HOVEDSIDE OM FRIDA KONTAKT LEGG TIL SOM VENN

Venner :

I ♥ U

15.02.2014 // kl.14:48 // Venner // Ingen kommentarerIngen er bedre enn dere ♥  Elsker dere, jentene mine!

Hva gjorde dere på valentines day?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Kom hjem nå..

13.08.2013 // kl.14:56 // Venner // Ingen kommentarer

Helluen ♥ Sandarcup 2013 er nå over for denne gang. Vi kom hjem på søndag og da var jeg rett og slett ganske død. Jeg hadde det kjempe fint og vil helt klart tilbake neste år! Vi røyk ut i kvartfinalen i B-sluttspill. Noe som ikke er sånn super bra, men helt greit. 

Siden jeg kom hjem har jeg slappet av, trent og i natt sov jeg hos Mina. Vi skulle egentlig opp tidlig å gå ned til Marte. Siden hun kommer hjem fra USA i dag. Har ikke sett henne på over 5 uker, gud som jeg savner henne ♥♥ Men jo, flyet dems ble 7 timer forsinket dessverre. Så hun skulle egentlig vært hjemme 11, men kommer ikke hjem før rundt 5 tiden. Men så lenge jeg får se min kjære bestevenn går det fint. Jeg skal på trening i kveld også.. Så jeg håper av hele mitt hjerte at hun kommer hjem før klokken 18.30!Hahha, uff så gammelt bilde. Savner Marte såå mye nå, kom hjem!!! 

Hva skal dere gjøre i dag?

Vi snakkes da ♥

sol og varme

07.08.2013 // kl.14:46 // Venner // 2 kommentarer

Hei ♥ Nå er Martine hos meg. Vi har egentlig ikke gjort noe spessielt annent enn å ta bilder. Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre i dag, men noe finner vi alltids på. Tror kanskje Emilie skal komme over en tur etterpå også. Siden vi snakket om å ha overnatting i natt, men vi får se hva som skjer. Uansett så skal dere hvertfall få en oppdatering på hva som skjer utover dagen ♥ For en gangs skyld så er det faktisk sol i dag. Det er så deilig med litt varme. Etter så mye regn som et har vært!

 

Hva syntes du om bildet? 

Vi snakkes ♥

you will always have a special place in my heart

05.08.2013 // kl.09:00 // Venner // Ingen kommentarerElsker deg over alt på jord, baby ♥

stoneface

30.07.2013 // kl.15:04 // Venner // 2 kommentarerI går rundt 1 tiden fant jeg og Silje ut at vi ville sminke hverandre. Planen var at vi bare skulle sminke hverandre så stygt som mulig og ferdig med det. Men Silje sminket meg faktiske ganske så "bra" så da gikk vi ut å tok litt bilder. Og bildene ble ganske så bra egentlig. Vi ser bare veldig møkkete ut i ansiktet,haha. Ellers så var kvelden veldig koselig ♥ Etterpå skal jeg prøve å få spilt inn videobloggen med svarene på spørsmålsrunden. Det kommer bare ann på hva som skjer med jentene. 

Hva syntes du om bildene? 

Vi snakkes kanskje etterpå ♥

laugh

29.07.2013 // kl.21:56 // Venner // Ingen kommentarer

Heisann 

Dette er min 4. dag med overnatting. Jeg har sovet hos Mina i 2 netter og Silje i 1 natt. Og i natt skal jentene sove her hos meg. Så jeg lurer på hva som skjer i morgen,haha! Vi har ikke noe spesielle planer for i kveld annet enn å slappe av, spise kake og kose oss ♥ Kameraet har ligget på samme plass i baggen hele tiden.. Så jeg har dessverre ikke fått tatt noen bilder, men jeg og Mina tok noen koselige photo booth bilder i går kveld da ♥ 

Elsker den jenta ( og Silje da selvfølgelig)  ♥ 

Hva har dere gjort de siste dagene?

Vi snakkes ♥

My love

02.06.2013 // kl.19:05 // Venner // 1 kommentar

Hei ♥ Helgen min har vært utrolig fin. Jeg har sovet hos Silje fra fredag til søndag. Vi har hoppet på trampolina fra klokka er 13.00-01.30 både fredag og lørdag. Hahah, men på fredag så greide vi å sovne når vi skulle rydde inn. Så da lå vi å sov på trampolina til 03.30. Da måtte vi gå inn siden jeg frøys som er galing! På lørdag hadde vi det skikkelig koselig! Vi gikk ned til kiwi rundt 5 tiden. Der møtte vi Line, Mehmet, Abhilash og Mats ♥ Vi kjøpte inn jordbær, sjokolade, muffins, bringebær og litt snacks. Perfekt kveld etter min mening.Og i dag har vi vært sammen med Mina, Marte og Martine. Vi har prata, hoppa og spist god mat. 

Jeg bare elsker de jentene. De er de aller beste ♥♥

Hva har du gjort i helgen?

Frida ♥

Chilling with the best !!

04.11.2012 // kl.16:53 // Venner // 2 kommentarer

I natt har jeg sovet hos herligste Martine ♥ Vi har kost oss masse, sett på film og sovet lenge ♥♥ I stad kom Mina en tur ned til meg og Martine. Vi har sett på film (igjen)... Vi har også tatt litt bilder da.Kjempe glad i dere ♥

BFF !

12.01.2012 // kl.19:57 // Venner // 1 kommentar

Heeei  ♥ 

Nå er jeg med mine bestebeste <3 Vi har lagd masse videoer! Også har vi hørt på musikk, musikk og musikk! Begynner og bli litt lei av å høre på de samme sangene nå... Akkurat nå har jeg og Mina lagd oss smothie<3 Jeg har blitt hektet på tempel run <3 Det er kjempe morsomt! I morgen skal jeg på bursdag til Marte <3 Det kommer nok til å bli kjempe koslig <3 
Tok det i stad <3 Var litt rart da men .....

Blogges <3

- Frida <3

hits