommer til å huske i lang tid fremover ♥


Akkurat nå feirer jeg voksen bursdagen min. Og så sosial som jeg er sitter jeg og Håvard (fetteren min) oppe, haha! Jeg har tatt litt bilder fra i kveld også, men vet ikke om jeg kommer til å legge de ut.. Det er liksom bare bilder av meg og kakene, ahah. 

Kjenner dere noen som har bursdag i dag?

♥♥♥♥♥♥

Er du seriøs?

21.04.2013 // kl.20:17 // Meg // 2 kommentarer

Uff, bloggfraværet mitt er ganske så bra nå!! I går var jeg på sentret med Marte, og da tenkt jeg at jeg skulle smekke sammen en liten innkjøpsvideo. Og jeg gjorde det også, men det funket ikke å redigere.. Siden jeg filmet den med kamera fikk jeg ikke lagt den inn på Imovie av en eller annen rar grunn! Så da skulle jeg legge den ut uredigert, men så funket ikke det heller. Og da kjente jeg at det kokte inni meg. Det førte jo heldigvis til noe bra da,hahaha. Siden da fikk jeg jo lagd en liten video, men den er bare klein og useriøs. Hvis du orker å se gjennom hele videoen fortjener du medalje, hahaha :)))  

Heldig med startbilde der ja! Ellers var jeg jo på Justin bieber konsert å onsdag. Tok en del bilder med telefonen min som dere kankje vil se? Det var den sykeste dagen i hele mitt liv! Jeg kunne stått i kø i over 24 timer bare for å få se Justin opptre en gang til ♥ 

Så du på hele videoen? Vet du hva jeg kan gjøre for å få inn videoer fra iphoto til imovie?

Vi snakkes da ♥

13 år idag!

26.01.2013 // kl.17:14 // Meg // 6 kommentarer

Yeee! Endelig 13 år. Har ventet lenge på denne dagen. Ikke fordi det er så veldig stort å bli 13, men fordi jeg elsker å ha bursdag! Jeg ble vekt klokka 8 i dag av bursdagssang og kjeks. Vi har sånn tradisjon her hjemme at når en har bursdag starter vi dagen med bursdagssang også spiser vi rundstykke med egg og drikker hjemme laget kakao og krem <3 Men mamma var ikke hjemme. Så da ble det sang gjennom telefonen og ikke noe kakao. Men i morra da blir det kakao og krem siden da er mamma hjemme!

Etter sang, mat og alt det der så gikk turen opp til Solberghallen for å spille håndballkamper. Vi tapte dessverre begge kampene, men jeg er ganske så fornøyd med spillet vårt. Noen ting som kan endres på, men det tar vi igjen neste helg <3 Etter kampene så dro jeg, pappa og Fredrik på Buskerud for å handle inn litt mat og sånt. Og nå sitter jeg her og er klar for å spise hjemmelaget pizza med familien.
Snakkes <3
Hva har dere gjort i dag ?

Jeg ser sånn ut i dag!

05.02.2012 // kl.15:03 // Meg // 4 kommentarer

Glemte å legge ut bilde av hvordan jeg ser ut <3

Nå må dere hjelpe meg litt. Siden nå ligger jeg på 30. Plass på topp lista :( så nå må dere hjelpe meg <3

Blogges <3

- Frida <3

hits